Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja bardzo chetnie sie tym zajme
wiec juz dzis zaczelam uzupelniac wykres
a jutro mam nadzieje ziolka dojda i bede je zjuz pila
:-) bardzo w nie wierze wiec mam nadzieje ze z nimi sie uda 
ja sie zgadzam na moje to powinni cie zrobic moderatorem watku ziolopijkito jesli sie zgadzacie zebym sie tym zajelai zebym zrobila tak jak pisalyscie czytelnie i na jednej stronie bede poprostu dopiywala to niech moderatorka usunie ponizsze posty na ziolopijkach a kto bedzie chcial dolaczyc to do mnie na priva niech pisze i bede wpisywalaja bardzo chetnie sie tym zajme
piszze kolorem zeby bylo widoczniejsze ;-)
juz poprawilam zobaczcie jak to wyglada....c hyba jest rzejzyste![]()
i wtedy bedziesz pelnoprawna opiekunka tego watku
napisz do kerny ona jest moderatorem to moze cos zalatwi
hej kobietki u mnie @ sie juz zegnawiec juz dzis zaczelam uzupelniac wykres
a jutro mam nadzieje ziolka dojda i bede je zjuz pila
:-) bardzo w nie wierze wiec mam nadzieje ze z nimi sie uda
![]()
jasne zaraz ci napisze linka gosc ma wszystkie zilkahej Żabka! A Ty z allegro zamawiałaś te ziółka ? Bo ja szukałam ale nie znalazłam...moze podrzucić linka.

czesc oliwka wlasnnie bylam w szpitalu bo myslalam ze mnie ktos zbada mam 10 minut a ze zrobilam testa w sobote i pozytywny to chcialam sprawdzic czy wszystko ok po szpitalu tydzien wczescniej tak sie wkurzylam do tala mi tylko numer telefonu do ginekologa idiotka i tyle zadzwonilam do tego co chce prowadzic ciaza a ta do mnie ze zapisy na kwiecien normalnie zbaranialam opowiedzialam jej sytuacje o szpitalu i rendgenie to wymyslila nagle na 23 marca to i tak miesiac a one robia pierwsze spotkanie u poloznej dopiero w 8 tyg ciazy tylko rozmowa i papierki walniete chyba zadzwonie do tego polaka co mnie prowadzil w pierwszej ciazy bo i usg mialam za darmo i normalny jak juz w ciazy jestem heheto super że dobrze się czujesz ,ja tez tak miałam a mdłości przyszły tak 6-7 tydzień i to okropne ..teraz lepiej ale najgorzej jak ktoś coś smaży w kuchni ,wtedy normalnie umieram .Kochana zmień sobie suwaczek na ciążowy ;-) ja na usg ide w czwartek!!!mam nadzieję że już fasolina będzie pięknie widoczna ,doczekać sie nie moge.
i w dodatku przyjemny i ugodowy facet 
ewelina co u ciebie ja tez narazie sie trzymam bez wymiotow ale naciaga mnie konkretnie i podbrzusze mi spuchlo hehe 4 tydzien na digitalnym tescie ha hawitaj:-)to dobrze ze nie mecza cie jakies wymioty heheheh ja narazie tez ok;-)tylko ciagle jemmmmmma wizyte mam na piatek do lekarza. dzis dzwonilam
mysle ze juz cos bedzie widac na usg
dziekuje a to chyba juz 4 tydzien idzie heheGRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdrówka życzę na te 9 miesięcy !!!!!!!!!!!:-):-)
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
to sa przedmioty tego goscia i na kazdej aukcji ma tabelke ze wszystkim co mozna u niego dostac wiec bez problemu mozna u niego skompletowac cala mieszanke zioleki w dodatku przyjemny i ugodowy facet
ok zmykam posprzatac bo od tego siedzenia ciaglego na forum dupsko mi rosnie hihihihihi
dziekuje a to chyba juz 4 tydzien idzie hehe