reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
U nas szaro, buro i ponuro, śniegu pełno, +3 stopnie, słońca brak i deszcz ze sniegiem pada............... ja chce na południe Polski

Aneta a potem mówią, że kasą sypnełaś to bez kolejki weszłas................ ale takie realia niestety. Zdrówka dla małej i Ciebie/Was.

Justyna, Nuska jak chłopaki????

U nas szaro, buro i ponuro, śniegu pełno, +3 stopnie, słońca brak i deszcz ze sniegiem pada............... ja chce na południe Polski

Aneta a potem mówią, że kasą sypnełaś to bez kolejki weszłas................ ale takie realia niestety. Zdrówka dla małej i Ciebie/Was.

:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Głupio się przyznać, ale ja również się wściekam w sobie jak widzę, ktoś z biegu wchodzi bez kolejki :tak:

Agulka w podpisie masz siatki centylowe sprawdziłam Kuba z wagą jest na 50 centylu :-( a ze wzrostem poza skalą :eek: czy to normalne????

to zapraszam do siebie:-)u nas piękne słoneczko świeci i + 8na termometrze:-)

Witam po weekendzie u nas dopiero wczoraj wieczorem sie skonczyl:-pbo mezus mial urlop wczoraj.
W sobote tak pieknie u nas bylo wiosennie,niunka bez czapki latala.Pojechalismy na farme poogladac zwierzatka i pozbierac swiezutkie jajka od kur:-)Dzieciaczki pojezdzily na koniku i osiolku i zrobilismy sobie dlugi spacer bo farma byla ogromna.
A w niedziele jak wstalismy to szok.Napadalo z 5 cm sniegu ktorego nie zapowiadali:szok:

U nas tez ladnie,az szkoda,ze nie mozemy wyjsc. Mlody dobrze tylko zaraza antybiotyku nie chce pic:crazy:
Agulka swietne zdjecie w podpisie:-D
Wygnalam S po PITa, rozlicze i jak jest w domu to pojedzie zawiezc do Gniezna.
Skonczylam pulower:-)

reklama
Gabids za szybko się cieszyliście tą piękną wiosenną pogodą;-)
Justyna pochwal się pulowerkiem:tak:no i właśnie przypomniałaś mi o Pit-ach miałam Cię spytac i wyleciało mi z głowy:sorry:bo Ty w zeszłym roku byłaś tak jak ja na bezrobotnym i z Urzędu Pracy przyszło Ci cos z czego masz się rozliczyc?bo mi nic nie przyszło i niewiem czy przyjdzie i teraz niewiem czy mam jeszcze czekac czy D ma się sam rozliczac?

Do góry