pyciolek87
Mama Alexa:*
Ja chętniePomyłam podłogi i należy mi się chwila relaksu
![]()
a co se bedziesz zalowac:-)
A my właśnie wstaliśmyFilip zasypia na łozku, a ja kładę sie obok niego i zwykle zasypiam z nim, ale w sumie to i tak nic ciekawego nie mam do roboty, wiec chyba moge;-)
Teraz obiadek trzeba ugotowac, a pozniej na jakis spacerek wyskoczymy, bo u nas dzis cieplutko i slonecznie
No to mialas aktywny i pozytywny dzienJa bardzo lubie kiedy jestem taka zalatana w ciagu dnia i mam cos do zalatwienia, wtedy czuje sie jakas taka bardziej przydatna
Jej zazdroszcze tej godziny. Jula tak zawsze wstajee? U nas niby nie jest zle, bo zwykle kolo 8 Filip wstaje, sporadycznie zdarzy sie wczesniej lub poznije, ale 9.40??? I tez nie zdarzylo mi sie jeszczem wstac przed Filipem, zawsze spie tak dlugo jak on
No super gratuluje
My tez w sumie nalezymy do tych dzieciaczkow, ktore jeszcze nie chodza:-( Tzn Filip swoich samodzielnych kroczkow zrobil juz chyba setki, ale trzeba go motywowac, bo sam nie chce i to jest zwykle jakies 5 kroczkow i bach na pupe lub lapie sie czegos co jest w jego zasiegu. Nadal woli na czterech sie przemieszczac, a ja jakos nie potrafie go zachecic do chodzenia![]()
Aaiulkaa a jak Fifi teraz sypia Ci w nocy?
ja tez musze motywowac malego do chodzenia....ale coraz częściej sam chodzi...tak od siebie...a bardzo dobrze mu idzie...ale fakt faktem że z raczkowaniem cięzko mu się rozstać