reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Bry w nowym tygodniu. :tak:

kobitki kto pije ziolka i bedzie pil wpiszcie sie na liste zrobilam nowy watek .... zobaczymy pozniej efekty :tak:

Też bym chciała się dopisać... Ale wciąż nie wiem,które ziółka pić. :-(

:eek::tak:Hej BabeCZKI!!!
Co tam słychac????Ja jestem padnieta:-(Tata jutro ma operacje!!

Jakies nowe wiesci bo nie dam rady nadrabiac:zawstydzona/y::no:

Wiecie co ja dzis zrobiłąm rano test
I były II krechy- z czego jedna dorysowana długopisem przez mojego M

M. mocny! :-D
A a tatę trzymam kciuki. :tak:

Kobietki nici z teścika :-( Mam brązowe plamienia, ból podbrzusza i jutro @ przyjdzie :-( Przykro... :-:)-:)-(

Buuu,przykro mi... :-( Ale może jednak to nie na @ plamienia? :cool2:

reklama
EWELINA SVENSONKA gratuluję widze że wam tak jak mi udało się w 1 cyklu.

U mnie już lepiej na szczęście czasem mdłości są ale już takie jakby wcale ich nie było_Ogólnie jest dobrze tylko te spanie ,wieczorem to padam jak kłoda wstaje rano i chodze jak zombi ,no ale pocieszam się że niedługo wszystko się zmieni.

Musze was poczytać kochanae bo ostatnio nie miałam czasu ,bo mam żałobe po wójku ,ale nie będe o tym pisać ,Trzymam za was kciuki i do dzieła kochane.

Udalo mi sie jestem w ciazy!!!!

nie wytrzymalam do 25 zrobilam test bo chcialam sie drinola na pic a tu krzyzyk jak nic na tesciorzeeeeeeeeeeeee
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdrówka życzę na te 9 miesięcy !!!!!!!!!!!:-):-)

Kobietki nici z teścika :-( Mam brązowe plamienia, ból podbrzusza i jutro @ przyjdzie :-( Przykro... :-:)-:)-(

:-:)-:)-:)-:)-:)-( wredna @ niech nie przylazi!!!
U mnie tez nici z testu ,!:-:)-:)-:)-(

oliwka fajne masz dzieciaczki mi się tez marzy trójeczka:-)
Zdrówka dla dzidzi i Ciebie!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
missiiss a jak Twoja @ ? rozkręca się już ?

Ja mam nadzieję że moja zawita już w następny weekend. Czekam na nią jak na zbawienie. I mam nadzieję że wredota nie będzie mi kazać czekać na siebie.

EWELINA SVENSONKA gratuluję widze że wam tak jak mi udało się w 1 cyklu.

U mnie już lepiej na szczęście czasem mdłości są ale już takie jakby wcale ich nie było_Ogólnie jest dobrze tylko te spanie ,wieczorem to padam jak kłoda wstaje rano i chodze jak zombi ,no ale pocieszam się że niedługo wszystko się zmieni.

Musze was poczytać kochanae bo ostatnio nie miałam czasu ,bo mam żałobe po wójku ,ale nie będe o tym pisać ,Trzymam za was kciuki i do dzieła kochane.
witaj:-)to dobrze ze nie mecza cie jakies wymioty heheheh ja narazie tez ok;-)tylko ciagle jemmmmmm:-Da wizyte mam na piatek do lekarza. dzis dzwonilam:tak:mysle ze juz cos bedzie widac na usg

witaj:-)to dobrze ze nie mecza cie jakies wymioty heheheh ja narazie tez ok;-)tylko ciagle jemmmmmm:-Da wizyte mam na piatek do lekarza. dzis dzwonilam:tak:mysle ze juz cos bedzie widac na usg

to super że dobrze się czujesz ,ja tez tak miałam a mdłości przyszły tak 6-7 tydzień i to okropne ..teraz lepiej ale najgorzej jak ktoś coś smaży w kuchni ,wtedy normalnie umieram .Kochana zmień sobie suwaczek na ciążowy ;-) ja na usg ide w czwartek!!!mam nadzieję że już fasolina będzie pięknie widoczna ,doczekać sie nie moge.

reklama
mysza no hej :-) a no 2 sie juz wczoraj rozkrecila... jak pierwsza po porodzi rozkrecala sie 2 dni tak teraz od razu przyszla jak dawniej przed ciazo i czuje ja bardzo dobrze ;-) wczoraj wypilam pierwsze ziolka jupii:-) oby daly efekty musze mezowi podziekowac bo rano wstalismy bzyku bzyku a on mowi ze chyba okresu dostane bo i bach kilka minut i dostalam dobry z niego wywolywacz @ haha :D

dziewuchy odnosnie jeszcze watku ziolopijek macie racje ze bedzie czytelnie ale niech jedna sie tym zajmie i dopisuje bo tak to nam sie natworzy kilka stron a lepiej zeby na jednej dwoch bylo nie sadzicie ?? jak ktoras nie chce ja sie moge tym zajac bardzo bym chciala :sorry: tak jak na ocianie bylo mi chodzi ....

Do góry