reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no kurcze faceci...mój też raz poszedł z nim do pediatry bo mały wymiotował a ten od razu przpisał antybiotyk w najsilniejszej dawce bo miał zapalenie ucha.....co się po dwóch dniach okazało..zapalenia nie ma i nie było:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Spokojnie idź jeszcze raz i się uspokoisz:tak:
Pati...co Ty wariatka! Spacerek kobieto, relaks!! A nie tam jakeiś sprzątanie;-)
no tylko ze m staral sie wszystko wypytac lekarz powiedzial mu ze przepisze spay do inhalacji i to wszystko dopiero pielegnarka jak mu tlumaczyla jak ma inhalowac powiedziala mu ze to spray na astme oskrzelowa bylo juz za pozno dalej lekarza popytac bo mial duzo pacjantow:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
nie martw sie- to najlepszy sposób na leczenie- nie musi miec astmy- ja nie am, a nieraz miałam inhalatory dla astmatyków przepisane:tak::tak:

A&E nie myśl od rzu o najgorszym :no:moja Julia jest non top na inhalatorach na astmę tzn teraz nie ale jak przyjdzie wiosna to tak i zyje lekarz mógł jej to dac bo widzi że antybiotyki nie dają reultatu więc szkoda dziecka tym szpryować:tak:dla świętego spokoju idź do lekarza i się wszystkiego dowiedz:tak:a czytanie po necie ma czasami odwrotny skutek:eek:wiem coś o tym jak byłam w ciąży i podejżewali u mnie hipotrofie płodu to czytałam całą noc na necie i wyłam a potem poszłam do szpitala i sie okazało że nie mam nic co by mogło niepokoić:tak:
Pati a ty mi się z grzywką bardziej podobasz jak bez:tak:a gdzie byłaś u fryzjera????
Dzieki dziewczyny mam taka cicho nadzieje ze jest tak jak piszecie:tak:

Witam Was Kochane. Ja tylko na moment, ciasto w piekarniku mam i jeszcze obiad muszę przygotować. Na szczęście Kuba właśnie zasnął, dzisiaj pobudkę zrobił mi o 7 :sorry:na dworze tak sobie, strasznie wieje więc ze spacerku nici, ale już rano był :tak: musiałam po siostrę jechać bo jakieś wezwanie dostała od prokuratury i nawet nie wie na co :sorry: mieliśmy śniegu po pachy teraz topnieje i będziemy mieli tyle samo wody :confused2: jak ja tego nie lubię :no: M mi wczoraj mówi że mają poligon od 1 do 12 marca i do 18.00 więc zanim wrócą zdają broń itd to będzie 20-21 więc tam zostaje :sorry: i w taki sposób pozbyłam się faceta z domu na 12 dni prawie ;-) no to tyle na razie, może wieczorem wejdę papa a tu na uśmiech :-D

Młody człowiek podnieconym głosem mówi matce, że zakochał się i się żeni:
- Tak dla jaj, przyprowadzę trzy kobiety i spróbujesz zgadnąć, którą z nich zamierzam poślubić.
Matka się zgodziła. Następnego dnia przyprowadza trzy piękne kobiety, sadza je na kanapie i rozmawiają chwilę z matką. Potem syn pyta:
- Dobrze, mamo, a teraz zgadnij, którą zamierzam poślubić.
- Tę w środku ? odpowiada bez wahania.
- To zdumiewające, mamo. Zgadza się. Skąd wiedziałaś?
- Nie lubię jej

witam was dziewczynki nie poczytam tylo sie przywitam,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

u nas wiosna idzie co prawda snieg chyba dopiero w maju stopnieje bo tyle tego jest ze szok, no ale przynajmniej cieplo juz jest

mam necika w pokoju wiec moze bede czesciej wpadac na pewno nie popoludniu ale rankami;-);-);-);-);-);-)

zaraz zmykam na spacerek poki fajnie jest, dzis mama rob na obiadek pierogi i powiedziala ze i tez naklei ale ajnie robote mam z glowy:tak::tak::tak:

MH ,jak laska dała sobie wmówic ,ze stosunek ja uleczy to tylko o niej świadczy:-D:-D:-D:-D
Beata ,to świety spokój w domu masz:tak:
Natalineczka ,ae fajnie ,ze mama i wam pierogów naklei:tak:

Witam Was Kochane. Ja tylko na moment, ciasto w piekarniku mam i jeszcze obiad muszę przygotować. Na szczęście Kuba właśnie zasnął, dzisiaj pobudkę zrobił mi o 7 :sorry:na dworze tak sobie, strasznie wieje więc ze spacerku nici, ale już rano był :tak: musiałam po siostrę jechać bo jakieś wezwanie dostała od prokuratury i nawet nie wie na co :sorry: mieliśmy śniegu po pachy teraz topnieje i będziemy mieli tyle samo wody :confused2: jak ja tego nie lubię :no: M mi wczoraj mówi że mają poligon od 1 do 12 marca i do 18.00 więc zanim wrócą zdają broń itd to będzie 20-21 więc tam zostaje :sorry: i w taki sposób pozbyłam się faceta z domu na 12 dni prawie ;-) no to tyle na razie, może wieczorem wejdę papa a tu na uśmiech :-D

Młody człowiek podnieconym głosem mówi matce, że zakochał się i się żeni:
- Tak dla jaj, przyprowadzę trzy kobiety i spróbujesz zgadnąć, którą z nich zamierzam poślubić.
Matka się zgodziła. Następnego dnia przyprowadza trzy piękne kobiety, sadza je na kanapie i rozmawiają chwilę z matką. Potem syn pyta:
- Dobrze, mamo, a teraz zgadnij, którą zamierzam poślubić.
- Tę w środku ? odpowiada bez wahania.
- To zdumiewające, mamo. Zgadza się. Skąd wiedziałaś?
- Nie lubię jej
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Własnie weszłam poczytać sobie co na świecie, a tu same boskie niusy :szok:

Leczył jajniki za pomocą stosunku seksualnego

Zmieńcie kształt parówek, są niebezpieczne dla dzieci

Nie wiadomo czy śmiac sie czy płakać :sorry2:
nie no ludzie s niemożliwi:no::no::no::no::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Do góry