Pauluś89
Grudzień 2009
Mój nie mial problemów z brzuszkiem i kolkami i teraz też jest okja z niecierpliwoscia czekam na czas jedzenia jabluszekmoze za kilka tygodni 2-3 sprobuje
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój nie mial problemów z brzuszkiem i kolkami i teraz też jest okja z niecierpliwoscia czekam na czas jedzenia jabluszekmoze za kilka tygodni 2-3 sprobuje
![]()
aFilipek dostał wczoraj pleśniawek..:-( a tyle razy mówilam tesciowej zeby smoka nie lizała.. smaruje mu ozorek gencjana i juz jeden bodziak mam do wyrzucenia..., ale mam nadziejeze szybko mu przejdzie. ile dni mam mu tym smarować?
Taaaaaaak...ale ja już nawet za tabletki nie jestem pewna
Kiedyś wpadka by mnie nie załamała...ale teraz![]()
obym nie byla to ja
Właśnie przeglądałam przyszłe mamusie listopadowe;-)i doczytałam że jeddna z mamuś z listopada 2009 znów może być mamusią listopadową..tylko rok później:-)
Ciekawe która z nas pierwsza się pochwali że znów jest w ciąży:-)
lekarz juz nie musi tego wypelniac bo zniesli ten przepis ze trzeba udowadniac ze sie bylo pod opieka lekarza( ale wiadomo ze na wrazie czego lepiej miec)![]()
na pewno zniknie! a jak smarujesz oilatum???? bezposrednio na buziunie? czy do kapieli dolewasz? bo ja tylko dolewam a czytalam na opakowaniu ze mozna umyc buzke lekko zwilzona i dokladnie wyplukac i wysuszyc... ale jeszcze nie ryzykowalam...