reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Agaciu u nas miałaś entuzjazm! Bo naprawdę wyglądasz super! Faceci się nie znają
No właśnie Tygrych znów się nic nie odzywa wstręciucha jedna!
No właśnie Tygrych znów się nic nie odzywa wstręciucha jedna!
asiulkaa
Fanka BB :)
Czesc Dziewczynki;-)
Pamietacie mnie jeszcze? Długo mnie nie bylo, ale w sumie nie mam nic na swoje usprawiedliwenie
Jakis czas temu mielismy z mezowym maly kryzys, wyprowadzilam sie z domu na jakis czas, ale o tym nie bede tu pisala, pozniej jakos nie moglam sie zebrac, zeby cos napisac, ale czasem Was podczytywalam
U nas obecnie wszystko w porzadku. Ja nadal w domku z moim brzdacem i spelniam sie podobnie jak wiekszosc z was w roli kury domowej;-) Zimy mam juz serdecznie dosc i z wielkim utesknieniem czekam na wiosne
Tym bardziej, ze zima troszke pokrzyzowala nasze plany budowlane, ale coz na niektore rzeczy nie mamy wplywu. Ale teraz bedzie juz tylko lepiej
Obiecuje teraz czesciej do Was zagladac. Mam nadzieje,ze mnie przyjmiecie
Pamietacie mnie jeszcze? Długo mnie nie bylo, ale w sumie nie mam nic na swoje usprawiedliwenie

U nas obecnie wszystko w porzadku. Ja nadal w domku z moim brzdacem i spelniam sie podobnie jak wiekszosc z was w roli kury domowej;-) Zimy mam juz serdecznie dosc i z wielkim utesknieniem czekam na wiosne

Obiecuje teraz czesciej do Was zagladac. Mam nadzieje,ze mnie przyjmiecie

mamusia2008
mamusia Karolinki
no witaj kochanaCzesc Dziewczynki;-)
Pamietacie mnie jeszcze? Długo mnie nie bylo, ale w sumie nie mam nic na swoje usprawiedliwenieJakis czas temu mielismy z mezowym maly kryzys, wyprowadzilam sie z domu na jakis czas, ale o tym nie bede tu pisala, pozniej jakos nie moglam sie zebrac, zeby cos napisac, ale czasem Was podczytywalam
U nas obecnie wszystko w porzadku. Ja nadal w domku z moim brzdacem i spelniam sie podobnie jak wiekszosc z was w roli kury domowej;-) Zimy mam juz serdecznie dosc i z wielkim utesknieniem czekam na wiosneTym bardziej, ze zima troszke pokrzyzowala nasze plany budowlane, ale coz na niektore rzeczy nie mamy wplywu. Ale teraz bedzie juz tylko lepiej
Obiecuje teraz czesciej do Was zagladac. Mam nadzieje,ze mnie przyjmiecie![]()
a wiesz ze wczoraj o tobie myslalam;-)
mam nadzieje ze kryzys minął, i jest oki
asiulkaa
Agaciu wygladasz cudnie, naprawde slicznie
Mezowi na pewno sie podobalo, tylko faceci juz tak maja,ze nie potrafia zareagowac w odpowiedni sposob. Ale kolorek to chyba nadal masz blond, tylko troszke ciemniejszy niz wczesniej.
Ja od zawsze marze i takiej fryzurce jak ty, ale niestety mam zbyt geste i ciezkie wlosy i wygladalabym jakbym miala hełm na glowie, wiec od kilku lat nosze ciagle ta sama fryzure, a chetnie cos bym zmienila

Ja od zawsze marze i takiej fryzurce jak ty, ale niestety mam zbyt geste i ciezkie wlosy i wygladalabym jakbym miala hełm na glowie, wiec od kilku lat nosze ciagle ta sama fryzure, a chetnie cos bym zmienila

asiulkaa
Oooo jak milo mamusiuno witaj kochana
a wiesz ze wczoraj o tobie myslalam;-)
mam nadzieje ze kryzys minął, i jest oki

