reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Ewela a Ty z jakiej miejscowości jesteś? bo ja mieszkam w Legnicy:)
z głogowa:-Dhehehe a mnie tez czeka egzamin na prawko bo zaczelam robic heheh wiec jak kiedys bede to mozemy sie umowic gdzies :-)

Ewelina a Ty zdajesz czy mąż? trzymam kciuki, ja zdawałam we Wro we wrześniu :-) Tobie to dobrze, lezysz sobie w wyrku, ja to od 6 juz na nogach, na 7 do roboty :-( ale co tam, jeszcze jakies 7 godzin;)
no zaraz wstaje bo córcia domaga sie juz sniadanka..moze ja tez cos zjem:tak:ale az sie boje wstac...:szok:
Proszę nie pisać posta pod postem. Użyj opcji EDYTUJ!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
z głogowa:-Dhehehe a mnie tez czeka egzamin na prawko bo zaczelam robic heheh wiec jak kiedys bede to mozemy sie umowic gdzies :-)

Nie ma problemu:) i jeszcze Ci powiem ,ze mieszkam 10 minut drogi od ośrodka szkoleń heheh
fajnie by było się spotkać:)tylko ja pracuje i nie wiem czy w tym dniu będę miała wolne ,ale spokojnie wymyślimy coś:)

ja tez mykam, maź wraca z nocki:)hehh i mamy wolny dzień obydwoje:)buziaki dla Was dziewczynki na początek dnia:)

o prosze Głogów, ja to z Soli blisko mam, w piątak jade do domu przez Głogów ;-)ojjj jak ja dawno nie byłam u rodziców, z siostrzeńcami sie spotkam, oczywiscie oni to chcą kuzyna, moj chrzesniak powiedział, że może być dziewczynka, ale jesli bedzie sie chłopiecymi zabawkami bawic ;-)

hej dziwczynki ja juz w pracy i po badaniu USG. Widziałam całkiem spora fasole. Serduszko bije jak oszalałe. Wszystko jest ok. Jednak zdjecie zsotanie przesłane do lekarza jutro rano a ja dostałam tylko zaswiadczenie i ide dzis po pracy aby mi dał skierowanie na wszystkie badania. Jak sie okaze oki to jade kupic bilet lotniczy i do meża bo po 3 tygodniach jestem steskniona.

aha lekarz byl tak precyzyjny aby mi powiedziec ze 7-8 tydzien. Wg pomiaru 15 mm.Mam nadzieje ze moj ginekolog jak zobaczy zdjecia powie mi wszystko dokładnie bo na USG czułam sie jak w hurtowni

Ostatnia edycja:
Witam, u nas wiosna :-D
Dawidowe no to super! Książkowy dzidziuś :-)
Widzę ze wrocławianki już się na spotkanie uwawiają ;-)
A dziewczyny z małopolski, skąd jestescie? :-)
Miłego dnia ;-)

dawidowe super że wszystko jest ok :-) oby u wszystkich tak było, tylko się cieszyć. ja nie mogę się doczekać kiedy i ja będę odrobinę spokojniejsza, ale zanim to to jeszcze ciut ciut.

co do spotkania to trochę porozrzucane jesteśmy ;-) także nie tak łatwo będzie. pozdrawiam.

aha mam pytanko czy żel przeciwbólowy np. na kręgosłup można stosować?

reklama
Ewelina a Ty zdajesz czy mąż? trzymam kciuki, ja zdawałam we Wro we wrześniu :-) Tobie to dobrze, lezysz sobie w wyrku, ja to od 6 juz na nogach, na 7 do roboty :-( ale co tam, jeszcze jakies 7 godzin;)
kochana jutro zdaje moj M a ja juz 3 razy oblalam ale tez musze sie zapisac:tak:no i wlasnie nie iem cy nim jutro pojade:-(narazie mi wymioty przeszly..alle mdli mnie troche;-)a na sniadanko upikelam z córcia gofry:-Di tylko da zjadlam od rana..a zawsze takie mialam apetyt hehehhe

Do góry