reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

Nuśka to dawaj przepis na bułeczki na odpowiednim wątku:-) no i dziwię się dlaczego Was kasują za wizytę domową z przychodni:eek: przecież to ich obowiązek i kaske biorą z NFZ-etu:tak: co prawda u nas nie zawsze uda się załatwić wizytę domową bardzo często jest tak że zwyczajnie Ci odmawiają bo pani doktor ma już za dużo umówionych pacjentów:wściekła/y: no i taką wizytę w danym dniu można zamówić najpóźniej telefonicznie do godziny 11 a młodą mi ostatnio rozłożyło popołudniu a u nas w przychodni akurat była tylko znienawidzona przeze mnie lekarka która mnie wysłała ze zdrową 4 miesięczną Tuśką do szpitala twierdząc że mała ma zapalenie płuc:wściekła/y: więc nie chciałam czekać kolejny dzień do rana wolałam wezwać prywatnie tym bardziej że na drugi dzień miałam iść do pracy:sorry: właśnie na takie sytuacje mam 2 pediatrów którzy prywatnie przyjeżdżają do domu:tak:

reklama
Osobiście nawet nie wiem czy u Nas jest możliwość zamówienia wizyty domowej :confused2::eek: na razie i oby tak było dalej nie musiałam takowej zamawiać.

Zastanawiam się nas kupnem sofy dla Kubusia. Łóżeczko już tak smiesznie w pokoju wygląda. Na razie :sorry: musiałaby stać u Nas w pokoju, ale kiedyś będzie Kuba miał oprócz dużego łózka taką sofke do pokoju. Jak myślicie, która fajniejsza???? Wiem, że lepiej kupić solidne łózko, ale na razie nie mamy warunków, aby je wstawić a zagracać pokoju nie chce.

SOFA KANAPA MATERAC WERSALKA FOTEL ŁÓŻKO KELER (924287915) - Aukcje internetowe Allegro

SOFA KANAPA MATERAC WERSALKA FOTEL ŁÓŻKO KELER (924288762) - Aukcje internetowe Allegro

Sofa ,tapczan,kanapa 2-osobowa rozkładana LORKA (920754109) - Aukcje internetowe Allegro

Ta sofa z drugiego linka to ta sama co z pierwszego tyle, że większa i jakbym się na ten model zdecydowała to właśnie na tą większą. Jednak ta ostatnia mi bardziej pasuje bo ma boki :sorry:

Kasia a ta 1 i 2 to nie jakies pianki?? ta ostatnia najsolidniejsza mi sie wydaje, Mateusz tez ma cos podobnego

No właśnie tak się zastanawiam teraz, że chyba rak :sorry::eek: bo w zasadzie nie ma tam stelaża. W Ambrze jest własnie taka sofa jak z trzeciego linka i też coś koło tej ceny.

Dzieki dziewczyny za opienie :tak: a własnie Majandra Justyna duża jest tam ta powierzchnia do spania. Tzn czytałam, że jest 116cm to dośćsporo się wydaje, a jak jest w praktyce???

Anetka jakie Ty łózko kupowałaś??? Chyba już takie duże, specjalnie do pokoju, nie???

Nuśka, Justyna, Anetka jak się czują dzieciaczki???

Temperatura na dziś godz. 07.54 _ +6 _ brak wiatru i zapowiada się piekny dzień choć słoneczko schowane.

Ostatnia edycja:
witam u nas też pięknie słoneczko świeci a na termometrze+4:-)
Dzieci mają dziś zakaz oglądania bajek bo od rana są nieznośni (bardziej Ola):wściekła/y:wcale się mnie nie słucha:no::-(

Witam się i ja:-) tak mnie męczy kaszel i zatkany nochal że już mam dość:wściekła/y: M dopiero pojechał do pracy a ja ledwo zwlekłam sie z łóżka i nastawiłam zupę nie weim jak ja te pierogi dziś zrobie bo mam znów strasznego lenia:zawstydzona/y: Tuśka już znacznie lepiej tzn cała noc przespana bez kaszlu:-) rano trochę ję podusiło ale od tamtej pory cisza i spokój:tak:

Anetka jakie Ty łózko kupowałaś??? Chyba już takie duże, specjalnie do pokoju, nie???
Ze względu na brak miejsca kupowaliśmy takie właśnie jak Ty się przymieżasz jednoosobową sofkę;-) powierzchnia do spania jest właśnie 116 na 200 więc wystarczająca:tak: zrezygnowałam z typowego łóżka bo jak mała będzie szła do zerówki to i tak zrobimy jej generalny remont i wtedy będzie miała łóżko na anresoli tak żeby wykorzystać powierzchnię pod;-)

reklama
Dzień doberek.

Młody obudził sie kilka minut po 5 i chciał Maję budzic, na siłę przetrzymałam go w naszym łóżku ( przychodzi co noc około 4) ............... marudził, gadał.............a ja go ściskałam 9 tuliłam) mocno by sie nie wyslizgnął......... usnął ( ----liśmy) około 7 a obudziła nas Maja bo juz sie nudziła o 8:30.

Na dworze zima, brzydko, ale nie pada nic, więc na spacerk po zakupy sie wybierzemy wózkiem...................... o szok od 3 m-cy na pewno nie był używany............ Adaś mówi, że nie będzie w nim jechał...........

Miłego dnia.

Cieszę się, że chorwitki wychodzą z chorób

Do góry