mamusia2008
mamusia Karolinki
ale pamietaj ze tak ma byc zawsze, bo znowu zaczne cie scigacKochanienka przeciaż widzisz jak sie staramjuz prawie wzsystkie wątki obleciałam, zaraz mnie dosc bedziesz miała
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale pamietaj ze tak ma byc zawsze, bo znowu zaczne cie scigacKochanienka przeciaż widzisz jak sie staramjuz prawie wzsystkie wątki obleciałam, zaraz mnie dosc bedziesz miała
![]()

oj ty niedobra mamusiu;-)Spaliłam Patce zupkęwłaczyłam na mały ogien zeby podgrzac i zapomniałam masakra dobrze ze mam słoik w zapasie

odebrałam dowodzik,kupiłam Alexowi naklejki na ścianę,kupiłam szkło i kamyczko zielone i brązowe,i książek cztery dla Alexiora
zatankowałam i pojechałam do rzecznika konsumenta...
i napisaliśmu pismo,dzięki któremu możemu odzyskać conajmniej 20 procent wartości mebli
noo gratulationwróciłam uufffff
odprowadziłam Alexa do "babci"a potem sama dyla na zakupyodebrałam dowodzik,kupiłam Alexowi naklejki na ścianę,kupiłam szkło i kamyczko zielone i brązowe,i książek cztery dla Alexiora
i napisaliśmu pismo,dzięki któremu możemu odzyskać conajmniej 20 procent wartości mebli
![]()
mamusiu jak byś miała taką akcje z kuchnią to tez byś niepodarowałanoo gratulation
jaka dzielna mamuska jestes

wróciłam uufffff
odprowadziłam Alexa do "babci"a potem sama dyla na zakupyodebrałam dowodzik,kupiłam Alexowi naklejki na ścianę,kupiłam szkło i kamyczko zielone i brązowe,i książek cztery dla Alexiora
![]()

w 3 godzinyUuuuuu dzielna kobitka z Ciebie tyle spraw w pol dnia
A z rzecznikiem mówiłam że pomoże![]()

!!!!!!!!!!!!!!!!!