reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

oj Medeuska ty to masz zawsze wytlumaczenie .No to 3 mam cie za slowo :-).

Oliwka je kanapki.Majke zobaczylam.Trzeba sie brac za jakas robote.Hmmm najpierw trzebaby bylo wstac z lozka :-).

reklama
ten za 300 zl trójkołowy-innego nie znalazłam:sorry:

podoba mi sie quinny ale.... 1000zł:rofl2::rofl2::rofl2: ta limitowana edycja- cały czarny:sorry:
a zreszta- pokaże Wam:-p

a kupuje ten-nie ma rgulowanego podnóżka- ale trudno- ja i tak nigdzie daleko z maksem nie bede chodzic zeby musial spac w wóku, bo wóek tylko na spacerki bedzie mi słuzyl, bo tak to wszedzie autem jeżdze...

MH jaka tania ta spacerówka:rofl2: jak bede potrzebowala parasolke na jakis wyjazd to kupie taka najtańszą:rofl2:

Ja też się kiedyś w quinny zakochałam :-p Aż sobie ze stanów sprowadziłam bo chciałam cztero kołowy :-p:rofl2:

Na zdjęciu Helenka jak miała 1,5 roku :tak: No może troszkę mniej...

Spadam serwować śniadanie...

Ostatnia edycja:
jestem z kawką:tak:

a mialam isc sprzatac:confused2:
zaraz maks sie obudzi i tyle bedzie:eek:

MH czemu czterokołowy chciałas?
wogóle to ja zanim kupilam 3 kolowy to tez nie mialam zaufana a teraz nie chce juz innego niz 3 kolowy:-D bo jak sie kreci kolko to jedno- a jak ci sie zablokuje jedno w poprzek a drugie w durga strone to trzeba ruszac wózkiem na wszystkie strony w 4 kołowym:-D

wiem wiem ze to kwestia przyzwyczajenia- ale 3 kolowym chyba łątwiej:tak:
jak przestawiam wózki na klatce zeby swój zmieścic to niewygodnie mi sie to robi 4 kołowcami:tak:

PS- MH Quinny tez chyba nie ma regulacji podnóżka??

Mi sie podoba ten:
http://allegro.pl/item930280885_wozek_quinny_zapp_black_white_black_top_line.html

jeszcze niedawno byl za (o matko) 10 tys zł!!!! limitowana edycja:sorry: powaliło ich:-D

jest przepiękny.... no ale.... 700zł droższy niz ten co mam zamiar kupić:-:)-D

i buzzz tez mi sie podoba:
http://allegro.pl/item926397832_quinny_buzz_3_midnight_wawa_24h_wyprzedaz.html

ale trzeba kupowac to na co nas stac:-D
więc kupuje ten:
http://allegro.pl/item918471837_ultralekki_wozek_vivi_2010_swiateczna_promocja.html

troszkę......:sorry: podobny do zappa;-) :-D
szkoda że nie ma czarnych:-(

Ostatnia edycja:
Witam sie lasencje moje ,żeby nie było:happy:WIOSNO PRZYCHODZ:eek:
Luna" gotowych na wszystko" będzie 9 serii,na fox life dają 6 najnowsza serię:tak:
Wspólczuje tak zdupionego samopoczucia bidulko ,wygrzewaj sie ile mozesz ,a rybki śliczne:tak:
A to ci sąsiadka ,a co ona ,zasnęła w tej wannie:rofl2:
Luna włosy mi bardzo sciemniały ,ale od czego farby i rozjaśniacze:-Dzreszta narazie nie mam kasy ,wiec jeszcze to potrwa
Dorotka Oliwka to fajny rojber :tak:wesoła ,sliczna dziewczynka:tak:

Patrysia wygladasz o wiele powazniej ,jak Kleopatra:rofl2:no trudno ,nie wykorzystasz meża:-D.A wam teraz na swoim to sie chyba 100 razy lepiej układa??:tak:

