reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

Rozmawiałam z M mała spała ponad 4 godziny:szok: ale juz nie kaszlała, katarku nie ma i zjadła całą miche rosołku:tak: mam nadzieję że faktycznie to było przesilenie i bedzie już ok:sorry:

No sorry!!!! :sorry: Dziewczyny jakby to bylo z troski o małą to użyłaby innych słów, a nie oskarżających Anete. Ja się po raz setny powtórze i przytocze słowa mojej mamy "dobry/a teść/teściowa widzi - słyszy ALE SIĘ NIE ODZYWA!!!!!" A niby w jaki sposób miałabyś ja wykończyć :confused2::crazy: nie przegieła i to grubo!!!!

Dzięki kasia za zrozumienie;-) wygadałam się już M i się wkurzył że teściowa tak sie do mnie zwróciła. powiedział ze rozumie że mogła być zdenerwowana i martwić się o małą ale też nie pozwoli zebym ja płakała a ona tak sie do mnie zwracała jutro ma z nią porozmawiać:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Anetka facet pokazał po raz kolejny, że ma jaja :zawstydzona/y::-p:-D i tak pownno być, że stoi po stronie żony :tak: teściowa pewnie pójdzie po rozum do głowy i przemyśli to co powiedziała, że to nie zmienia fakty, że aż tak nie powinna ingerować w świat rodzica i dziecka. W końcy Ty wiesz najlepiej co dla Natalki najlepsze :tak: a jak teraz się czuje??? Jaka tempretatura???

Temperature miała tylko przez pierwsze 2 dni M twierdzi ze wygląda znacznie lepiej no i jest pełniejsza sił bo zaczyna już rozrabiać;-):-) mówił też że kataru już nie ma i znacznie mniej i delikatniej kaszle niż to było wczoraj:tak:

U na sw dzien na plusie i sloneczko swieci,za to w nocy mrozi troche.
Mateusz ma tylko kaszelek, juz nawet gluby nie wyskakuja jak kichnie.
S dzisiaj w domu. A moze nawet przez caly tydzien,bo poprzedni on jezdzil,a 2 kierowca byl na urlopie. Nie ma za wiele zlecen.
Nie dosłownie ale okrętnymi dróżkami dała mi do zrozumienia że to że mała jest chora to moja wina. Zapytała gdzie ja ją tak załatwiłąm. Poraz setny oświadczyła mimo chodem że nie powinnam Tusce pozwalać na spotkania z szymikiem bo on przynosi różne choróbska z przedszkola tak kórwa powinnam ja zamknąć w złotej kuli i nie wypuszczać wszędzie przecież może coś złapać:wściekła/y: i na koniec jeszcze dodała że my ją znaczy Tuśkę wykończymy:-( sory ale wyje i nawet nie czytam co pisze mam nadzieję że zrozumiałyście
Aneta,a nie mowisz tesciowej o Szymku? O lekkomyslnosci swojej siostry? Ogolnie to wydaje mi sie,ze ona nie miala na celu urazic Cie,czy krytykowac Cie jakos dobitnie jako matke, tylko zle slowa dobrala

Teściowa zadzwoniła przed chwilą do mnie i przeprosiła:tak: powiedziała że sama nie wie czemu tak powiedziała poprostu się nie zastanowiła a była zdenerwowana bo mała nie mogła zasnąć bo ją kaszel dusił a po powrocie do domu jak zaczęła opowiadać Jurkowi o naszej rozmowie to do niej dotarło że mogła mi zrobić nie potrzebnie przykrość a tego nie chcaiał:sorry: powiem wam szczerze że mi ulżyło bo zwątpiłam dziś w nią bo nigdy mi takiej przykrości nie zrobiła:no:

Justyna ja o bezmyślności mojej siostry z nią nie rozmawiałam to raczej M mógł jej coś powiedzieć:sorry: ja ogólnie widuje się z nią bardzo rzadko czasem rozmawiamy przez telefon a przez telefon to wiadomo dzwoni sie jak coś się chce pogada i po wszystkim.

Tak jak myślałam, że pójdzie po rozum do głowy :tak: ale podejrzewam, że Twój M coś jej nieco wspomniał, że przecholowała.

Blimka WITAM :laugh2::rofl2: no to dalej jak Wam minął dzień???? Co słychać???

Tak jak myślałam, że pójdzie po rozum do głowy :tak: ale podejrzewam, że Twój M coś jej nieco wspomniał, że przecholowała.

Blimka WITAM :laugh2::rofl2: no to dalej jak Wam minął dzień???? Co słychać???
Twierdzi że nie:no: bo nie chciał z nią o tym przez telefon rozmawiać:eek:
A mój dzień dziś się dłuży chociaż w sumie jeszcze tylko 2 godzinki więc już bliżej niż dalej:-)

Czesc babki :-p
Tak sie tylko chcialam przywitac:-)
Blimka fajnie że wpadłaś ale może byś coś więcej napisała:-):tak:

Aneta
dobrze teściowa zrozumiała błąd i przeprosiła:tak:a Tuśka dobrze że tak długo spała lepiej jak w czasie choroby dziecko duzo śpi:tak:
Justyna fajnie że Matuś się lepiej czuje:-)
Nuśka jak Igorek?

reklama
Do góry