Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spałam od 24:00 czy 1:00...Efa jesteśmy ciekawe od której bo, że do 16tej to wiemy... Może zaczniemy pobijać rekordy w spaniu MamuśkiJa bym mogła przystąpić do konkurencji
![]()
I jeszcze odnośnie terminów - któraś z Mam w początkowych wątkach pisała i u mnie zresztą gin.tak oblicza wg wzoru: ostatnia miesiączka + 7 dni - 3 miesiące (czyli np. 10 stycznia +7 dni wychodzi 17 odjąć 3 miesiące= termin porodu na 17 października). Niestety nie uwzględnia to długości cyklu ale weryfikacja następuje przy wyznaczaniu terminu z usg.

I to akurat jak miałam wychodzić już z domu 
A miałam nadzieję, że może mnie to ominie teraz.... W poprzedniej ciąży prawie non-stop wymiotowałam przez co byłam padnięta :-

Ja byłam już u lekarza tydzień temu, jutro znowu idę. Poza tym jestem w stałym kontakcie tel. z moją ginką. Tylko u mnie, to całkiem inna historia, bo ja niestety, aby wszystko było dobrze muszę być lekomanką![]()
Daaa ja chętnie poczytam twoje uwagiA co wiesz na tematy bóli jak na okres bo ja mam sprzeczne info od 2 lekarzy - pewnie trzeba wyśrodkować ;-)
mam piersi bola,zgaga byla nie moglam spac,czesto do lazienki...i takie tam inne.a TY?Super to i my bedziemy mialy podobne terminy ja miałam bardzo długi cykl 32 dni wiec dzień najważniejszy przypadł na 5i tak tez się stało
a masz jakieś objawy?:-)
mam piersi bola,zgaga byla nie moglam spac,czesto do lazienki...i takie tam inne.a TY?