Anabubka mój po pierwszym roku małzeństawa ,wyjezdzał do pracy za granicę na 6 tygodni i wracał na tydzień,jeżdził z moim tata:rofl2:jestem spokojna,wiesz tez wole mieć na oku ,bo licho nie spi:-D,ale wiem ,ze m nie śmiałby pójś na lewizne,bo za duzo ma do stracenia,bo kocha mnie,a jak wracał...to sie przez ten tydzień działo........:-DCałe szczęście ,ze istnieja porzadni faceci:tak:

Wiktoria pewnie jest tak jak napisały dziewczyny wychodzi z założenia ,ze jest naurlopie i mu sie należy,powiem ci ,ze tak myslałam ,ze jest starszy,dobrze sobie przemyśl czego chcesz od niego i od zycia ,przygotuj sie na rozmowę.
Kiedy on wyjeżdza znowu??musisz wiedzieć jak odpowiadać na chamskie odzywki:tak:Nie badz miła dla niego ,gdy on nie jest:szok:

U nas odwilz na całego,w nocy padał deszcz z 3 stopnie na plusie cała noc,ulice sie zrobiły szare ,a mokro ,buty w drodze do samochodu i z powrotem mi przemokły,po Ksawka to w adidasach pójdę:tak:

MH powodzenia u neurologa ,zeby ułożyło sie jak chcesz,miłej zabawy dla HELENKI,a właśnie MH nie boisz sie o swojego m na tych wyjazdach??

nie kupilam bo narazie krucho z kasa
a ten no fajny ale boje sie ze mojego kloca nie wytrzyma jak ona juz teraz wazy 18kg:eek::eek::eek:
a do tego jeszcze torbe wrzucic czy cos a to krucha konstrukacja...
mam taka spacerowke i pewnie nia bede jedzic,tyle ze nie skada sie jak parasolka,ale wytzrymala jest

Nareszcie w spokoju mogę zasiąść z kawką przy BB.:tak:;-) Koniec laby, starszaki wróciły do szkoły.:tak:Amelia jak zwykle tuli się do kocyka, zaraz dżemkę złapie.:tak:

nie ma to jak dzieci w szkole:tak::tak::tak::-D

MH czemu czterokołowy chciałas?
wogóle to ja zanim kupilam 3 kolowy to tez nie mialam zaufana a teraz nie chce juz innego niz 3 kolowy:-D bo jak sie kreci kolko to jedno- a jak ci sie zablokuje jedno w poprzek a drugie w durga strone to trzeba ruszac wózkiem na wszystkie strony:-D

wiem wiem ze to kwestia przyzwyczajenia- ale 3 kolowym chyba łątwiej:tak:
]

ja mialam kiedys taka parasolke ze skretnmi kolami na wyzjady ale poszla na laczeniu no i stara byla
ale wlasnie wkurzaly mnie te ruchome kola
dlatego wole normlane bo wozek jedzie tam gdzie ja chce a nie tam gdzie go kola niosa:laugh2::laugh2::laugh2:

U nas odwilz na całego,w nocy padał deszcz z 3 stopnie na plusie cała noc,ulice sie zrobiły szare ,a mokro ,buty w drodze do samochodu i z powrotem mi przemokły,po Ksawka to w adidasach pójdę:tak:

no i ten deszcz z zachodu do nas podobno wedruje
ale poki co ciesze sie sloncem:tak::tak::tak:

Mnie sie nie podobaja wózki 3 kołowe ,jakoś bardziej przemawiaja do mnie na 4 kółkach:tak:ale ceny tych co pokazała Medeuska powalające ,oprócz ostatniego ,w sumie w wygladzie róznica zadna ,a cenowo ,zasadnicza:tak:

Medeuska ,a masz jakiś ekspres do kawy ,ze latte pijesz i to jeszcze czekoladowe,no pycha:tak:

Justa ile to kalorii na noc:szok::-D:-D:-D:-p

Madea, mi się po prostu nie podobają trzykołowe :sorry::rofl2: A po zatym czerto kołowy miał kosz w komplecie :tak: Teraz wpinam sobie do niego fotelik :tak: A zapp nie ma regulacji wcale, dlatego to był nasz wózek na krótkie wypady, jak mała przestała spać na spacerach. Tak, żeby dać nogom odpocząć :tak: A na co dzień to miałam inny. Zapp od nowości jeździ tylko w bagażniku :rofl2:

