• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Muszę się wam pochwalić ze Zuzia odwazniej zaczęla chodzić za rączki....dzisiaj nawet ze mną za jedną rączkę szła i przy chodziku jej się udało przejść od pokoju do pokoju:)
Mamy taki chodzik i wydaje mi się że on za szybko jeździ:

Załączniki

• 911916398.jpg
    911916398.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 41
Muszę się wam pochwalić ze Zuzia odwazniej zaczęla chodzić za rączki....dzisiaj nawet ze mną za jedną rączkę szła i przy chodziku jej się udało przejść od pokoju do pokoju:)
gratulujemy :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
w takim razie nie bedzie chodzic tylko biegac:-D
my mamy inny i też szybko jezdzi,albo Alex mocno pcha:eek::-D

kto pije kawusie mamusie?:-D

A my właśnie wstaliśmy:tak: Filip zasypia na łozku, a ja kładę sie obok niego i zwykle zasypiam z nim, ale w sumie to i tak nic ciekawego nie mam do roboty, wiec chyba moge;-)
Teraz obiadek trzeba ugotowac, a pozniej na jakis spacerek wyskoczymy, bo u nas dzis cieplutko i slonecznie
wróciłam uufffff:eek:

odprowadziłam Alexa do "babci"a potem sama dyla na zakupy:-Dodebrałam dowodzik,kupiłam Alexowi naklejki na ścianę,kupiłam szkło i kamyczko zielone i brązowe,i książek cztery dla Alexiora:zawstydzona/y:zatankowałam i pojechałam do rzecznika konsumenta...:zawstydzona/y:i napisaliśmu pismo,dzięki któremu możemu odzyskać conajmniej 20 procent wartości mebli:tak:
No to mialas aktywny i pozytywny dzien:tak: Ja bardzo lubie kiedy jestem taka zalatana w ciagu dnia i mam cos do zalatwienia, wtedy czuje sie jakas taka bardziej przydatna:zawstydzona/y:
moja też przed chwilą....ale Jula wstała o 9.40:-p:-p:-p:-p
Jej zazdroszcze tej godziny. Jula tak zawsze wstajee? U nas niby nie jest zle, bo zwykle kolo 8 Filip wstaje, sporadycznie zdarzy sie wczesniej lub poznije, ale 9.40??? I tez nie zdarzylo mi sie jeszczem wstac przed Filipem, zawsze spie tak dlugo jak on:tak:
No super gratuluje:tak:
My tez w sumie nalezymy do tych dzieciaczkow, ktore jeszcze nie chodza:-( Tzn Filip swoich samodzielnych kroczkow zrobil juz chyba setki, ale trzeba go motywowac, bo sam nie chce i to jest zwykle jakies 5 kroczkow i bach na pupe lub lapie sie czegos co jest w jego zasiegu. Nadal woli na czterech sie przemieszczac, a ja jakos nie potrafie go zachecic do chodzenia:sorry:

reklama
Dzisiaj w sumie pierwszy raz się odważyła złapać pchacz i ruszyć....tak to ja z nią musiałam chodzic albo pchała go na kolanach...

Asiulkaa a gdzie mieszkasz jeśli można bo nie wiem czy nie wiem czy nie pamiętam:)

:eek:znowu bardzo logiczne i skomplikowane zdanie.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry