Mama Helenki
i Aniki :D
WITAM,
po ciężkiej nocy
Moja Helenka dostała ELMO w prezencie
A jak zobaczyłam cenę w sklepe to mi szczęka opadła 
A z domino to koniecznie musisz zaległości nadrobić
Ja sobie zatoki odetkałam mascią
Panthe nose czy jakoś tak 
Hi hi, ja tez ostatnio zastanawiałam się czy rzutnika nie wygrzebać z piwnicy
Dużo poważniej niż ostatnio
Mój mi opowiadał co się dzieje na wyjazdach służbowych
A oni jeszcze koedukacyjnie 
Ciepłe kraje, klimat sprzyja romansom
My dziaj po południu jedziemy z Niki do neurologa
Zmienił się lekarz w ośrodku rehabilitacyjnym, zobaczymy co z tego będzie
Moim skromnym zdaniem Niki już nie potrzebuje rehabilitacji, ale zobaczymy.
A potem Helenka została zaproszona na urodziny więc jedziemy z dziewczynami na sale zbaw
Całe szczęście M będzie miał wolne popołudnie 
po ciężkiej nocy

...
A mojej małej marzy sie ELMO, tylk oto drogie trochę jak dla mnie.
wiecie, że ja nigdy w zyciu w domino nie grałam??? Ale małej chyba kupię, hihi
...
Moja Helenka dostała ELMO w prezencie

A z domino to koniecznie musisz zaległości nadrobić

No to moge się w reszcie przywitać.
10 mega stron!!!
A u mnie tak średnio na jeża.
W czwartek zalała mnie sąsiadka, w piątek do południa leciałam do tesciowej , od niej do brata i przeprawa to byla okropna.
Snieg mokry i wózek nie po śniegu jechał, ale w sniegu byl pchany, masakra, i tak przez całe miasto w tę i tamtą. Buty mokre w srodku, że szok, u góry spocona i umeczona na dole stopy lodowate, tak więc w sobote rano rozłożyło mnie na łopatki. Troszkę sie przespałam i myśłałm, ż ejuz lepiej, umówiłam sie na odbiór ryb w Toruniu i szlak mnie do końca trafił. A no właśnie. W niedziele o 14 zawieźliśmy mała do mojej mamy i pojechaliśmy do Torunia po ryby. Wróciliśmy do domu po 19, masakra, ledwo stałam na nogach.
Później wstawię fotki co tez pięknego kupiłam.
W tym tygodniu P ma na 14, więc c ały dzień rozbity, no fakt, pomógł mi rano sporo bo i zakupy i obiad i małą się zajął i posprzątał, ale nie mialam szans zasiąść dokompa. Później szybki obiad , on pojechał a mała w ryk, ze chce tatusia! No i tak trochę przy kompie na nadrabianiu, i sporo z mała na zabawianiu.
Na oczy ledwo patrzę, zatoki aż pulsują, nie mogę przełknąć śliny, bo mnie dusi, tak mnie zatkało. No ale jak juz mówiłąm, jak nie urok, to...
Mam tylko nadzieję, że Wiki nic nie złapie, póki co już kicha, liczę po cichu , że na tym się skończy, bo nie mam nawet syropku dla niej, a pieniądze dopiero najwczesniej w piątek. No ale może się uda ...
No i tyle, jak widzicie nuda, tylko to uzależnienie mi żyć nie dawało. Budziłąm sie rano, skoro świt, żeby zasiąść na bb, a tu dupa, mój juz nie spał i na kompie siedział![]()
Ja sobie zatoki odetkałam mascią

hej kobitki
rano pisalam ze paskudne za oknem a akurat jak po 11 wyszlam z mala do szkoly to wyszlo piekne bezchmurne nieboi tak bylo do konca dnia.
spacerek w sloncu zaliczony
kulig sie udal-bo w sumie dopoki bylychmury to byl mrozek na dworzu.dzieciaki zadowlone z calego dnia
Paulina teraz czyta "o krasnoludkach i o sierotce Marysi"-lektura,a mi sie przypomnialo ze mialam kiedys klisze na rzutnik wlasnie z ta bajka
sluchajcie znalalzm rzutnik,rozebralam go bo slabo swiecil.okazalio sie ze jest zakurzony i soczewki sie poprzestawialy.
poskladalam jak trzeba i dzieciaki mialy pokaz technologii PRL-u
ten moj sprzet jest tylko troche mlodszy ode mnie:-)
klisz nie mam za wiele,reszta gdzies wsiakla,ale jak patrzylam na allegro mozna jeszcze je dostac,bo w ogole sam taki rzutnik to ponad 200zl
dzieciaczki juz spia, tez juz cos chrapie a ja...
ide poczytac
Hi hi, ja tez ostatnio zastanawiałam się czy rzutnika nie wygrzebać z piwnicy

dobra dziewczyny pokazuje Wam zdjecie ale nie smiejcie sie
![]()
Dużo poważniej niż ostatnio

Anabuba nawizujac do twojego posta o chlopach pracujacych zagranica to moglabym duzo napisac.
Widze co faceci robia i az mi sie noz w kieszeni otwiera.
Mam nadzieje ze nie wszyscy faceci sa jednakowi i nie traktuja wyjazdow do pracy jak relaksu i czasu wolnosci.
Oczywiscie to sa kochajacy ojcowie i mezowie ale tylko jak sa w domu.Czasami nawet i w domu tego nie okazuja.
Facet z daleka od rodziny i domu zachowuje sie jak nastolatek, wolny ptak, nie majacy obowiazkow i zobowiazanDyskutujac z nimi nie ma po co bo przeciez kochaja i nic zlego nie robia.
Owszem dopuki zona sie nie dowie
Temat rzeka ale kobiety ktore puszczaja mezow w delegacje musza brac pod uwage wszystkie aspekty wyjazdu
Mój mi opowiadał co się dzieje na wyjazdach służbowych

My dziaj po południu jedziemy z Niki do neurologa

A potem Helenka została zaproszona na urodziny więc jedziemy z dziewczynami na sale zbaw

Ostatnia edycja: