reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Hej dziewczynki za chwile zasiadam do obiadku mój W. dzisiaj pichci w kuchni bo mnie taki ból głowy dopadł że wysiedzieć nie mogę :-( i do tego znowu jakaś chandra mnie złapała - agresywność 10 :wściekła/y:bez kija nie podchodź :-( masakryczny dzień
To tak jak u mnie..tylko ja w stronę przygnębienia poszłam...

robiłam wszystkie hormony i wyszło że mam za niski progesteron więc biorę luteine
moż ez duphastonem spróbuj następny cykl...mechanizm podobny, ale lek przebadany...

Udalo mi sie jestem w ciazy!!!!

Svensonka wielkie gratulacje...szczęściara jesteś:-):tak:
prześłij Nam fluidki, jak juz opadną Twoje emocje...
Trzymam kciuki za dziewczynkę;-)

To tak jak u mnie..tylko ja w stronę przygnębienia poszłam...

moż ez duphastonem spróbuj następny cykl...mechanizm podobny, ale lek przebadany...

Svensonka wielkie gratulacje...szczęściara jesteś:-):tak:
prześłij Nam fluidki, jak juz opadną Twoje emocje...
Trzymam kciuki za dziewczynkę;-)
Jeju super oby cora narazie nie mam mdlosci wrecz przeciwnie duzo jemmmmmmm
wiec moze akurat
to jest 10 dzien po owolce wiec moge myslec ze to juz 1 tydzien czy od kiedy to zaczac liczyc???+

a kiedy sie zaczal? cykle 26 dni tak?

A tygodnie ciazy liczy sie od pierwszego dnia @
no wiec okres ostatni mialam 25stycznia do 1 lutego a owolke 10 lutego a cykle 22 lub 23
jakos tak

no wiec okres ostatni mialam 25stycznia do 1 lutego a owolke 10 lutego a cykle 22 lub 23
jakos tak
e to nie moze byc 4 tydzien bo owolka byla 10 lutego
jejku powalilo mi sie juz nie wiem jak to obliczyc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jakos tak
No wiec dzidzia ma sie pojawic na przelomie pazdziernika i listopada:tak:

e to nie moze byc 4 tydzien bo owolka byla 10 lutego
jejku powalilo mi sie juz nie wiem jak to obliczyc
Ale to sie liczy od pierwszego dnia @, bo wtedy zaczyna sie cykl:tak: Bo przeciez nie wszystkie kobietki wiedza, kiedy maja owulke, wiec jakby to mialy liczyc?;-)

reklama
nie ale serio to co 4 tydzien mi idzie?
czesc to co udalo sie czy jeszcze dokladnie nie wiesz? nie moge nadazyc z czytaniem. masakra tyle stronw dwa dni. ja jutro ide do lekarza i mam nadzieje ze sie juz dowiem wszystkiego dokladnie. bo juz o niczym innym nie mysle he he a jak tam sa jakies nowe fasolki o ktorych nie wiem?? ja teraz najchetniej bym caly czas spala. dzisiaj nie poszlam nawet do szkoly i po obiadku spalam chyba z 4 godziny. masakra przez to ze tak spie teraz w ciagu dnia nic mi sie nie chce he he.

Do góry