reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A myslalam ze jestem 2 hihihih.A tu tyle nowych postow hihihi.
Oliwka wlasnie wstala.Ja robie nam cos do picia.No i zaraz kanapeczki z Oliwka zjemy.Majke trzeba zobaczyc :-).

Moze umowie sie z kolezanka na klachy.
MEDEUSKA moze jdnak Ty bys dzisiaj do mnie wpadla,albo na wspolny spacer bysmy sie wybraly?Sniegu coraz mniej :-).

reklama
Dorota ale na półbuty jeszcze za wcześnie:rofl2: obiecuje ze jak tylko nie bedzie wogóle ciapy na chodnikach to wpadne:sorry:

aaa i niedługo kupuje nowy wózio dla Maksa:tak::-)

Witam dziewczyny.
Dziękuje za ciepłe przyjęcie mnie na forum. Od mojego ostatniego posta napisałyście chyba z 200 stron. Próbuje to czytać ale okropnie tego dużo. Nie mogę się bardzo wbic w temat bo nie nadążam za Wami ale może będzie lepiej. Postaram się.

eheheh
a ostrzealysmy:-p:-p:-p:rofl2:

ANABUBKA wczoraj babka jedna mi powiedziala ze jak sie ma dziecko z orzeczeniem o niepelnosprawnosci i mam przynane rodzinne to podobno jest wtedy wyzsze rodzine?Wiesz cos na ten temat?Ja mam teraz 68 zl rodzinnego.

spoznilas sie troche zeby byc 2:-D:rofl2:

rodzinne jest takie samo jak wszedzie tyko dkrterium dochodwe jest wyzsze bo nie 504zl a 583zl na osobe

zupke wstawilam,pranie z suszarki sprzatnelam
jak mala wstanieto zmienie posciel bo mojaszafki starsznie skrzypia ze satrosci:rofl2::rofl2::rofl2:

Jak mam ustawić te 40 postów na strone, bo powiem Wam, że ja w tych sprawach zielona jestem

ustawienia, edycja opcji i tam musisz poszukać :tak:

po 1 fajny taki wypad na sale zabaw:tak::tak::tak::tak:
ja z moja jak sie ociepli zaczne chodzic do przedszola na plac zabaw to oja moja mala to sie rowiesnikow boi:sorry::sorry::sorry:
a co bedzie jak do przedszkola pojdzie?:eek:
musze wizac karte zaraz na poczatku marca,przypomnijcie mi:-)

Twoja Niki to jak perszing:-D:rofl2:
lepiej isc na kontrole zeby pwoeidzieli ze juz nie trzeba niz zaniedbac:tak::tak::tak:
mojej przyjacioki dzieciak ez bystrzak mimo ze jest duuuuuzo ciezszy niz Weronika w jego wieku
ma 5mieisecy i ma juz 2zeby:szok: i tez juz sie przekreca i pelza w kolko

Kontrole to mamy za dwa miechy w szpitalu :tak: to dodatkowa wizyta, bo sie lekarz zmienił :eek:

Moja Niki bez zębow :-p Ale ja nie narzekam :-p:rofl2:

j
mooooże dzisiaj się wezmę za okna:confused:
nieeeeeee... dzisiaj mi się nie chce:rofl2::rofl2: ciekawe kiedy mi się zachce:sorry::sorry::sorry::sorry:[/B][/I]

ja za okna i w sumie grubsze spraztane to planuje jutro albo w czwartek o ile nie bedzie padac
bo jak lece po dzieci do szkoly to nie mam na to czasu
iprzydaloby sie troche prasowania odwalic bo z tego zawsze kupe pylu:eek:

aaa i niedługo kupuje nowy wózio dla Maksa:tak::-)[/I]

to sie pochwal jak juz kupisz:tak::tak::tak::tak:

Malina wez swojego Pietruszke za chabtey!juz sie cieplo zrobilo niech wlazi na strych poki mam chec:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2:
a jak Twoj wozio?

Witaj Wiosno!!!:-D

No włąśnie miałąm podjąć pewną dyskusję na temat jak uśpić grzdyla, ale to jednak późńiej, bo mi posta potnie:-D:-D:-D
no to czekam na twój patent :tak::tak::tak:

Dzisiaj jechalismy do sklepu to mówi mi zebym mu ubranie naszykowała a ja mu mówie ze tam jest szafka i sam sobie wzią

Madziula pytałas ile mój M ma lat w tym roku bedzie miał 30
tylko czekać aż powie : żono zdejmij mi skarpety, bo z dworu wróciłem i zmęczony żem.:rofl2::rofl2::rofl2:;-)

dobra dziewczyny pokazuje Wam zdjecie ale nie smiejcie sie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p
p22200923228176.jpg

Dużo poważniej niż ostatnio :tak:
:tak:
:tak::tak: zmieniłaś się , spoważniałaś.:tak:

Nareszcie w spokoju mogę zasiąść z kawką przy BB.:tak:;-) Koniec laby, starszaki wróciły do szkoły.:tak:Amelia jak zwykle tuli się do kocyka, zaraz dżemkę złapie.:tak:

ten za 300 zl trójkołowy-innego nie znalazłam:sorry:

podoba mi sie quinny ale.... 1000zł:rofl2::rofl2::rofl2: ta limitowana edycja- cały czarny:sorry:
a zreszta- pokaże Wam:-p

a kupuje ten-nie ma rgulowanego podnóżka- ale trudno- ja i tak nigdzie daleko z maksem nie bede chodzic zeby musial spac w wóku, bo wóek tylko na spacerki bedzie mi słuzyl, bo tak to wszedzie autem jeżdze...

MH jaka tania ta spacerówka:rofl2: jak bede potrzebowala parasolke na jakis wyjazd to kupie taka najtańszą:rofl2:

reklama
Nareszcie w spokoju mogę zasiąść z kawką przy BB.:tak:;-) Koniec laby, starszaki wróciły do szkoły.:tak:Amelia jak zwykle tuli się do kocyka, zaraz dżemkę złapie.:tak:
oo mniam kawa.... zrobie sobie.....:tak:

Ale ja sobie serwuje LATTE :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
ooo i czekoladowe sobie zrobiee:rofl2: mniamm
zaraz wracam nie uciekajcie mi:-D

Do góry