reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

Spójrz przez okno na to piękne słoneczko :laugh2::laugh2::laugh2: może leniuszek ucieknie :laugh2::laugh2::laugh2:

Agulka po raz kolejny :-D ZAPRASZAM!!!!!!!

Ale masz kapitalne zdjęcie w podpisie!!!!

jestem, jestem.................. a za zdjęcie dzięki, nie mogłam sie powstrzymac, tak wczoraj sie kapali:tak::-D:-D:-D
to zapraszam do siebie:-)u nas piękne słoneczko świeci i + 8na termometrze:-)
oj bardzo bym chciała
Witam po weekendzie u nas dopiero wczoraj wieczorem sie skonczyl:-pbo mezus mial urlop wczoraj.
W sobote tak pieknie u nas bylo wiosennie,niunka bez czapki latala.Pojechalismy na farme poogladac zwierzatka i pozbierac swiezutkie jajka od kur:-)Dzieciaczki pojezdzily na koniku i osiolku i zrobilismy sobie dlugi spacer bo farma byla ogromna.
A w niedziele jak wstalismy to szok.Napadalo z 5 cm sniegu ktorego nie zapowiadali:szok:

Gabits a fotki pstrykałaś, wklej jakieś..........
U nas tez ladnie,az szkoda,ze nie mozemy wyjsc. Mlody dobrze tylko zaraza antybiotyku nie chce pic:crazy:
Agulka swietne zdjecie w podpisie:-D
Wygnalam S po PITa, rozlicze i jak jest w domu to pojedzie zawiezc do Gniezna.
Skonczylam pulower:-)
Dzięki

A polower sliczny..........szacun kochana:-)
Antybiotyk nazywa się Hiconicil w postaci zawiesiny więc jak syropek tzn proszek do sporządzenia zawiesiny;-) a dawek wyszło 16 bo to 3 razy dziennie podajemy po 5 ml i jeszcze dziś powinno starczyć:sorry:

Ja nie sypnęłam kaską bo nie ma takiej potrzeby:no: szczerze mówiąc to zastanawiam się zawsze czemu ta nasza pani doktor tak zawsze do nas podchodzi i wpuszcza bez kolejki:sorry: fakt że ja zawsze dzwonię najpierw i ją o to proszę bo boję się że mała w tej kolejce w przychodni złapie coś gorszego:confused2: nie wiem czy inni też tak mogą się z nią umówić ja wiem że mogę wieć korzystam:tak: jak idę sama ze sobą bez Tuśki to nigdy nie stosuję tej metody:no: zawsze czekam w kolejce:tak:
Anetka ja nie mówię, że kasą sypnełas tylko za pewne ludzie na poczekalni tak sobie pomysleli............. przynajmniej ja bym pomysłała:sorry::sorry::sorry:

reklama
justyna ok poczekam na calaosc:tak:
Agulka fotki robilismy:tak: postaram sie w miare czasu cos wrzucic.

Wlasnie doczytalam ze sporo chorowitkow jest:-(Zdrowka dla wszystkich.

Zaraz jemy obiadek a pozniej z dziecmi ide do dentysty.Z Fabiankiem wiem ze bedzie luz bo lubi chodzic ale z niunka to nie wiem bo ostatnim razem lekarz nie dal rady zajrzec do buzki:no:

Gabids powodzenia z dzieciaczkami u dentysty:tak:
dzieci sprzątają kredki i jak posprzątają to jednak skusimy się na spacerek bo słońce nadal tak pięknie swieci że aż grzech nie iśc:-)

jestem i ja z popołudniową kawką;-) młoda śpi zjadła zupe wzięła leki i nie wiem jakim cudem udało się ją zagonić:eek: ja chałupkę ogarnęłam i zrobiłam farsz do ruskich na jutro bo coś mnie ochota wzięła:tak: a na dziś rozmroziłąm mielone;-) muszę jeszcze iść powalczyć znowu ze spodniami M:wściekła/y: i prasowanie na mnie patrzy:cool: jak mawia Justyna;-)
Monia miłego spacerku:-)
Gabids powodzenia u dentysty:tak:

Justyna, Nuska jak chłopaki????

A lepiej już jutro do kontroli ponownej się wybieramy ale myslę żę będzie ok

Justyna no masz talent:tak: i cierpliwość :tak:

Aneta
a za te wizyty domowe ile płacisz???

Co do powrotu do sikania to my też mamy taki etap za sobą trwało to około tygodnia

Lecę do kuchni robię bułeczki ale coś mi się dziwny ten przepis wydaje trzymajcie kciuki, jak nie wrócę to znaczy że się nie udały;-);-)

Aneta a za te wizyty domowe ile płacisz???

Lecę do kuchni robię bułeczki ale coś mi się dziwny ten przepis wydaje trzymajcie kciuki, jak nie wrócę to znaczy że się nie udały;-);-)
Super że z Igorkiem już ok:-) ja też mam nadzieję że jeszcze do piątku ten antybiotyk i będzie ok:tak: Prywatnie wizyta u nas to koszt 70zł a jak wołam z przychodni to za darmo:tak: i jak bułeczki?

Nuska, Aneta dobrze, że juz lepiej z chorowitkami.

My byliśmy dziś u znajomych na kawce a potem dzieci nie chciały iśc do domu.
Widziałam pół roczne maleństwo................... jakie to małe a tak niedawno nasze takie były

Justyna to kiepsko z tym odliczeniem, nam dzis przelali kaskę za dzieci

reklama
Super że z Igorkiem już ok:-) ja też mam nadzieję że jeszcze do piątku ten antybiotyk i będzie ok:tak: Prywatnie wizyta u nas to koszt 70zł a jak wołam z przychodni to za darmo:tak: i jak bułeczki?

Bułeczki pyszne :tak:
A z tymi wizytami z przychodni super u nas jak wołasz do domu to zawsze płacisz zależy jaki lekarz od 60 zł -100zł.

Do góry