reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

missiiss to w sumie jak już miała przyjść @ to dobrze że się pojawiła...Mam nadzieję ze teraz i do mnie szybko przyleci.

Z wątkiem masz rację. Będzie czytelnie. I najlepiej żebyś Ty się tym zajęła...wkońcu jesteś pomysłodawcą!

oliwka11będzie już widać pięknie dzieciątko.

reklama
to jesli sie zgadzacie zebym sie tym zajelai zebym zrobila tak jak pisalyscie czytelnie i na jednej stronie bede poprostu dopiywala to niech moderatorka usunie ponizsze posty na ziolopijkach a kto bedzie chcial dolaczyc to do mnie na priva niech pisze i bede wpisywala :tak: ja bardzo chetnie sie tym zajme

piszze kolorem zeby bylo widoczniejsze ;-)

juz poprawilam zobaczcie jak to wyglada....c hyba jest rzejzyste :)

Ostatnia edycja:
hej kobietki u mnie @ sie juz zegna :tak: wiec juz dzis zaczelam uzupelniac wykres :tak: a jutro mam nadzieje ziolka dojda i bede je zjuz pila :tak::-) bardzo w nie wierze wiec mam nadzieje ze z nimi sie uda :tak:

to jesli sie zgadzacie zebym sie tym zajelai zebym zrobila tak jak pisalyscie czytelnie i na jednej stronie bede poprostu dopiywala to niech moderatorka usunie ponizsze posty na ziolopijkach a kto bedzie chcial dolaczyc to do mnie na priva niech pisze i bede wpisywala :tak: ja bardzo chetnie sie tym zajme

piszze kolorem zeby bylo widoczniejsze ;-)

juz poprawilam zobaczcie jak to wyglada....c hyba jest rzejzyste :)
ja sie zgadzam na moje to powinni cie zrobic moderatorem watku ziolopijki :tak: i wtedy bedziesz pelnoprawna opiekunka tego watku:tak: napisz do kerny ona jest moderatorem to moze cos zalatwi:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej kobietki u mnie @ sie juz zegna :tak: wiec juz dzis zaczelam uzupelniac wykres :tak: a jutro mam nadzieje ziolka dojda i bede je zjuz pila :tak::-) bardzo w nie wierze wiec mam nadzieje ze z nimi sie uda :tak:

hej Żabka! A Ty z allegro zamawiałaś te ziółka ? Bo ja szukałam ale nie znalazłam...moze podrzucić linka.

to super że dobrze się czujesz ,ja tez tak miałam a mdłości przyszły tak 6-7 tydzień i to okropne ..teraz lepiej ale najgorzej jak ktoś coś smaży w kuchni ,wtedy normalnie umieram .Kochana zmień sobie suwaczek na ciążowy ;-) ja na usg ide w czwartek!!!mam nadzieję że już fasolina będzie pięknie widoczna ,doczekać sie nie moge.
czesc oliwka wlasnnie bylam w szpitalu bo myslalam ze mnie ktos zbada mam 10 minut a ze zrobilam testa w sobote i pozytywny to chcialam sprawdzic czy wszystko ok po szpitalu tydzien wczescniej tak sie wkurzylam do tala mi tylko numer telefonu do ginekologa idiotka i tyle zadzwonilam do tego co chce prowadzic ciaza a ta do mnie ze zapisy na kwiecien normalnie zbaranialam opowiedzialam jej sytuacje o szpitalu i rendgenie to wymyslila nagle na 23 marca to i tak miesiac a one robia pierwsze spotkanie u poloznej dopiero w 8 tyg ciazy tylko rozmowa i papierki walniete chyba zadzwonie do tego polaka co mnie prowadzil w pierwszej ciazy bo i usg mialam za darmo i normalny jak juz w ciazy jestem hehe

witaj:-)to dobrze ze nie mecza cie jakies wymioty heheheh ja narazie tez ok;-)tylko ciagle jemmmmmm:-Da wizyte mam na piatek do lekarza. dzis dzwonilam:tak:mysle ze juz cos bedzie widac na usg
ewelina co u ciebie ja tez narazie sie trzymam bez wymiotow ale naciaga mnie konkretnie i podbrzusze mi spuchlo hehe 4 tydzien na digitalnym tescie ha ha

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdrówka życzę na te 9 miesięcy !!!!!!!!!!!:-):-)
dziekuje a to chyba juz 4 tydzien idzie hehe

reklama
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

to sa przedmioty tego goscia i na kazdej aukcji ma tabelke ze wszystkim co mozna u niego dostac wiec bez problemu mozna u niego skompletowac cala mieszanke ziolek :tak: i w dodatku przyjemny i ugodowy facet :tak:

ok zmykam posprzatac bo od tego siedzenia ciaglego na forum dupsko mi rosnie hihihihihi

O świetnie. Znalazłam wszystko na mieszankę nr3! Dzisiaj zamówię, ale myślę że zacznę pić od 1 @.

dziekuje a to chyba juz 4 tydzien idzie hehe

Czyli termin na listopad ? Mały skorpionek się urodzi :-) jeszcze raz GRATULUJĘ!!!

Do góry