reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dziekuje a to chyba juz 4 tydzien idzie hehe
spacer.gif
spacer.gif
Testresultat
spacer.gif
Tid sedan befruktning
spacer.gif
Hur läkaren daterar graviditeten (baserat på en 28-dagarscykel)
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
new_digital_pregnancy_result1.jpg
spacer.gif
Du är inte gravid
spacer.gif
Du är inte gravid
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
new_digital_pregnancy_result2.jpg
spacer.gif
Du är gravid och befruktning skedde för 1-2 veckor sedan
spacer.gif
3-4 veckor
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
new_digital_pregnancy_result3.jpg
spacer.gif
Du är gravid och befruktning skedde för 2-3 veckor sedan
spacer.gif
4-5 veckor
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
new_digital_pregnancy_result4.jpg
spacer.gif
Du är gravid och befruktning skedde för mer än 3 veckor sedan
spacer.gif
Mer än 5 veckor
spacer.gif
spacer.gif

1Om du testar innan förväntad menstruation och får ett “Inte Gravid”-resultat finns det fortfarande en chans att du är gravid, men att dina hormonnivåer ännu inte är tillräckligt höga för att detekteras av testet. I kliniska tester med urin från tidig graviditet gav Clearblue Digitalt Graviditetstest följande resultat: 51% av kvinnorna fick ett “Gravid”-resultat 4 dagar tidigt, 82% av kvinnorna 3 dagar tidigt, 90% av kvinnorna två dagar tidi
spacer.gif
spacer.gif
Testresultat
spacer.gif
Tid sedan befruktning
spacer.gif
Hur läkaren daterar graviditeten (baserat på en 28-dagarscykel)
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
new_digital_pregnancy_result1.jpg
spacer.gif
Du är inte gravid
spacer.gif
Du är inte gravid
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
new_digital_pregnancy_result2.jpg
spacer.gif
Du är gravid och befruktning skedde för 1-2 veckor sedan
spacer.gif
3-4 veckor
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
new_digital_pregnancy_result3.jpg
spacer.gif
Du är gravid och befruktning skedde för 2-3 veckor sedan
spacer.gif
4-5 veckor
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
new_digital_pregnancy_result4.jpg
spacer.gif
Du är gravid och befruktning skedde för mer än 3 veckor sedan
spacer.gif
Mer än 5 veckor
spacer.gif
spacer.gif

1Om du testar innan förväntad menstruation och får ett “Inte Gravid”-resultat finns det fortfarande en chans att du är gravid, men att dina hormonnivåer ännu inte är tillräckligt höga för att detekteras av testet. I kliniska tester med urin från tidig graviditet gav Clearblue Digitalt Graviditetstest följande resultat: 51% av kvinnorna fick ett “Gravid”-resultat 4 dagar tidigt, 82% av kvinnorna 3 dagar tidigt, 90% av kvinnorna två dagar tidigt och 95% av kvinnorna 1 dag tidigt.
search.jpg

Vanliga frågor och svar om Clearblue Digitalt Graviditetstest med veckoindikator
Hämta ett exemplar
av broschyren

Prova våra digitala verktyg gratis – Beräkna förlossningsdatum och
När du ska börja testa med Clearblue Ägglossningstest
gt och 95% av kvinnorna 1 dag tidigt.

search.jpg

Vanliga frågor och svar om Clearblue Digitalt Graviditetstest med veckoindikator
Hämta ett exemplar
av broschyren

Prova våra digitala verktyg gratis – Beräkna förlossningsdatum och
När du ska börja testa med Clearblue Ägglossningstest

reklama
a mi wyszlo tak 1-2 czyli 3-4 tyg w ciazy

Czyli termin na listopad ? Mały skorpionek się urodzi :-) jeszcze raz GRATULUJĘ!!!
nie podobno pazdziernik haha

A cóż to ?!? Ja poproszę po polskiemu ;-)
nic nie poradze to digitalny test ciazowy pokazuje w jakiej fazie jestes moj pokazal 1-2 czyli 3 lub 4 tydzien ciazy jaja jak balony a ja w polsce bylam i piwko pilam i ostre jadlam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To ja przyznam że nie znałam czegoś takiego.
no u nas to wymyslili zeby bylo nowoczesnie
a co tam i tak jestm w szoku ze 4 tydzien mi idzie lub 5 bo poniedzialek haha
moj maz nie mogl uwierzyc ze za pierwszym razem nam sie udalo
no i z moich wyliczen to chyba dziewczynka jejku chyba bym po scianach latala ze szczescia

a co tam i tak jestm w szoku ze 4 tydzien mi idzie lub 5 bo poniedzialek haha
moj maz nie mogl uwierzyc ze za pierwszym razem nam sie udalo
no i z moich wyliczen to chyba dziewczynka jejku chyba bym po scianach latala ze szczescia
4 tydzień ciąży
Jeśli blastocysta zadomowiła się w macicy, zaczyna pobierać tlen i substancje odżywcze potrzebne do wzrostu zarodka. Znajdujący się w jej środku krążek komórek to właśnie Twoje dziecko. Jest jeszcze tak malutkie, że zmieściłoby się na czubku szpilki – ma około 1,7 mm. Ale już dzieją się z nim bardzo ważne rzeczy. W obrębie zarodka formują się trzy grupy komórek (tzw. listki zarodkowe), z których jeden przekształci się w układ nerwowy, skórę i włosy, drugi – w układ pokarmowy, z trzeciego natomiast powstaną szkielet, kościec i mięśnie Twojego dziecka.
wiecej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agutka a masz owulke normalnie tylko nie mozecie zajsc ?? to moze 1 albo ta na
droznosc ??

Wiesz,wg moich obserwacji - mam. :sorry:
Żadnych badań nie miałam zlecanych,dlatego też zmieniłam gina i idę do niego 10.03. Bo tamten kazał tylko czekać. :dry: :confused2:
I dlatego nie wiem,jakie mam pić. :-(

Świetny jest ten test! :-)

Dobra zmykam się upiększać. :-p Mąż mi Zuzię porwał o 9 i do tej pory ich nie ma - nawet nie powiedzieli,gdzie idą. :angry: :-D :-p Jakieś tajemnice,pf! :dry: :laugh2: :laugh2: :-p
Ale fajnie,bo wszystko na "cycuś - glancuś" sobie w domku ogarnęłam. :-D

Svensonka świetnie, że ominęło Cię to okropne czekanie!
Czy uważasz że warto zakupić taki test ?!? On służy jakoś długo ? Powiem że nie spotkałam się jeszcze z takim urządzonkiem.

No to fajne rzeczy macie u nas jeszcze tego nie ma . :no:
Jeszcze raz gratulacje a miałyśmy razem testować ,ale u mnie i tak nic nie bedzie oprócz @:-(
Życze upragnionej córeczki!!:-)

No właśnie ja znalazłam w necie i się zastanawiam czy kupować.
Póki nie ma @ jest szansa, że bedzie dzidzia! A nie robiłaś jeszcze teściora ? ile CI się @ spóźnia ?

reklama
Do góry