Witam sie poniedziałkowo
U nas cała niedziele był mróz i w nocy tez ,zobaczymy czy w dzień dzis póśći troche ,ja tez wiosny chce

W sobote taka chlapa była ,ze pływałam w butach zimowych,chyba takie szajsowate robia te buty wszystkie

Muszę też pomyśleć nad butami na wiosne
Anabuba no faktycnzie wydatków masz co niemiara ,ale dobrze ,ze ci zwrócą ,zawsze to nawet łatwiej pozyczysz ,bo wiesz konkretnie ,ze będzie z czego oddac

a co do nie chodzenia do przedszkola ,to nam nie chodziło o umiejetność czytania

tylko o charakter naszych mruków

a ty jesteś szlachetnym wyjątkiem potwierdzającym regułe
Patrysia widzę ze wszystko zaczyna sie normować ,bo wpadasz do nas na częściej

Ty sie przejmujesz tym ,ze zapaliłas raz,a ja prawie cała ciaże z Klaudia paliłam to było 12 lat temu ,ale jakoś wtedy ludzie mniejsza wagę do tego przywiazywali ,dzis sie wstydzę tego ,ze taka głupia byłam

,ale wtedy.no po prostu tak było.Ksawek mój sam fajki odstawił ,paliłam mały początek ciazy,a potem nie mogłam ,bo wymiotowałam

a z Klaudia wybornie mi smakowały,dziś jakby sie czas cofnoł to bym nie paliła ,bo wiem ,ze moje papierochy mogą być powodem ich alergii ,kaszlów i skłonności do infekcji
MH dobrze ,ze cie choróbsko puściło

pewnie też odpoczełaś u mamy
Więcej nie pamietam co miałam pisać

aha Medeuska śliczne buciki ,ale po co mu takie buciki jak on tylko leży nie szkoda ci kasy??