reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PYSIA888-pewnie ze troche kaski wleci chociaz jesli chodzi o to ubezpieczenie w pracy to jak placimy tyle lat skladki to sie nalezy jak psu miska.:tak:moj mezulo wlasnie wrocil a ja umowilam sie do sasiadki na kawe bo w sobote sie wyprowadza wiec lece,zajrze wieczorkiem.:tak::-D MARYLA- PIEKNISTE MASZ TE UBRANKA:laugh2:juz nie moge sie doczekac az upragniona fasolka znajdzie sie pod serduchem i bede u Ciebie zamawiac:rofl2:

reklama
no no a zanim urodzimy to może ze żłopkami i przedszkolami sytuacja będzie lepiej wyglądac:-) nie no nie ma co trzeba raodzić :-) ja rodze za 18 miesięcy :) taki plan :) i tak będzie a co ma nie być :):)

no takze jakby ktos był w poblizu to ja zapraszam

ale ta pogoda to paskudna dziś ale nie ma co nie moze nam dnia przecież zepsuć mama05 wypij tą kawke niech ciśnienie nie spada :)

Ja planuję maryla jak wiesz albo i nie rozpocząć staranka od lipca :tak: Chciałabym na wiosnę rodzić czy ewentualnie latem. Zima jakoś mi nie odpowiada, a moja chęć posiadania dziecka jest większa ode mnie :rofl2:
W mieście gdzie będę mieszkać to nawet nie ma problemu ze żłobkami. Nie musi dziecko chodzić, by iść do żłobka no albo druga opcja - teściowa ;-)
A gdzie w ogóle masz ten sklepik? Jakie województwo? ;] i kupiłaś ten sprzęcior dla siebie w końcu? :-)
Mnie dziś jakiś koleś zapraszał na piwo :szok: szedł sobie za mną, nagle podszedł i "czy mógłbym zaprosić na piwko?" o cholera.... odwróciłam kierunek tuptania, podziękowałam i poszłam w inną stronę... a ja strasznie płochliwa jestem i się wystraszyłam :-(
maryla jak się pisze szybciutko to można jakiś błędzik popełnić nawet nie wiadomo kiedy... ja też myślę, że zakupię cosik u Ciebie kiedyś :) a śliczny masz dresik dla dziewczynki i dla chłopczyka i sukieneczki i w ogóle cudo.... no i myślę, że dla kuleżanek z bb zniżki i karty rabatowe prawda? :)
mama 05 to leć do sąsiadeczki

super :) tak sie ciesze że się Wam ubranka podobaja :-):-):-) moja mam dziś już prawie kupiła tunkie różową z pluszowymi leginsami - takie cieplejsze ale leciutkie super są ale pan nie miał mojego rozmiaru :( bo mówi że piersza ma byc wnuczka :) i że to będzie kobieta interesu i wogule super babka - tak własnie moja mama określa swoją przyszłą wnuczke - super babka :-D jak widać u mnie cała rodzina odstaje od nowrmy :-D:-):-D ale to ponoć nie takie straszne :-D:-)

super :) tak sie ciesze że się Wam ubranka podobaja :-):-):-) moja mam dziś już prawie kupiła tunkie różową z pluszowymi leginsami - takie cieplejsze ale leciutkie super są ale pan nie miał mojego rozmiaru :( bo mówi że piersza ma byc wnuczka :) i że to będzie kobieta interesu i wogule super babka - tak własnie moja mama określa swoją przyszłą wnuczke - super babka :-D jak widać u mnie cała rodzina odstaje od nowrmy :-D:-):-D ale to ponoć nie takie straszne :-D:-)

Fajnie mieć taką rodzinkę :tak: A tuniczka z tymi leginsami to ta rożowa tak? Śliczna, aj ;-)
Już się nie mogę doczekać staranek i tego wszystkiego, aj... Mam bzika na punkcie posiadania własnego dziecka :zawstydzona/y:

MARYLKA-lepiej jak w rodzinie jest wesolo,takze za 9 m-cu starasz sie o swoja super babke:tak:no nic ja brykam do sasiadki,maz zjadl i ma juz sile zajac sie maluchami a ja mam chwile relaksu:rofl2:do napisania

Ja planuję maryla jak wiesz albo i nie rozpocząć staranka od lipca :tak: Chciałabym na wiosnę rodzić czy ewentualnie latem. Zima jakoś mi nie odpowiada, a moja chęć posiadania dziecka jest większa ode mnie :rofl2:
W mieście gdzie będę mieszkać to nawet nie ma problemu ze żłobkami. Nie musi dziecko chodzić, by iść do żłobka no albo druga opcja - teściowa ;-)
A gdzie w ogóle masz ten sklepik? Jakie województwo? ;] i kupiłaś ten sprzęcior dla siebie w końcu? :-)
Mnie dziś jakiś koleś zapraszał na piwo :szok: szedł sobie za mną, nagle podszedł i "czy mógłbym zaprosić na piwko?" o cholera.... odwróciłam kierunek tuptania, podziękowałam i poszłam w inną stronę... a ja strasznie płochliwa jestem i się wystraszyłam :-(
maryla jak się pisze szybciutko to można jakiś błędzik popełnić nawet nie wiadomo kiedy... ja też myślę, że zakupię cosik u Ciebie kiedyś :) a śliczny masz dresik dla dziewczynki i dla chłopczyka i sukieneczki i w ogóle cudo.... no i myślę, że dla kuleżanek z bb zniżki i karty rabatowe prawda? :)
mama 05 to leć do sąsiadeczki