W sumie jest juz dobrze, ale cala ta sytuacja, ktora miala miejsce chyba na zawsze zostanie w mojej glowie, tym bardziej ze brali w niej udzial nasi rodzice:-(
Krotko mowiac mieszkanie mlodych z rodzicami czy tesciami to najgorsze rozwiazanie z mozliwych i kazdego kogo moge od tego odwodze. My nadal mieszkamy z tesciowa i bardzo zle to wplywa na nasz zwiazek, ale musze jeszcze troszke wytrzymac.
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Oooo jak milo mamusiu
W sumie jest juz dobrze, ale cala ta sytuacja, ktora miala miejsce chyba na zawsze zostanie w mojej glowie, tym bardziej ze brali w niej udzial nasi rodzice:-(
Krotko mowiac mieszkanie mlodych z rodzicami czy tesciami to najgorsze rozwiazanie z mozliwych i kazdego kogo moge od tego odwodze. My nadal mieszkamy z tesciowa i bardzo zle to wplywa na nasz zwiazek, ale musze jeszcze troszke wytrzymac.
Zgadzam sie!!!!!!!!!! Nigdy nie mogłabym mieszkać z teściami lu rodzicami choć ich bardzo kocham.....zresztą moi rodzice są dokładnie tego samego zdania!
Hejka Babeczki
weekend przeleciał jak szalony pranko, sprzatanko, zakupy a wczoraj aby troszkę ocieplic domowe stosunki udało nam się wybrać na wspólny spacer, pogoda była całkiem niezła i było miłooooo
potem obiad u teściow jak zwykle i znow sama w domku siedze i zamiast zabrac sie za obiados kilkam :-)
Witam nową mamusię
Ewelw wspołczuję tych mdłości ale jeszcze pewnie ze 2 tyg i minie trzymaj się
Biedny Fifuś ja tez mysle ze to alergia, jakby to była np ospa wietrzna to wtedy bąble takie sa bardziej wystające nie płaskie plamki (miałam ospę tuż przed maturą koszmarrrr )
Agaciu fryzurka jest super, a faceci już tak mają, ale zobaczysz przyzwyczai się
moj tak reaguje jak wyprostuję włosy mnie się podoba, fryzjerce tez i jak mnie dorwie, to mi zawsze prostuje a on nos na kwintę 
Reniu zdrówka dla malutkiej
weekend przeleciał jak szalony pranko, sprzatanko, zakupy a wczoraj aby troszkę ocieplic domowe stosunki udało nam się wybrać na wspólny spacer, pogoda była całkiem niezła i było miłooooo

Witam nową mamusię

Ewelw wspołczuję tych mdłości ale jeszcze pewnie ze 2 tyg i minie trzymaj się
Biedny Fifuś ja tez mysle ze to alergia, jakby to była np ospa wietrzna to wtedy bąble takie sa bardziej wystające nie płaskie plamki (miałam ospę tuż przed maturą koszmarrrr )
Agaciu fryzurka jest super, a faceci już tak mają, ale zobaczysz przyzwyczai się

Reniu zdrówka dla malutkiej

mamusia2008
mamusia Karolinki
:-);-)Oooo jak milo mamusiu![]()
Zgadzam sie!!!!!!!!!! Nigdy nie mogłabym mieszkać z teściami lu rodzicami choć ich bardzo kocham.....zresztą moi rodzice są dokładnie tego samego zdania!

ooo super wiesci, wiec jeszcze pare takich spacerkow i bedzie dobrzeHejka Babeczki
weekend przeleciał jak szalony pranko, sprzatanko, zakupy a wczoraj aby troszkę ocieplic domowe stosunki udało nam się wybrać na wspólny spacer, pogoda była całkiem niezła i było miłooooopotem obiad u teściow jak zwykle i znow sama w domku siedze i zamiast zabrac sie za obiados kilkam :-)
a ty klikaj, klikaj wagarowiczko nasza, bo zaleglosci trze nadrabiac;-);-);-);-)
reklama
Kochanienka przeciaż widzisz jak sie staramooo super wiesci, wiec jeszcze pare takich spacerkow i bedzie dobrze
a ty klikaj, klikaj wagarowiczko nasza, bo zaleglosci trze nadrabiac;-);-);-);-)