reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
cześć dziewczyny... dawno mnie tutaj nie było... miałam problem z netem... nie jestem w sanie nadrobić tego co naprodukowałyście... ponad 80 stron :eek:

Postaram się chociaż kilka stron wstecz poczytać, aby sprawdzić czy wszystko u was oki... czy dużo mnie ominęło ? czy wszystkie czują się dobrze ??

Przepraszam was i ślę buziaczki.

aaaaa w końcu pokoik dla naszego Kubusia zaczyna być gotowy.

witam . dopiero jakieś 25 min temu zwlokłam się z łużka , zdązyłam zrobić gofry tylko bo żołądek pusty.... straaasznie mnie boli głowa od rana , nie wiem co się dzieje. wogóle mi jakoś cięzko no i te ściskanie w brzuchu co raz mnie dopada, a wtedy jakoś uciska mi coś na kość ogonową i boli przez chwile. uff ....
za oknem słoneczko, ale wiatr wieje strasznie. miałam dziś plany także na prasowanie ale chyba se to odstawie na jutro, z takim bólem głowy nic nie dam rady zrobić...
dziewczynki Te co mają leżeć w łuzkach niech odpoczywają, i bez głupich pomysłów na jakieś prace porządkowe. a pozostałe pozdrawiam :-)
zaraz znów chyba wskakuje do łużka, tyle ze chyba zabiore ze soba lapka.

Aniam to może ja ci podeśle mojego starszego synka bo on uwiebia prasować:tak:wszystkie bodziaki i pajacyki dla Helenki to on wyprasował:tak:ale jestem z niego dumna:-D

A dawaj go tu będzie nakarmiony zabawiony itp:-D:-D

paulka - sory ale czy Ty jesteś normalna ? Dopiero pisałaś że się o dziecko boisz a teraz chcesz okna myć ? Puk Puk moje nie myte od lipca tamtego roku i jakoś mam to w dupie;-)

Paula jezeli umyjesz okna,lub zrobisz cokolwiek innego...to powaznie sie na Ciebie wkurze:wściekła/y:Czy Wy dziewczyny wogole sie zastanawiacie nad konsekwencjami?:crazy:

No wlasnie mnie tez dziwi co dziewczyny tutaj pisza. Z jednej strony narzekaja, ze maja skurcze, ze laduja w szpitalu, a potem czytam, ze jedna urzadza pokoj dla dziecka, inna myje okna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Powagi troche laski kochane!

Kochane leże w łożku i słonce mi świeci w okno i widze jakie okna są brudne :-( chyba ide sie wykąpac i tak delikatniutko po malutku je umyje...a jak skoncze prasowanie to powrzucam zdjecia na zakupowy :)

Ty to chyba w pupę chcesz dostać:angry:
Gdyby ze Złotoryii do Warszawy nie było tak daleko :wściekła/y:
Niech sobie te okna będą brudne kto to widzi:tak: teraz najwazniejsza jest twoja dzidzia

No wlasnie mnie tez dziwi co dziewczyny tutaj pisza. Z jednej strony narzekaja, ze maja skurcze, ze laduja w szpitalu, a potem czytam, ze jedna urzadza pokoj dla dziecka, inna myje okna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Powagi troche laski kochane!

Może Karowa to tak fajny szpital że paulka chce dziecko w inkubatorze tam ogladać :no::no: laska wyluzuj okno nie zając .

reklama
Do góry