reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

kasiamaj zdjęcie przesliczne,przekochane i wogóle prze... prze... prze...
świetne są takie zdjęcia,a nie tylko twarze

kasik1106 nie nie, to nie był mój M,jakiś facet ale neiwiem jaki
a co do filmu to też mi coś świta ze to widziałam,ale tytułu nie pamietam

reklama
Aneta-mam jeszcze kilka takich tego typu.moja sis interesuje się fotografią i często coś pstryka.kiedyś robiła mi ciążowe fotki.ale z Kubusiem jak chodziłam w brzuszku.
teraz zakupiła nowy aparat -to może też coś wymyśli.

ja nie umiałam spać, wierciłam się całą noc, było mi gorąco, w dodatku moja dzidzia była bardzo aktywna. Pierwszy raz to jej się zdarzyło. Nie umiem spać jak ktoś mnie głaska, dotyka czy cokolwiek takiego, więc w sumie chcąc nie chcąc wsłuchiwałam się w jej ruchy. Do tego jeszcze M wpakował mi nogę na brzuch. Wzięłam ją zrzuciłam, on się przebudził patrzy na mnie jak na debila , a ja żeby sobie tą nogę na lampę położył.:wściekła/y: Przeprosił a po sekundzie znów chrapał, a ja zostałam z moją bezsennością.

Aneta-mam jeszcze kilka takich tego typu.moja sis interesuje się fotografią i często coś pstryka.kiedyś robiła mi ciążowe fotki.ale z Kubusiem jak chodziłam w brzuszku.
teraz zakupiła nowy aparat -to może też coś wymyśli.

oj, to powklejaj jakies jeszcze jak możesz:-) jak niechcesz tu na forum to mamy cos takiego album zamknięty, w którym wklejamy różne zdjęcia,ale musiała by Cie nasza mediatorka Rusałka wpisac na liste,bo inaczej nie bedziesz tam mogła wchodzić

ja nie umiałam spać, wierciłam się całą noc, było mi gorąco, w dodatku moja dzidzia była bardzo aktywna. Pierwszy raz to jej się zdarzyło. Nie umiem spać jak ktoś mnie głaska, dotyka czy cokolwiek takiego, więc w sumie chcąc nie chcąc wsłuchiwałam się w jej ruchy. Do tego jeszcze M wpakował mi nogę na brzuch. Wzięłam ją zrzuciłam, on się przebudził patrzy na mnie jak na debila , a ja żeby sobie tą nogę na lampę położył.:wściekła/y: Przeprosił a po sekundzie znów chrapał, a ja zostałam z moją bezsennością.

oj bidulko to teraz się połóż i drzemnij
i jak, położył noge na lampe????????? hihihi dobre

Aneta-wolałabym nie wrzucać fotek na otwarty.wiesz...różnie bywa...kiedyś może uzyskam dostęp to Wam pokażę.;-):tak:z miłą chęcią.

dobra nie smęcę tylko lecą na ten weselny filmik

kasiamaj - ja to bym na jakieś weselicho z chęcią poszła, a nie tylko filmik obejrzała. :-DJuż widzę te stoły pozastawiane jedzonkiem mniam :-)
Anetko chyba spasował, grzecznie później spał... Tylko on ma problemy z zatokami i jego oddychanie w nocy bardzo denerwuje :sorry:

reklama
aneta ale koszmar:szok:może coś nieteges zjadłaś na noc?:-)

kasiamaj suoer to zdjątko:tak:

mysza intensywna aktywność mojej małej ostatnio zaczyna się ok.21ej i łupie mnie aż nie zasne, pewnie myśli że będę spacerować po nocy i ją bujać a figa z makiem:-pi do obiadu też daje czadu pewnie żeby ją karmić - no to jem i jem i jem:-D

A na obiad chce mi się hamburgera i chyba pojadę zaraz do biedrony po kotlety i buły a sosik ulubionu hamburgerkowy już mam:tak:

Do góry