reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
Twarda jesteś Beacia. Zmykaj spać, Jakbym miała jutro do pracy iść to pewnie spałabym już od 21 razem z synem:) A jeśli już mówimy o pracujących mamach-ciekawe jak tam Gustlik i daisy dają sobie radę:)

No ja podziwiam wszystkie pracujące na etacie mamy. Ale z jednej strony , to tez im zazdroszczę, bo trochę mi brakuje pracy, kontaktu z ludźmi, tej adrenalinki, nawet tego stresu,
A ty Asiu, kim jestes z zawodu, bo nie wie mczy pisałas a mi umknęło;-)

Ja NK jakos od pocztaku nie lubie..cos mi w niej nie pasuej.. Zagladam tak jak ktos mi powie, ze mi zostawil tam jakos widomosc...

Co do TV to ja jestem zdana na Eurosport i nawet tu na Majorce po niemiecku tylko jest:wściekła/y: Dobrze ze sa IO to jest troche emocji.

Ehh Wy tu o piwku....... oj napila bym sie....:tak::tak::tak:

.

Stopi- baaardzo smieszne!:p

:-D:-D:-DFelciu no jakbym ja mogla Cie nie pamietac :-D:-D:-D:-D

Poczytałam, ale pisać już nie mam siły:eek: Jutro do pracy, więc pewnie zajrzę dopiero wieczorkiem...
Dobrej nocki!!!!:-)

maylah jestem z zawodu pracownikiem socjalnym i pracowałam w ośrodku pomocy. Obecnie na urlopie jeszcze wypoczynkowym, niedługo wychowawczym. Prowadzę też dziaalność gospodarczą:)
stopii jak ja Ci zazdraszczam tej Majorki!!!

Hallo jest tu kots jeszcze..
moj przyszly malz opanowal lapka i przed chwila dopiero poszedl spac :confused2:za to ja przy filmie opracowalam pol buteli wina...heh:-D
Tak przejrzalam co pisalyscie ale jestem juz w takim stanie upojenia, ze zaczyanaja mmi sie oczy kleic..
Jutro doczytam was do konca jak maly pojdzie na pierwsza drzemke

reklama
Do góry