majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Dzięki, Monia:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
U nas szaro, buro i ponuro, śniegu pełno, +3 stopnie, słońca brak i deszcz ze sniegiem pada............... ja chce na południe Polski
Aneta a potem mówią, że kasą sypnełaś to bez kolejki weszłas................ ale takie realia niestety. Zdrówka dla małej i Ciebie/Was.
Justyna, Nuska jak chłopaki????

Głupio się przyznać, ale ja również się wściekam w sobie jak widzę, ktoś z biegu wchodzi bez kolejki
 Głupio się przyznać, ale ja również się wściekam w sobie jak widzę, ktoś z biegu wchodzi bez kolejki 
my jeszcze nie byliśmyA Wy już po?????
 i nie wiem czy pójdziemy dziś bo mam jakiegoś lenia
i nie wiem czy pójdziemy dziś bo mam jakiegoś lenia
my jeszcze nie byliśmyi nie wiem czy pójdziemy dziś bo mam jakiegoś lenia

może leniuszek ucieknie
 może leniuszek ucieknie 

ZAPRASZAM!!!!!!!
 ZAPRASZAM!!!!!!!to zapraszam do siebie:-)u nas piękne słoneczko świeci i + 8na termometrze:-)U nas szaro, buro i ponuro, śniegu pełno, +3 stopnie, słońca brak i deszcz ze sniegiem pada............... ja chce na południe Polski
Aneta a potem mówią, że kasą sypnełaś to bez kolejki weszłas................ ale takie realia niestety. Zdrówka dla małej i Ciebie/Was.
Justyna, Nuska jak chłopaki????
 bo mezus mial urlop wczoraj.
bo mezus mial urlop wczoraj.

no i właśnie przypomniałaś mi o Pit-ach miałam Cię  spytac i wyleciało mi z głowy
no i właśnie przypomniałaś mi o Pit-ach miałam Cię  spytac i wyleciało mi z głowy bo Ty w zeszłym roku byłaś tak jak ja na bezrobotnym i z Urzędu Pracy przyszło Ci cos z czego masz się rozliczyc?bo mi nic nie przyszło i niewiem czy przyjdzie i teraz niewiem czy mam jeszcze czekac czy D ma się sam rozliczac?
bo Ty w zeszłym roku byłaś tak jak ja na bezrobotnym i z Urzędu Pracy przyszło Ci cos z czego masz się rozliczyc?bo mi nic nie przyszło i niewiem czy przyjdzie i teraz niewiem czy mam jeszcze czekac czy D ma się sam rozliczac?