reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Madziula to posiedź z nami to wena przyjdzie sama:tak:
Dowikla ty o tej porze na nogach:szok::szok::szok::-D:-D:-Dno szacun:-D:-D:-D
Patrysia ty sama obcinasz włosy:szok::szok::szok:grzywkę też:szok::szok::szok:w szoku jestem ja raz sama sobie postanowiłam obciąć grzywke jak miałam z 16 lat stałam przed lusterkiem i ciachałam do lini brwi miała być...taaaaa brwi unosiłam do góry i równałam równałam równałam az w końcu została króciótka i do tego strcząca do góry jak jeżyk:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-pno długo nosiłam takie szerokie bawałniane opaski zamotane apaszki bo wyglądałam okropnie:-D:-D:-D:-D:-D:-D
MH ale złapac mocz u takiego malucha to wyczyn jest:szok::szok::szok:
Anaconda a ty jak jedziesz do mamy to masz tam dostęp do neta:sorry::sorry:no bo jak tak bez ciebie:sorry::sorry::sorry:

Justa a ile Amelka ma już zębów????
Toni ma nową zabawę chodzi na korytarz puka w drzw wejściowe i mówi "tomtam???":-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D

Dokładnie nie da sobie zobaczyć:no:. Tych większych naliczyłam 3 na górze, 4 na dole.:tak:Reszta dziąseł napuchnięta, rozwalona.:confused2:
Te mleczaki na górze są takie już wielkie.:-D:-D:-D

Kerna tez wiem jak to jest mieszkać w "kupie".:tak:Dlatego wolę mieszkac sama chociażby pod mostem.:sorry:

Sewkowi wychodza wszystkie trojki - tzn jedna mun juz wyszla jeszcze gorna i dolne :sorry:
.............u siebie w domku :-D ja sie zawsze sama obcinalam :-p :sorry:
A jak Sewi to znosi?
Sama? :szok::szok::szok::szok:
Ostatnio jak sama obcięłam sobie grzywkę ( czyt. w wieku przedszkolnym pod stołem:sorry:) to wstydziłam się do przedszkola chodzić.

no a ja ide teraz wyplukac pranie bo sie zrobilo...
ale wiecie co ja dalej piore wszystko w tej zakichanej frani :wściekła/y::confused2:
ja zaraz też uciekam powiesić pranko.:tak:
Franii?:sorry:Czemu na raty nie weźmiecie normalnej pralki ?:sorry:

Malika, byłam juz u lekarza :tak: Potwierdziła, moje podejrzenia, dała mi jeszcze skierowanie na badanie moczu, żeby się upewnić. To dopiero pierwsza doba temperatury, więc się wszystko okaże :sorry:

Mała teraz spi. Ale temperatura jest. o 10 nastepna dawka leku :eek:
Z jednej strony to dobrze, że to trzydniówka a nic powazniejszego.:tak:

Anakonda mnie wszystko jedno.:tak:

Joasiu jak się czujesz??????????????
Justa Antek to jak mówisz pokaż zęby to otwiera dzioba i odchyla głowę do tyłu co by wszystkie wypatrzyć:-D:-D:-D

reklama
No niestety mama neta nie ma, chyba będę miała drgawki odstawienne bo tydzień bez was !! :szok::szok::szok:

Buuuu, szkoda ze będziesz bez neta.

Joasiu jak się czujesz??????????????
Justa Antek to jak mówisz pokaż zęby to otwiera dzioba i odchyla głowę do tyłu co by wszystkie wypatrzyć:-D:-D:-D

Musi to być piękny widok :-D:-D:-D

A na zbieranie moczu kupiłam specjalne woreczki :eek: rano się okaże jak to wyjdzie :sorry:

Spadam ogarnąć troszke :sorry: ale bedę z doskoku :-p

Do góry