mlodam
mama Oleńki
Ewelina a Ty zdajesz czy mąż? trzymam kciuki, ja zdawałam we Wro we wrześniu :-) Tobie to dobrze, lezysz sobie w wyrku, ja to od 6 juz na nogach, na 7 do roboty :-( ale co tam, jeszcze jakies 7 godzin
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z głogowaEwela a Ty z jakiej miejscowości jesteś? bo ja mieszkam w Legnicy![]()
no zaraz wstaje bo córcia domaga sie juz sniadanka..moze ja tez cos zjemEwelina a Ty zdajesz czy mąż? trzymam kciuki, ja zdawałam we Wro we wrześniu :-) Tobie to dobrze, lezysz sobie w wyrku, ja to od 6 juz na nogach, na 7 do roboty :-( ale co tam, jeszcze jakies 7 godzin![]()
z głogowahehehe a mnie tez czeka egzamin na prawko bo zaczelam robic heheh wiec jak kiedys bede to mozemy sie umowic gdzies :-)
kochana jutro zdaje moj M a ja juz 3 razy oblalam ale tez musze sie zapisacEwelina a Ty zdajesz czy mąż? trzymam kciuki, ja zdawałam we Wro we wrześniu :-) Tobie to dobrze, lezysz sobie w wyrku, ja to od 6 juz na nogach, na 7 do roboty :-( ale co tam, jeszcze jakies 7 godzin![]()