reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Czesc Dziewczynki;-)
Pamietacie mnie jeszcze? Długo mnie nie bylo, ale w sumie nie mam nic na swoje usprawiedliwenie:zawstydzona/y: Jakis czas temu mielismy z mezowym maly kryzys, wyprowadzilam sie z domu na jakis czas, ale o tym nie bede tu pisala, pozniej jakos nie moglam sie zebrac, zeby cos napisac, ale czasem Was podczytywalam:tak:
U nas obecnie wszystko w porzadku. Ja nadal w domku z moim brzdacem i spelniam sie podobnie jak wiekszosc z was w roli kury domowej;-) Zimy mam juz serdecznie dosc i z wielkim utesknieniem czekam na wiosne:tak: Tym bardziej, ze zima troszke pokrzyzowala nasze plany budowlane, ale coz na niektore rzeczy nie mamy wplywu. Ale teraz bedzie juz tylko lepiej:tak:
Obiecuje teraz czesciej do Was zagladac. Mam nadzieje,ze mnie przyjmiecie:zawstydzona/y:

Czesc Dziewczynki;-)
Pamietacie mnie jeszcze? Długo mnie nie bylo, ale w sumie nie mam nic na swoje usprawiedliwenie:zawstydzona/y: Jakis czas temu mielismy z mezowym maly kryzys, wyprowadzilam sie z domu na jakis czas, ale o tym nie bede tu pisala, pozniej jakos nie moglam sie zebrac, zeby cos napisac, ale czasem Was podczytywalam:tak:
U nas obecnie wszystko w porzadku. Ja nadal w domku z moim brzdacem i spelniam sie podobnie jak wiekszosc z was w roli kury domowej;-) Zimy mam juz serdecznie dosc i z wielkim utesknieniem czekam na wiosne:tak: Tym bardziej, ze zima troszke pokrzyzowala nasze plany budowlane, ale coz na niektore rzeczy nie mamy wplywu. Ale teraz bedzie juz tylko lepiej:tak:
Obiecuje teraz czesciej do Was zagladac. Mam nadzieje,ze mnie przyjmiecie:zawstydzona/y:
no witaj kochana
a wiesz ze wczoraj o tobie myslalam;-)

mam nadzieje ze kryzys minął, i jest oki

Agaciu wygladasz cudnie, naprawde slicznie:tak: Mezowi na pewno sie podobalo, tylko faceci juz tak maja,ze nie potrafia zareagowac w odpowiedni sposob. Ale kolorek to chyba nadal masz blond, tylko troszke ciemniejszy niz wczesniej.
Ja od zawsze marze i takiej fryzurce jak ty, ale niestety mam zbyt geste i ciezkie wlosy i wygladalabym jakbym miala hełm na glowie, wiec od kilku lat nosze ciagle ta sama fryzure, a chetnie cos bym zmienila:eek:

no witaj kochana
a wiesz ze wczoraj o tobie myslalam;-)

mam nadzieje ze kryzys minął, i jest oki
Oooo jak milo mamusiu:tak:
W sumie jest juz dobrze, ale cala ta sytuacja, ktora miala miejsce chyba na zawsze zostanie w mojej glowie, tym bardziej ze brali w niej udzial nasi rodzice:-(
Krotko mowiac mieszkanie mlodych z rodzicami czy tesciami to najgorsze rozwiazanie z mozliwych i kazdego kogo moge od tego odwodze. My nadal mieszkamy z tesciowa i bardzo zle to wplywa na nasz zwiazek, ale musze jeszcze troszke wytrzymac.

W sumie jest juz dobrze, ale cala ta sytuacja, ktora miala miejsce chyba na zawsze zostanie w mojej glowie, tym bardziej ze brali w niej udzial nasi rodzice:-(
Krotko mowiac mieszkanie mlodych z rodzicami czy tesciami to najgorsze rozwiazanie z mozliwych i kazdego kogo moge od tego odwodze. My nadal mieszkamy z tesciowa i bardzo zle to wplywa na nasz zwiazek, ale musze jeszcze troszke wytrzymac.

Zgadzam sie!!!!!!!!!! Nigdy nie mogłabym mieszkać z teściami lu rodzicami choć ich bardzo kocham.....zresztą moi rodzice są dokładnie tego samego zdania!

Hejka Babeczki
weekend przeleciał jak szalony pranko, sprzatanko, zakupy a wczoraj aby troszkę ocieplic domowe stosunki udało nam się wybrać na wspólny spacer, pogoda była całkiem niezła i było miłooooo :tak:potem obiad u teściow jak zwykle i znow sama w domku siedze i zamiast zabrac sie za obiados kilkam :-)
Witam nową mamusię:tak:

Ewelw wspołczuję tych mdłości ale jeszcze pewnie ze 2 tyg i minie trzymaj się

Biedny Fifuś ja tez mysle ze to alergia, jakby to była np ospa wietrzna to wtedy bąble takie sa bardziej wystające nie płaskie plamki (miałam ospę tuż przed maturą koszmarrrr )

Agaciu fryzurka jest super, a faceci już tak mają, ale zobaczysz przyzwyczai się:tak: moj tak reaguje jak wyprostuję włosy mnie się podoba, fryzjerce tez i jak mnie dorwie, to mi zawsze prostuje a on nos na kwintę :sorry:

Reniu zdrówka dla malutkiej :tak:

:-);-)
Zgadzam sie!!!!!!!!!! Nigdy nie mogłabym mieszkać z teściami lu rodzicami choć ich bardzo kocham.....zresztą moi rodzice są dokładnie tego samego zdania!
:tak::tak::tak::tak::tak:
Hejka Babeczki
weekend przeleciał jak szalony pranko, sprzatanko, zakupy a wczoraj aby troszkę ocieplic domowe stosunki udało nam się wybrać na wspólny spacer, pogoda była całkiem niezła i było miłooooo :tak:potem obiad u teściow jak zwykle i znow sama w domku siedze i zamiast zabrac sie za obiados kilkam :-)
ooo super wiesci, wiec jeszcze pare takich spacerkow i bedzie dobrze
a ty klikaj, klikaj wagarowiczko nasza, bo zaleglosci trze nadrabiac;-);-);-);-)

reklama
Do góry