reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
witam sie z rana i przepraszam za te nieobecnosci ale praca zaraz znow lece na caly dzien .. przyszlam sie tylko pochwalic ze @ zawitala i zaczynamy nowe bobseksy juz 2 cykl ale z ziolkami ... wchodze patrze atu prosze :-)

svensonka gratulejszyn !!!!!!!!!!!! ale wspaniala wiadomosc od samego rana :-)

kochane mileo dnia i mam nadzieje ze po pracy zagladne bo dzisiaj tylko do 20.15 :tak: buziaczki!!!!!!
milego dnia i dziekuje

Svensonka wkleilam Ci linka z filmikiem :)mozesz sobie pooglądać :)
juz ogladalam z synkiem superowe dziekuje
ja juz chce 13 14 tydz plec wiedziec ha ha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam!
Ale tu cisza....
Ja caly czas w lozku. Mam straszny kaszel i chyba zapalenie oskrzeli:-( Jutro ide do lekarza. Cos czuje, ze skonczy sie na antybiotykach i dluzszym L4...

Witam!
Ale tu cisza....
Ja caly czas w lozku. Mam straszny kaszel i chyba zapalenie oskrzeli:-( Jutro ide do lekarza. Cos czuje, ze skonczy sie na antybiotykach i dluzszym L4...

:-(To zupełnie jak ja, cały dzień w łóżeczku a tu cisza jak makiem zasiał, jutro też wybieram się do lekarza i na zwolnienie a kaszel potworny jak stary chłop :-D

reklama
Do góry