tralalala1
Fanka BB :)
Za chwilę poproszę małża co by znalazł i ściągnął 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

no właśnie ja w tv ostatnio nic ciekawego znaleźć nie mogę dlatego u mnie ostatnio ulubionym kanałem jest POLSAT SPORT bo tam leci najwięcej siatkówkiDziewczyny oglądałyście ostatnio coś fajnego-jakiś film, dokument, coś ciekawego??Obejrzałabym coś interesującego![]()

no i teraz trochę na bierząco oglądamy igrzysko olimpijsieDziewczyny u mnie stoi prawie całe pudełko ptasiego i rurki nadziewane,a ze ja jestem na diecie dla skazanców to chetnie wam oddam przynajmniej w oczy mnie nie bedzie kuło i smaka robiło,mi jak sie chce słodkiego to garsc rodzynek albo otwieram brzoskwinie w puszce.
Tralalala ja filmiku dawno żadnego nie ogladałam to nic nie polece

pewnie z Filipa przeszło na Maksa:-):-):-)Maks dopiero przed chwilka zasnął, wsza mała ostatnio nie chce spać!
he , tylko czemu akurat na niego, on i tak w nocy źle śpi , a tu jeszcze nie chce o normalnej porze zasnąć!pewnie z Filipa przeszło na Maksa:-):-):-)
Ja też Beatko oddaję pokłony, normalnie pełen podziw.![]()