reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam sie z rana i przepraszam za te nieobecnosci ale praca zaraz znow lece na caly dzien .. przyszlam sie tylko pochwalic ze @ zawitala i zaczynamy nowe bobseksy juz 2 cykl ale z ziolkami ... wchodze patrze atu prosze :-)

svensonka gratulejszyn !!!!!!!!!!!! ale wspaniala wiadomosc od samego rana :-)

kochane mileo dnia i mam nadzieje ze po pracy zagladne bo dzisiaj tylko do 20.15 :tak: buziaczki!!!!!!

reklama
witam kobitki z rana przy kawusi:))jak zaczynacie dzionek?????ja wczoraj bylam na babskim wieczorku u kolezanki i fajnie sie bawilam hehehehheeh

Cześć dziewczyny.

Mogę do was dołączyć? Staram się 14 cykl... jak na razie bez rezultatu..Brałam już Clo i Duphaston i nawet raz Pregnyl dostałam na pęknięcie i nic.. 31 grudnia zrobiłam test wyszły dwie kreski druga słaba... po kilku dniach kreski nie było i przyszła wstręciucha.... Dziś mam 21 dc... i nie śpie. Po igraszkach z mężęm strasznie rozbolał mnie brzuch...ale to tak jakby mi ktoś macicę w garsi ścisnoł. Przez chwile nie mogłam tchu złapać....przestrsaszyłam się bo nigdy w życiu nic mi się takiego nie przydarzyło... cykle mam 28-30 dniowe... Jestem już po owulacji. W tej chwili nadal mnie boli...ale nie tak mocno.. Czy któraś z was tak miała???Boję się że mam jakiś problem i zastanawiam się czy nie udać się do ginka... pomóżcie proszę....:zawstydzona/y:
witam:-) jesli chodzi o te bole to pewnie fasolka sobie miejsce szykuje:tak:trzymam kciuki zeby sie udalo;-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witaj Dzastina222
Ja też jestem po owu i cały czas mnie boli podbszusze co prawda nie jest to mega ból.
Może tym razem się uda :-)

Dziewczyny mam pytanko odnośnie testów ciążowych , czy możecie doradzić
które są dobre . Bo wolałabym przed wizytą zrobić test a nie płacić kolejna 100 Bo 3 marca mam iść na usg czy się udało

witam wszystkie staraczki ktore pragna byc mama w najblizszej przyszlosci.
Byc moze niektore mnie kojarza bo jeszcze do niedawna aktywnie sie tu pojawialam:) U mnie wszystko w porzadku,dzidzia rosnie i wlasnie co dowiedzialam sie ze nosze w sobie dziewczynke:)
pozdrawiam i tzrymam kciuki:)

:-) ja pamiętam :tak: cieszę się, że dzidzia rośnie :tak: jej... warkoczyki będziesz plotła :-D :tak:;-)

zezu sama w to nie wierze za pierwszym cyklemmmmmmmmmm
WOWWWWWWWWWWWW

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

Cześć dziewczyny.

Mogę do was dołączyć? Staram się 14 cykl... jak na razie bez rezultatu..Brałam już Clo i Duphaston i nawet raz Pregnyl dostałam na pęknięcie i nic.. 31 grudnia zrobiłam test wyszły dwie kreski druga słaba... po kilku dniach kreski nie było i przyszła wstręciucha.... Dziś mam 21 dc... i nie śpie. Po igraszkach z mężęm strasznie rozbolał mnie brzuch...ale to tak jakby mi ktoś macicę w garsi ścisnoł. Przez chwile nie mogłam tchu złapać....przestrsaszyłam się bo nigdy w życiu nic mi się takiego nie przydarzyło... cykle mam 28-30 dniowe... Jestem już po owulacji. W tej chwili nadal mnie boli...ale nie tak mocno.. Czy któraś z was tak miała???Boję się że mam jakiś problem i zastanawiam się czy nie udać się do ginka... pomóżcie proszę....:zawstydzona/y:

:-) WITAJ :-) ja też myślę, że ten ból to mógł być owulacyjny i teraz dzidzia gniazdko sobie szykuje ;-)

Dziś powinnan mieć plamienia brązowe, a jutro @ :-p Oby nie przylazła :tak:;-):-)

28 dc i 14 dni po owu
nie sadziłam ze ma to jakieś zanczenie , Ale jeżeli mogę prosić o podpowiedz to bede wdzieczna :) z góry wielkie dzieki

myśle, ze test moze juz wyjsc , ozesz tez isc na badanie krwi , ale jest to droższe od testu, ale pewniejsze :)
Ilośc dni od owulacji ma znaczenie bo zbyt wczesnie wykonany test moze pokazać błędny wynik:) u mnie dopiero 6 dni po terminie spodziewanej @ pokaząla się bladziutka kreseczka ledwo widoczna także jakbym zrobila go wczesniej pewnie bylby negatywny :-) trzymam kciuki

Ja polecam Bobo test niebieski strumieniowy... najlepiej zrób go w dniu spodziewanej miesiączki z porannego moczu... i przed snem nie pij dużo...

Dziekuję za miłe przywitanie... pewno będę do was zaglądać... trzymam kciuki za staraczki i za ciężarówki;-);-);-)

Brzuch już nie boli... owulację miałam 15 dc... z obserwacji śluzu to wiem. Ale ie pozostaje nic jak czekać...

reklama
:-) ja pamiętam :tak: cieszę się, że dzidzia rośnie :tak: jej... warkoczyki będziesz plotła :-D :tak:;-)

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

:-) WITAJ :-) ja też myślę, że ten ból to mógł być owulacyjny i teraz dzidzia gniazdko sobie szykuje ;-)

Dziś powinnan mieć plamienia brązowe, a jutro @ :-p Oby nie przylazła :tak:;-):-)
dziekuje bardzo

Svensonka moje największe GRATULACJE!!!
Życzę zdrowych 9 miesięcy:)
dziekuje bardzo

Svensonka wielkie gratulacje!!!!! :tak::-)
dziekujeeee

Do góry