reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hej dziewczyny witam się popłudniowo :tak:

Svensonka jeszcze raz gratulacje babo :-)

kurde tak się zastanawiam tyle tych fasolek się pojawia że chyba niedługa sama zostanę na tym forum staraczek ;-) 2 dzień ziółek pije i nawet został do tego zakupiony termosik żeby do pracy móc dźwigać :tak:

reklama
w poniedzialek bede dzwonila umowic sie ale u nas sie dlugo czeka wiec mysle 2 3 tyg
jade do brata w odwiedziny kochane laseczki do wieczoraj
a glodna jak wilk ciagle ha haaaaaaaaaaaaaa
kochana to masz taki apetyt jak ja hehheehhehehhe ja ciagle jem:-)a teraz mam checi na rybe z octu;-)ale nie mam w domciu to jem pieczarki marynowane:-D

Svensonka wklej nam zdjecie tescika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny witam się popłudniowo :tak:

Svensonka jeszcze raz gratulacje babo :-) kurde tak się zastanawiam tyle tych fasolek się pojawia że chyba niedługa sama zostanę na tym forum staraczek ;-) 2 dzień ziółek pije i nawet został do tego zakupiony termosik żeby do pracy móc dźwigać :tak:
Spoko - ja tez pewnie jeszcze dlugo tu zabawie;-)
A co do ziolek to ja zaczynam od tych na progesteron, wiec oic zaczne jakos w przyszlym tyg...

Ostatnia edycja:
Witam!
Ale tu cisza....
Ja caly czas w lozku. Mam straszny kaszel i chyba zapalenie oskrzeli:-( Jutro ide do lekarza. Cos czuje, ze skonczy sie na antybiotykach i dluzszym L4...

:-(To zupełnie jak ja, cały dzień w łóżeczku a tu cisza jak makiem zasiał, jutro też wybieram się do lekarza i na zwolnienie a kaszel potworny jak stary chłop :-D

To ja życzę zdrówka :tak:

:-( Taka cisza, że nawet nie ma z kim się poużalać... :zawstydzona/y: Dziś powinnam mieć plamienia i na razie nic :eek: chyba po woli zaczynam wariować... :szok::confused2:

witam, jestem "nowa" na waszym forum,ale czytam uważnie.
gratuluje fasolek!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
razem z męzem od roku staramy sie o dziecko ale jakos nam nie wychodzi.dziś jest termin spodziewanej @.cykle mam 28 dniowe a dzis by wyszło że jest 29dc,zwykle @ przychodzi rano ale narazie jej nie widać:eek::eek::eek:
pisałam na innym forum,ale tam sie tak drętwo zrobilo, że szok.wpisy raz na 2 dni,zero humoru czy jakiegoś bajeru jak u was. :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
bardzo mi się u was podoba,bo sie fantastycznie wspieracie i jest taka fajna atmosfera a ja lubie takie towarzystwo.:cool::cool::cool::cool:

dodam jeszcze ze mam 23 lata a jesteśmy 1,5 roku po ślubie.nie pytam czy mnie przyjmiecie,bo jesteście tak otwarte na każdą starającą sie,że uznam iż jestem mile widziana i od razu sie zadomowię:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Svensonka - jeszcze raz gratulacje!
Dzastina - witaj!
Scully - nie wariuj, rob jutro test i wszystko bedzie jasne i nie trzymaj nas w niepewnosci;-)

witam, jestem "nowa" na waszym forum,ale czytam uważnie.
gratuluje fasolek!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
razem z męzem od roku staramy sie o dziecko ale jakos nam nie wychodzi.dziś jest termin spodziewanej @.cykle mam 28 dniowe a dzis by wyszło że jest 29dc,zwykle @ przychodzi rano ale narazie jej nie widać:eek::eek::eek:
pisałam na innym forum,ale tam sie tak drętwo zrobilo, że szok.wpisy raz na 2 dni,zero humoru czy jakiegoś bajeru jak u was. :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
bardzo mi się u was podoba,bo sie fantastycznie wspieracie i jest taka fajna atmosfera a ja lubie takie towarzystwo.:cool::cool::cool::cool:

dodam jeszcze ze mam 23 lata a jesteśmy 1,5 roku po ślubie.nie pytam czy mnie przyjmiecie,bo jesteście tak otwarte na każdą starającą sie,że uznam iż jestem mile widziana i od razu sie zadomowię:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

:-) witaj :-) to termin jak mój ;-) a skąd jesteś??

Svensonka - jeszcze raz gratulacje!
Dzastina - witaj!
Scully - nie wariuj, rob jutro test i wszystko bedzie jasne i nie trzymaj nas w niepewnosci;-)

... a testa mam, bo leży od poprzedniego cyklu ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry