Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję :-)kasiadove super, ze z dzidzią wszystko ok![]()
Dziękuję :-)
Ren nie martw się ;-) i napisz nam jutro co słychać
I polecam ta stonkę Due Date Calculator - Pregnancy Weeks Calculator
ja tez uwazałam ze moze mnie ominie az do dzis. W autobusie ludzie sie odsuwali bo jakos tak dziwnie mna zarzucało. I tu plus miec juz zwolnienie bo takie jezdzenie do pracy i zastanawianie sie czy dojade oraz czy w pracy dobiegne do łazienki to niezbyt fajna perspektywa.

To kochana nie masz się czym martwićnie mialam ,bo w przychodni nei maja i trzeba z gin sie umawiac do jej gabinetu (na fundusz) a ona nei robi usg jak jest tylko pecherzyk tylko od 8 tygodnia ciazy
martwei sie starsznie ale przeciez objawy wskazuja na piekna ciaze
Zobaczysz wszystko będzie dobrze :-)a znam ten sok ja czesto go pilam a teraz mi nei smakujeJa do pracy też dojeżdżam, 30 km w jedną stronę, czyli 60 w obie. I zawsze się zastanawiam czy w razie co dojadę, na szczęście w pracy mam blisko bo za ścianą kibelek, ale póki co to mnie dusi, męczy i wogóle, ale jeszcze nie wymiotowałam, ale już prawie prawie....... Najgorzej w pracy jak takie różne zapachy się zleją
Dzisiaj odkryłam także nowy soczek co mi smakuje, multiwitamina z magnezem z tymbarka, smaczny i ma jeszcze napisy pod nakrętką na poprawę humoru![]()
oby oby ale tez zaczynam watpic w ta lekarke mogla nei mowic tego wszystkiego tylko pwoeiedziec ze zaprasza na usg i ewentualnie bypowiedziala jakby cos nei tak bylo a nie juz dzis zestresowala wrrrTo kochana nie masz się czym martwićZobaczysz wszystko będzie dobrze :-)
Ja do pracy też dojeżdżam, 30 km w jedną stronę, czyli 60 w obie. I zawsze się zastanawiam czy w razie co dojadę, na szczęście w pracy mam blisko bo za ścianą kibelek, ale póki co to mnie dusi, męczy i wogóle, ale jeszcze nie wymiotowałam, ale już prawie prawie....... Najgorzej w pracy jak takie różne zapachy się zleją
JA naraze pawia pusciłam raz. A jak narazie to mam tylko takie konwulsje tylko nie wiem czemu nie bawia one nikogo koło mnie w pociagu i autobusie
Dzisiaj odkryłam także nowy soczek co mi smakuje, multiwitamina z magnezem z tymbarka, smaczny i ma jeszcze napisy pod nakrętką na poprawę humoru![]()