reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwietniówki 2010!!!

czesc dziewczyny,
szybko sie tylko melduje, nie bylo mnie wczoraj bo pelna chata byla i sie dzialo:szok: moi rodzice przyjechali i jest wesolo, mamcia wlasnie prasuje ciuszki a ja jade na male zakupki z tatem...
paulka90 - i jak? przeszlo?

reklama
Witam się i ja- noc kiepska bo się wierciłam jak mucha w smole ale jakoś się wyspałam do tej 10.:-DDziecie moje bryka od 6 więc chyba czas na sznadanko. Wstawiłam pranko, potem czeka mnie lepienie pierogów i jak zdąże to pójdę na małe zakupy.Wczoraj byliśmy w Ikei i powiem Wam że to już moja ostatnia wizyta w ciąży była- bo ja już nie mam sił łazić ...ciężko mi i nie mogę się skupić na tym czego szukam tylko lecę do wyjścia i pzysiadam na każdym łózku:zawstydzona/y:

Melduję, że przeżyłam pobieranie krwi, choć przyjemne to nie było:no:
Przeczytałam mojej teściowej dwie historie o Waszych teściówkach i się obie uśmiałyśmy, choć wiem, że często takie upierdliwe gadanie nie jest do śmiechu:no:
Na szczęście moja jest jak najbardziej normalna i fajowa, więc nie oddam;-)

Dagsila, no podlosc ludzka nie zna granic - zeby sie ciezarnej nie dac wyladowac to juz szczyt wszystkiego!!:-D

I jakaś nie wyspana jestem...:sorry:- czy Was też bolą kości biodrowe od ciągłego spania lub leżenia na boku???:eek::eek: ja już nie mogę sobie pozycji znaleźć na dłuższą metę :confused2:
ja mam tak samo. Staram sie lezec na tym zalecanym lewym, ale czesto w nocy budze sie ze zdretwialym bokiem, albo bolacym. jakies odlezyny mi sie chyba niedlugo porobia. musze sie wiec przkrecac na prawy i wtedy mam wyrzuty sumienia, ze powinnam na lewym, bo to lepiej dla Mlodego:zawstydzona/y:

e.salamandra, opowiesc o tesciowej mnie rozwalila. Ale jestem pewna, ze kobieta chce dobrze, bo czy to jej wina, ze dziecko ma za duzy nos:laugh2: a tak serio, to wspolczuje takiej osoby w otoczeniu. mam nadz,ze u mnie nikt nie wykaze sie takimi cechami:szok:

ja dopiero sie z lozeczka podnosze, bo jakos nie mam natchniania na wstanie. Za godz mam USG, dorze ze do szpitala blisko (jakies 4 min piechotka, nawet przy moim tempie chodzenia:tak:) to nie powinnam sie spoznic:-)
milego dzionka, do napisania pozniej:-D

Aga czekamy na wieści jak po USG
Dziewczyny-napisałam do Paulki smsa- bo się nie odzywa od wczoraj a nawet nie wiemy czy pojechała do lekarza. Jak coś dam znaka:tak:

Jessus, ale się najadłam- zjadłam dwie kanapki z szyneczką, dwie ze swoiskim smalczykiem ze skwareczkami, deser waniliowy i Lu Petitki kakakowe z ziarnami zbóż:-D:-D
Ciekawe jak zniesie to moja waga- przekonam się w piątek. Już odliczam godziny do wizyty i USG:-)w końcu zobaczę moje słoneczko ukochane

hej dziewczyny :-)

czy wy tez jestescie przerazone zblizajacym sie porodem...im blizej tym bardziej ogarnia mnie strach, jeszcze jak sie naczytam, ze porody trwaja po 10,14 godz. i jest taj ciezko to spac nie moge:-(Sama w domu jestem , bo maz pracuje do 18 i tak sie zastanawiam jak to bedzie jak sie zacznie, keidy sie zacznie , a ile bedzie trwalo ,ile bede w szpitalu...:(

Mam nadzieje, ze to normalne odczucia

pozdrawiam was :-)

ja myśle o porodzie od dawna, a wczoraj przekonalam sie ze moj maz tez zaczyna o tym myslec, rozpoczal bowiem rozmowe o tym jakie plany awaryjne w zwiazku z Hania jak zaczne rodzic, tzn. kto sie nia zaopiekuje w zaleznosci od tego jaka to bedzie pora dnia czy nocy, no i co zrobie jakby meza akurat nie bylo bo delegacja albo daleka trasa w pracy
tak wiec pojawiaja sie pierwsze strategie
do daty porodu w koncu tylko 42 dni

ja tez nie potrafie znalezc dobrej pozycji do spania, budze sie czesto, cale cialo zdretwiale..biodra mnie bola... ale pomimo wszystko wyspana jestem:sorry:

reklama
ja jestem przerazona , bo jestem do wieczora sama w domu i rozmyslam jak to bedzie , a moj maz tez widze zaczyna sie martwic ,a czas nam teraz tak szybko uplywa ...:szok:

mam nadzieje, ze wszystko bedzie oki

Do góry