Madziula, M już tak nie jeździ :-p swojego czasu zwiedził kawał świata :tak: Ale on jest pracoholik i pojechał tam pracować :-p:eek: W wolnych chwilach chodził na zakupy i wydawała całą zarobioną kasę na prezenty dla nas :rofl2::eek: W las vegas zarobił ze 4 tys, ale prawie wszystko tam zostawił :eek: Nie powiem nakupił tyle ciuchów, że jeszcze mamy, a był tam rok temu :sorry:A moje córki śmigają w ciuchach od Tommy Hilfiger`a :-p Nie czułam się zdradzana :-)

Anabuba, ja bym nie zamieniała tej twojej spacerówki na nic innego :tak:

Ostatnia edycja:
MADZIULA dzieki za komplementa o Oliwce :-).

Mnie sie tez jakos 3 kolowce nigdy zabardzo nie podobaly ,ale jak tak na nie patrze to coraz bardziej mi sie podobaja :-).
MH sliczny wozek miala Helenka :-).

Ja za godzine jestem umowiona z kolezanka na spacer i z jej o 4 miesiace starsza od Oliwki coreczka :-).A ja jeszcze w lozku :-).

Dobra narazie spadam bo sie nie wyrobie .

U mnie sliczne sloneczko swieci wiec trzeba isc na spacerek A nie tak jak Medeuska czekac az calkiem sneg stopnieje hihihi zarcik :-)

reklama
Mnie sie nie podobaja wózki 3 kołowe ,jakoś bardziej przemawiaja do mnie na 4 kółkach:tak:ale ceny tych co pokazała Medeuska powalające ,oprócz ostatniego ,w sumie w wygladzie róznica zadna ,a cenowo ,zasadnicza:tak:

Medeuska ,a masz jakiś ekspres do kawy ,ze latte pijesz i to jeszcze czekoladowe,no pycha:tak:

Justa ile to kalorii na noc:szok::-D:-D:-D:-p
NIE- SAMA ROBIE:tak: sorry caps mi sie włączył- zaparzam esencję kawy rozpuszczalnej(1-2 łyżeczki kawy na malutką ilość wody) gotuje wode w garnuszku- w tym w kąpieli wodnej podgrzewm mleko jednoczeście miksując blenderem tym najtanszym tanim malutkim do spieniania mleka wlasnie- za 3 zl:-D po chwili mleko jest gorące i spienione:tak:do tego wlewam esencję kawy i jesli mam ochote na czekoladową to wrzucam do tego kostkę czekolady, czasem zetre a jak mis ie nie chce to pod koniec robienia mleka do mleka wrzucam żeby sie rozpuściła- a jak zwykła- to pod koniec do mleka daję sobie łyżeczkę cukru:tak::tak::tak:

Madea, mi się po prostu nie podobają trzykołowe :sorry::rofl2: A po zatym czerto kołowy miał kosz w komplecie :tak: Teraz wpinam sobie do niego fotelik :tak: A zapp nie ma regulacji wcale, dlatego to był nasz wózek na krótkie wypady, jak mała przestała spać na spacerach. Tak, żeby dać nogom odpocząć :tak: A na co dzień to miałam inny. Zapp od nowości jeździ tylko w bagażniku :rofl2:

Madziula, M już tak nie jeździ :-p swojego czasu zwiedził kawał świata :tak: Ale on jest pracoholik i pojechał tam pracować :-p:eek: W wolnych chwilach chodził na zakupy i wydawała całą zarobioną kasę na prezenty dla nas :rofl2::eek: W las vegas zarobił ze 4 tys, ale prawie wszystko tam zostawił :eek: Nie powiem nakupił tyle ciuchów, że jeszcze mamy, a był tam rok temu :sorry:A moje córki śmigają w ciuchach od Tommy Hilfiger`a :-p Nie czułam się zdradzana :-)

Anabuba, ja bym nie zamieniała tej twojej spacerówki na nic innego :tak:
rozumiem:tak::tak::tak::rofl2:

Do góry