ja mam sklepik w Choszcznie woj zachodniopomorskie
no co do zniżek to ja zawsze mówie że mozna sie jakoś dogadać ;-) zalezy od sumy a jak nie ma zniżki to jakiś gratisik zawsze sie znajdzie - klient nie może wyjść smutny z moje sklepu nawet jak wchodzi tylko na bloga ;-)

ja jeszcze nie kupiłam orbitreka bo mąż ma wypłate dopiero 1 marca i tak tylko na nią czekam żeby ją przejąć :):) u sasasasa jaka ja jestem przebiegła :-D:-D nie no zartuje sam mi oddaje i zawsze mówi tak kupuj sobie co chcesz nie żałuja ale na opłaty , jedzenie i coś słodkiego dla mnie ma Ci starczyć - prawie nie stawia wymagań co :):):-D mówi że on by w 2 dni przechlapał kase i w moich rękach są bezpieczniejsze :) no i tu musze mu przyznac racje ;-)

widze że ktoś tu ma powodzenie :):):);-)

maryla, ja się naprawdę bałam co się wydarzy mi dzisiaj jeszcze :-D
Później szłam i jakaś babka mnie z facetem wołali, ja ostro idę podbić legitkę aż w końcu do siebie mówią"eee pewnie się boi" :-D A ja sobie poszłam o

O kurde... to drugi koniec Polski masz ten sklepik. No ale strasznie mi się podobają komplety dla chłopczyków (spodnie i koszulka czy bluza) albo sukieneczki czy dresik dla dziewczynki. Hi hi
Czy to można nazwać powodzeniem? :-) Eh, nie wiem. To do 18ej w sklepiku jesteś? Mam nadzieję, że za parę miesięcy będziemy już wszystkie nosić cudowne istotki pod serduchami :zawstydzona/y:

Fajnie mieć chyba takiego męża :) hi hi. Mój mi kiedyś mówił, że po ślubie jego wypłata będzie na rachunki, a moja na życie ale później przemyślał i stwierdził, że jego będzie nie tylko na rachunki ale i na życie też
Kochane moje w czwartek siadam za kółko ze świeżym prawkiem. Dobrze, że mieszkacie daleko, bo byście musiały na mnie uważać hehe.
Ale jestem szczęśliwa z powodu tego prawka

Fajnie mieć taką rodzinkę :tak: A tuniczka z tymi leginsami to ta rożowa tak? Śliczna, aj ;-)
Już się nie mogę doczekać staranek i tego wszystkiego, aj... Mam bzika na punkcie posiadania własnego dziecka :zawstydzona/y:

ja mam dwa bziki dziecko i sklepik :) więc jakoś się dogadamy :):):) tak to ta różowa :):) ona na zdjęciu może nie wyszła za super ale jest cudna według mnie;-) strasznie mi sie podoba :):)
jesli chodzi o dzidzie to mnie tylko sklepik powstrzymuje musze go jeszcze rozbujac ale najpuxniej za 9 m-cy ruszam do boju i w sumie mi obojętnie kiedy się dzidzia urodzi nie chciała bym tylko w gródniu ani styczniu rodzić - bo wiem że to głupie ale mam wtedy renament - no co no mówiłam że nie jestem normalna:-)

maryla, ja się naprawdę bałam co się wydarzy mi dzisiaj jeszcze :-D
Później szłam i jakaś babka mnie z facetem wołali, ja ostro idę podbić legitkę aż w końcu do siebie mówią"eee pewnie się boi" :-D A ja sobie poszłam o

O kurde... to drugi koniec Polski masz ten sklepik. No ale strasznie mi się podobają komplety dla chłopczyków (spodnie i koszulka czy bluza) albo sukieneczki czy dresik dla dziewczynki. Hi hi
Czy to można nazwać powodzeniem? :-) Eh, nie wiem. To do 18ej w sklepiku jesteś? Mam nadzieję, że za parę miesięcy będziemy już wszystkie nosić cudowne istotki pod serduchami :zawstydzona/y:

tak puki dzieci w domu nie płaczą w pracy jestem od 9 do 18 :) a puźniej sie zobaczy :):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
maryla, wcale Ci się nie dziwię, bo skoro masz sklepik to i wiadomo też wiażą się z tym jakieś tam obowiązki ;-)
Ja współczuję serdecznie mojemu narzeczonemu :zawstydzona/y: Od kilku miechów mówię jak to bardzo chciałabym mieć bobasa, przeglądam ciuszki na allegro, myślę co kupię kiedyś i w ogóle... :zawstydzona/y:
To chyba jakaś choroba :rofl2:
A ja w końcu chyba ruszam do pracy za miesiąc hehehe. Za długo mam nadzieję się nie popracuję, bo za parę miechów ślub, później dzidzia jak się uda, więc gitarowo.
A jak pójdę do ginekolog to muszę z nią pogadać o moich planach i o tym kwasie foliowym, bo chciałabym brać

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry