reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
DZieki Dżastina własnie zbieram u ciebie w lesie chrust:-D
A ja bym wciagneła serniczek ale na zimno,albo snicersa ,ostatnio piekłam go na chrzciny i oczywiscie nie jadłam:crazy:

Dziewczyny oglądałyście ostatnio coś fajnego-jakiś film, dokument, coś ciekawego??Obejrzałabym coś interesującego :)
no właśnie ja w tv ostatnio nic ciekawego znaleźć nie mogę dlatego u mnie ostatnio ulubionym kanałem jest POLSAT SPORT bo tam leci najwięcej siatkówki :-p:tak::-p no i teraz trochę na bierząco oglądamy igrzysko olimpijsie

Dziewczyny u mnie stoi prawie całe pudełko ptasiego i rurki nadziewane,a ze ja jestem na diecie dla skazanców to chetnie wam oddam przynajmniej w oczy mnie nie bedzie kuło i smaka robiło,mi jak sie chce słodkiego to garsc rodzynek albo otwieram brzoskwinie w puszce.
Tralalala ja filmiku dawno żadnego nie ogladałam to nic nie polece

BEACIA TO DAWAJ ,DAWAJ !!
JA BYM NIE WYTRZYMAŁA!!!:no::no::no::no:
Zbieraj,zbieraj ile potrzebujesz.

Witam na nocnych pogaduchach, ledwo tu wlazłam to już mi ślinka cieknie , zaraz coś poszukam do zjedzenia , bo wy mi tylko na smak robicie!
Maks dopiero przed chwilka zasnął, wsza mała ostatnio nie chce spać!

Ja też Beatko oddaję pokłony, normalnie pełen podziw.:tak::tak:

NOM SZACUN jak TRALALA!!!

a co do TRALALI to ostatni film jaki oglądałam był animowany ,czyli TOY STORY2,leci u mnie jakieś 2-3razy dziennie.
A jak dobrze pujdzie to i wiecej!!:-D:angry::angry::angry:
A PIWO JUŻ WYŻŁOPAŁAŚ??

Ja musze wlot o łóżka robić .Małż mnie już 2 raz szturcha ,że mam sie kłaść.
Niech mu bedzie ,dzisiaj go posłucham!!!;-):-)
Choć mi sie jeszcze nie widzi ssppaćććć!!!:crazy:

reklama
siosssssioooo, niech już zejdzie to z Maksia, ale na Filipa tez juz niech nie włazi:-D

Justyś, posiedź jeszcze z nami
Mój M. tez jest o Was zazdrosny:laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry