reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Arlets zdecydowanie w ciemniejszych ładniej!!a ten pierwszy ciemny kolor prześliczny, pamiętasz może jaką nazwę miał???
ja już po zakupach uffffffffffff

wiesz - kiedyś spiałam bo to była kompozycja tzn. mieszanka fryzjera z farb - ale napewno mam tą katreczkę na strychu - jak tylko zrobi sie cieplej to mam zamiar roic tam porzadek wiec mam nadzieje,że znajdę i i napiszę

reklama
Cześć Kobietki!

Malutka śpi a mi się nudzi, obiad ugotowany, chatka posprzątana i nie wiem co ze sobą zrobić. Choróbsko mnie rozbiera coraz bardziej.
U nas pogoda śliczna a my musimy siedzieć w domku przez tą chorobę.Szkoda.:-(

a już miałam nadzieję,że zapomnicie

zdjecia juz wkleiła... no i co wrócić do blondu ?

złudne nadzieje:-D:-D:-D:-D:-D

za żadne skarby nie wracaj do blondu, tylko pochwal sie jaki to kolor...

Witajcie, my juz po zakupkach bo światlo krolowało w lodowce:-D:-D:-D i zaraz na obiadek do mamusi jedziemy....
U nas szaro buro i chlapa...szukam kaloszy...Myszqa zadowolona jesteś z zakupu swoich

Ja tu chyba sama jestem. Hallo jest tu ktoś?
Pewnie wszystkie siedzicie z męzowymi. Ja mam doła bo mój jak zwykle w pracy cały weekend. Nie długo zapomnę jak wygląda.

U nas szaro buro i chlapa...szukam kaloszy...Myszqa zadowolona jesteś z zakupu swoich

Bardzo. Są super wygodne i ciepłe. Nawet na taką pogodę jak teraz. Tylko jeżeli masz stopę wysoką w podbiciu to mogą Ci nie wejść na nogę. Bo dosyć ciasne są. Moja siostra ma taki sam rozmiar stopy co ja a na nią nie wchodzą. Kupiła takie same i musiała wymieniać na rozmiar większe.

Witam mamuśki:*

Kochane moje dziękuje ślicznie za słowa otuchy i po zalaniu i po wczorajszej kradzieży....jesteście wielkie i niezastąpione;*:*:*
Humorek już lepiej...ale wczoraj była tragedia ze mną....głowa ,serducho wszystko mnie bolało z nerwów...,ale co trzeba gnać do przodu....

Mariczka śpi jeszcze ona nam gorączkuje bidulka moja kochana....nie wiem czy na ząbki,bo ostatnio pchała paluszki do buźki, czy może jakieś chorubsko się przypałętało..Kamil umiera na ból gardła nic mu nie pomaga....tylko ja jeszcze funkcjonuje jakos.....fizycznie przynajmniej.....

Przepraszam,ze Was nie nadrobię za bardzo ......doczytałam tylko jeszcze jakieś pozdrowienia od Kajaczka.....TO TEZ PRZESYŁAM.....bo ostatnio z tego biguna mało wieści płynie.....

Witam mamuśki:*

Kochane moje dziękuje ślicznie za słowa otuchy i po zalaniu i po wczorajszej kradzieży....jesteście wielkie i niezastąpione;*:*:*
Humorek już lepiej...ale wczoraj była tragedia ze mną....głowa ,serducho wszystko mnie bolało z nerwów...,ale co trzeba gnać do przodu....

Mariczka śpi jeszcze ona nam gorączkuje bidulka moja kochana....nie wiem czy na ząbki,bo ostatnio pchała paluszki do buźki, czy może jakieś chorubsko się przypałętało..Kamil umiera na ból gardła nic mu nie pomaga....tylko ja jeszcze funkcjonuje jakos.....fizycznie przynajmniej.....

Przepraszam,ze Was nie nadrobię za bardzo ......doczytałam tylko jeszcze jakieś pozdrowienia od Kajaczka.....TO TEZ PRZESYŁAM.....bo ostatnio z tego biguna mało wieści płynie.....
biedna Mariczka:-( U nas Fifi tez przez 2 dni gorączkował do 39,3 stopni:-( i raczki do buziaka wkladal :-(

Cieszę się ze humorek już lepszy:tak: Co nas nie zabije to nas wzmocni;-)

Ale ja jestem skrzywiona i zawsze bardziej mi się blondynki podobają ;-)
:-D:-D:-D:-D

wiesz - kiedyś spiałam bo to była kompozycja tzn. mieszanka fryzjera z farb - ale napewno mam tą katreczkę na strychu - jak tylko zrobi sie cieplej to mam zamiar roic tam porzadek wiec mam nadzieje,że znajdę i i napiszę
super tylko jak nadejdzie ten czas gdy sie ociepli to ja chyba juz zapomnę hihi:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale kolorek boski:tak:

reklama
tygrysek jak dam rade to wejdę jutro - dzisiaj już mało co tam zobaczę bo nie mam tam światła

Do góry