sylwik1987
Filipek
wkleje jutro bo teraz mały spiA mozesz wkleic jakas fotke z ta wysypka?I kto ci powiedzial za to skaza?Jesz nabial czy maly jest na butli?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wkleje jutro bo teraz mały spiA mozesz wkleic jakas fotke z ta wysypka?I kto ci powiedzial za to skaza?Jesz nabial czy maly jest na butli?
no bede musiała, dobrze że Filipek nie jest przez to marudnyo biedny... plesniawki to paskudstwo!!! bedzie sie bidulek z tym meczyl troszke.. smaruj az nie zejdzie.
mi polecili w aptece gncjane, zobaczymy czy poprawa będzie szybkoja smarowalam apftinem i jeszce krople na smoczeki po razie juz byko calkiem dobrze
a na usg bioderek idziemy jutro
mi teściowa też tak radziła, ale sądzę że po gencjanie szybciej zejdzieMi pediatra powiedział, że pleśniawki mogą się robić od mleka modyfikowanego więc niekoniecznie od lizaniamój też miał i po gencjanie mu zeszło-choć wszyscy mi radzili, żeby jego własnymi sikami mu buzię smarować bleee....
mnie dzis caly dzien nie bylo ale byl to bardzo intensywny dzien !! sporo zalatwilam ... sporo zrobilam ... moge byc z siebie zadowolona ... na koniec dnia jeszcze scielam sie z tesciowa i to dwa razy ... dobrze ze moj marousz pracuje w tym tygodniu tylko 3 dni bo po 5 bym ja juz chyba zabila ...
uwaga dzis pierwsza proba samodzielnego zasypiania w swoim lozeczku !! trzymajcie kciuki !! ja znowu siedze na ziemi z laptopem i naslu****e![]()
Aż tak dużo na dzieci zakładacie? Kurcze, to może Lolek jest jakiś inny, bo on śpi w body z krótkim rękawkiem i w skarpetkach - tylko!Możliwemój ma pierzynkę więc śpi pod pierzynką ale ma na sobie tylko grubszego pajaca i rączki ma ciepłe i karczek
Spokojnia głowa, u mnie też nie ma żadnego stałego planu dnia i nocy. Jedynie to kąpiel jest o w miarę stałej porze, ale to co jest po kąpieli to zawsze wielka improwizacjaKurczę...,moje dziecię śpi od 4 godzin a przeważnie o tej porze był baardzo aktywny...,już boję się co będzie mi w nocy wyprawiałmam do Was pytanie - jakim cudem udało się Wam wprowadzic stały plan dnia ? bo moje dziecko jest niereformowalne
za nic nie chce zasypiac o stałych porach, a o jedzeniu nie wspomnę, budzi sie kiedy chce a wtedy to za nic nie idzie odmówic mu jedzoka przekupując np cherbatką, a bardzo chciałabym zeby miał stałe porykarmienia,kąpania a przede wszyskim kładzenia spać..
No mam nadzieje ze po cos mam ta spiralke
Właśnie przeglądałam przyszłe mamusie listopadowe;-)i doczytałam że jeddna z mamuś z listopada 2009 znów może być mamusią listopadową..tylko rok później:-)
Ciekawe która z nas pierwsza się pochwali że znów jest w ciąży:-)
A jakie maja byc niby kupki przy skazie?Pierwsze slysze zeby po tym mozna bylo stwierdzic skazewkleje jutro bo teraz mały spia powiedziała mi to moja pediatra, stwierdziła to po tych wypryskach na buce ale przede szystkim po kupkachmałego (akurat mi się na przychodni wypróżnił
) i powiedziała że tak przeważnie pachną i wyglądaja kupki dzieci ze skazą
a poza tym problemy z wypróznianiem, gazami itp mimo iż kupki nie satwarde a wodniste świadczą o nietolerancji białka krowiego
a karmię niiestety już tylko butlą..:-(
Aż tak dużo na dzieci zakładacie? Kurcze, to może Lolek jest jakiś inny, bo on śpi w body z krótkim rękawkiem i w skarpetkach - tylko!Przykrywam go pieluszką, albo ostatnio śpi w cieniutkim śpioworku ale bez skarpetek. W innym wypadku jest marudny i robią mu się potówki
![]()