mamusia2008
mamusia Karolinki
ale pamietaj ze tak ma byc zawsze, bo znowu zaczne cie scigacKochanienka przeciaż widzisz jak sie staramjuz prawie wzsystkie wątki obleciałam, zaraz mnie dosc bedziesz miała
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale pamietaj ze tak ma byc zawsze, bo znowu zaczne cie scigacKochanienka przeciaż widzisz jak sie staramjuz prawie wzsystkie wątki obleciałam, zaraz mnie dosc bedziesz miała
![]()

oj ty niedobra mamusiu;-)Spaliłam Patce zupkęwłaczyłam na mały ogien zeby podgrzac i zapomniałam masakra dobrze ze mam słoik w zapasie

odebrałam dowodzik,kupiłam Alexowi naklejki na ścianę,kupiłam szkło i kamyczko zielone i brązowe,i książek cztery dla Alexiora
zatankowałam i pojechałam do rzecznika konsumenta...
i napisaliśmu pismo,dzięki któremu możemu odzyskać conajmniej 20 procent wartości mebli
noo gratulationwróciłam uufffff
odprowadziłam Alexa do "babci"a potem sama dyla na zakupyodebrałam dowodzik,kupiłam Alexowi naklejki na ścianę,kupiłam szkło i kamyczko zielone i brązowe,i książek cztery dla Alexiora
i napisaliśmu pismo,dzięki któremu możemu odzyskać conajmniej 20 procent wartości mebli
![]()
mamusiu jak byś miała taką akcje z kuchnią to tez byś niepodarowałanoo gratulation
jaka dzielna mamuska jestes

wróciłam uufffff
odprowadziłam Alexa do "babci"a potem sama dyla na zakupyodebrałam dowodzik,kupiłam Alexowi naklejki na ścianę,kupiłam szkło i kamyczko zielone i brązowe,i książek cztery dla Alexiora
![]()

w 3 godzinyUuuuuu dzielna kobitka z Ciebie tyle spraw w pol dnia
A z rzecznikiem mówiłam że pomoże![]()

!!!!!!!!!!!!!!!!!