Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-Aneta, to poplacz piszac, bo nie ukrywam, ze jestem ciekawa co sie stalo:--(
hhhmmmm, faktycznie niezbyt delikatnie sie obeszla:--
-
-
-
-(, ale na pewno zorbila to z troski o mala
![]()
czasem trzeba pomyśleć za nim się coś powie bo o ile argumenty że powinnam tak czy siak z małą postępować żeby uchronić ją przed chorobami potrafię zrozumiec to tekst że chcw swoje dziecko wykończyć jest poniżej pasa. Może nie pomyślała że to bardzo zaboli tylko chlapnęła ale to jej nie usprawiedliwia.
równie dobrze Tuśka mogła przeziębic się od kogoś innego na dworze
a z tego powodu że Szymek niby przynosi różne choroby z przedszkola to nie możesz przeciez im ograniczan kontaktów do zera w końcu to rodzina i muszą miec ze sobą kontakt a skąd miałas wiedziec że akurat Szymek jest chory.Wiadomo że teściowa się martwii bo jej ukochana wnuczka jest chora ale to nie znaczy że ma obwiniac za to Ciebiechyba lepiej teraz niż później............ bo będziesz i tak placiła za przedszkole a ona by nie chodziła z powodu chorób........
czesne płaci sie czy się chodzi czy nie, a tylko żywnośc jest dzielona na dniówkijak wyglada u Was platnosc? oplata stala+kazdy dzien? jak dziecka nie ma, to tez placisz za kazdy dzien?
Zazdroszczę Wam tej pogody...... ogladałam w TV i na południu slicznie a u nas ( Nuska) zaraz śnieg spadnie, wieje, brak słońca............ _-4 stopnie ............................................ JA CHCĘ WIOSNY........... to nie sprawiedliwe, dziewczyny od połowy Polsku w dół ...... PODZIELCIE SIE SŁOŃCEM![]()

jakbym mogła to przesłałabym Ci na PW troszke słoneczka 
A u nas w nocy był przymrozek![]()
U Nas również -5wszystkie butelki Mateusza wylądowały w śmietnikuzostawiłam tylko niekapka i bidonik z rurką bo mogą się jeszcze przydac na spacery
![]()
Dopiero teraz?
![]()
Kochana moje pachole jeszcze popija sobie mleko z butelki
jak pisałam kiedyś grysiku za chiny nie chce łyżeczką, a ja się ciesze, że tak lubi mleczko no cóż z butelkioj Monia jak Ci zazdroszczę tego zapału mnie ostatnio ogarnia coraz wiekszy leńi nic mi się nie chce. A teraz płakać mi się chce bo zadzwoniła teściowa :-(ach nawet mi sie nie chce pisać przykro mi i tyle idę sobie popłakać pierwszy raz mi taką przykrośc zrobiła:-(
Nie dosłownie ale okrętnymi dróżkami dała mi do zrozumienia że to że mała jest chora to moja wina. Zapytała gdzie ja ją tak załatwiłąm. Poraz setny oświadczyła mimo chodem że nie powinnam Tusce pozwalać na spotkania z szymikiem bo on przynosi różne choróbska z przedszkola tak kórwa powinnam ja zamknąć w złotej kuli i nie wypuszczać wszędzie przecież może coś złapaći na koniec jeszcze dodała że my ją znaczy Tuśkę wykończymy:-( sory ale wyje i nawet nie czytam co pisze mam nadzieję że zrozumiałyście
Dziewczyny jakby to bylo z troski o małą to użyłaby innych słów, a nie oskarżających Anete. Ja się po raz setny powtórze i przytocze słowa mojej mamy "dobry/a teść/teściowa widzi - słyszy ALE SIĘ NIE ODZYWA!!!!!" A niby w jaki sposób miałabyś ja wykończyć 
nie przegieła i to grubo!!!!hhhmmmm, faktycznie niezbyt delikatnie sie obeszla:--
-
-
-
-(, ale na pewno zorbila to z troski o mala
![]()
:-(
ale się mały ucieszył ze stetoskopu
;-) w następnym numerze ma być kalejdoskop Peppy. Szukałam Franklina, ale niestety nie ma, jest jedynie świnka, dobranocny ogród, tomek i przyjaciele, clifford i chyba tyle
kupiliśmy też nowy zestaw kredek świecowych. Normalnych do strugania nie kupuje bo musiałabym co chwila strugać tak łamie.