reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Dżastina chyba zabładziłam,ciemno jakos w tym twoim lesie,kurcze i zasieg trace,Justa czy w tym lesie mieszkaja wilki bo cos tu wyje i gryzie mnie za tyłek.Jak juz dzis nie napisze to mnie rano poszukaj,dobra?

reklama
Justys wyżłopałam piwsko:) A teraz raczę sie Żywcem niegazowanym. Mój M. jedynie zerka na mnie podejrzliwie jak się uśmiecham do monitora i twierdzi że on sprawdzi o czym my tak piszemy. A teraz przedrzeźnia moją uśmiechniętą facjatę :)

Dżastina chyba zabładziłam,ciemno jakos w tym twoim lesie,kurcze i zasieg trace,Justa czy w tym lesie mieszkaja wilki bo cos tu wyje i gryzie mnie za tyłek.Jak juz dzis nie napisze to mnie rano poszukaj,dobra?

NIE wilków nie ma .
Kuropatwy i lisy ,ale one raczej nie wyją.
A może to sąsiad po moim lesie chodzi.
Ten co podał szwagra do sądu ,że mu jego kury tynk ze ściany wydziobują!!HEEHE
sprawa na cały powiat głośna:-D:-D:-D:-D

Maylah Ty masz bliżej pojedziesz szukać koło Turku BEACI!!!oki????:tak::tak::tak:

Ej ,a może są bo ja tam noca nie byłam !!:eek:

Muszę zmykać dziewczyny , bo teraz druga wsza łazi po mieszkaniu i nie umie zasnąć!
Co za dzieciaki !
Dobranoc

Justys wyżłopałam piwsko:) A teraz raczę sie Żywcem niegazowanym. Mój M. jedynie zerka na mnie podejrzliwie jak się uśmiecham do monitora i twierdzi że on sprawdzi o czym my tak piszemy. A teraz przedrzeźnia moją uśmiechniętą facjatę :)

To dalej wołaj go!!
Popiszemy z TRALALEM!!!:tak::tak::tak::-)

Maylah ja tez sie namęczyłam ,za pierwszym oblał mnie koło MC donalda na swiatłach ,bo ponoc wymusiałam.
A drugim zdałam:tak::tak:.
Ale woził mnie całe45min.:angry:
Taki z twarzy był nie teges nawet nie słuchał co opowiadałam o aucie ,on nikogo niesłuchał ,jeszcze sobie wyszedł .Taki siwy starszawy,
Jak szedł tam pod wiate to prosiłam oby nie on bo napewno nie zdam ,a zdałam!!!:-D

reklama
Jasne,że zajmę się poszukiwaniami:-)
A swoją drogą to niezłego masz sąsiada :szok::-D
Beatko uważaj ,bo nocą po lesie, uuuu,:szok::tak::-D:-p ja bym sama nie weszła, w ogóle zawsze jak sama jade samochodem ciemną porą przez las, to się modlę żeby mi nikt nie wyskoczył tam, taka strachliwa jestem
:sorry:
Dobranoc Beatko i Niutko:happy::happy::happy:

Do góry