reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Joasiu to super:tak::tak::tak::tak:
mój Adam wczoraj rozwiązywał ze mną rebus z polskiego i zadania z matmy powiem szczerze wyszłam do kuchni bo bym utukła gada jak bym nie wyszła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mianownik odpowiada na pytani komu czemu?????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i jeszcze się kłóci że się uczył i wie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Justa Antek to jak mówisz pokaż zęby to otwiera dzioba i odchyla głowę do tyłu co by wszystkie wypatrzyć:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D dobreee
Moja jest narazie na etapie przynieś, wynieś , pozamiataj.:-p:-p:rofl2::-D
No niestety mama neta nie ma, chyba będę miała drgawki odstawienne bo tydzień bez was !! :szok::szok::szok:
:szok::szok::szok: szok termiczny przeżyjesz.:tak::-D Zawsze możesz do mnie wpaść i skrobnąć coś od siebie.:tak:;-):-)

MALINKA dziekuje lepiej :tak: ochota do zycia wróciła :tak::-)
super.:-)

Jakto ?? przecież kupiliście pralkę ??

A czemu ty nadal we frani pierzesz? :szok::szok::sorry::sorry:
anaconda, MH - dlatego ze moj tata jeszcze nie podlaczyl jej i nie zrobil odplywu w kuchni - bo tam mamy pralke :sorry: ostatnio zlamal noge i nie moze chodzic wiec jestesmy uwaleni, a od mojego m kolega ktory tez sie tym zajmuje nie ma czasu... no coz... trza czekac... :confused2:
Patrysia ty sama obcinasz włosy:szok::szok::szok:grzywkę też:szok::szok::szok:w szoku jestem ja raz sama sobie postanowiłam obciąć grzywke jak miałam z 16 lat stałam przed lusterkiem i ciachałam do lini brwi miała być...taaaaa brwi unosiłam do góry i równałam równałam równałam az w końcu została króciótka i do tego strcząca do góry jak jeżyk:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-pno długo nosiłam takie szerokie bawałniane opaski zamotane apaszki bo wyglądałam okropnie:-D:-D:-D:-D:-D:-D
MH ale złapac mocz u takiego malucha to wyczyn jest:szok::szok::szok:
Anaconda a ty jak jedziesz do mamy to masz tam dostęp do neta:sorry::sorry:no bo jak tak bez ciebie:sorry::sorry::sorry:
tak sama od gimnazjum....
kiedys scuiachcalm sie na bombke - bylam zaskoczona ze tak ladnie wyszlo - z duma prezentowalam swoje dzielo :-p:-p
a Ciebie probuije sobie wyobrazic ale ze smiechu nie potrafie :-p:-p:rofl2::rofl2:
witaj:-D
A jak Sewi to znosi?
Sama? :szok::szok::szok::szok:
Ostatnio jak sama obcięłam sobie grzywkę ( czyt. w wieku przedszkolnym pod stołem:sorry:) to wstydziłam się do przedszkola chodzić.

ja zaraz też uciekam powiesić pranko.:tak:
Franii?:sorry:Czemu na raty nie weźmiecie normalnej pralki ?:sorry:
odziwo dobrze znosi:eek::eek::eek:
nie ma goraczki nie jest marudny (procz wczoraj) wszystko je :tak:
heh to szybko zaczelas w tym fachu :-D:-D:-D

mam dzisiaj takie przeczucie ze nawiedzi nas tesciowa :baffled::baffled::baffled:
trza sie zbierac na dwor :sorry2::sorry2::cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D
ide sie szykowac bo zaraz mala tez sie bedzie domagac :-)

...mój Adam wczoraj rozwiązywał ze mną rebus z polskiego i zadania z matmy powiem szczerze wyszłam do kuchni bo bym utukła gada jak bym nie wyszła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mianownik odpowiada na pytani komu czemu?????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i jeszcze się kłóci że się uczył i wie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nic mi nie mów o odrabianiu lekcji.:confused2::confused2::confused2: Niekiedy jak zasiądę z obydwojgiem o 14 ( czyt. trojgiem, bo mloda wiecznie na kolanach mi siedzi i przegląda wówczas podręczniki ) to kończę o 20 zmęczona z opanowanym materiałem dla kl. I i II.:confused2::confused2::confused2:A czytanki prawie wszystkie na pamięć znam.:rofl2:

Joasiu to super:tak::tak::tak::tak:
mój Adam wczoraj rozwiązywał ze mną rebus z polskiego i zadania z matmy powiem szczerze wyszłam do kuchni bo bym utukła gada jak bym nie wyszła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mianownik odpowiada na pytani komu czemu?????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i jeszcze się kłóci że się uczył i wie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja pisałam kiedys ze mial zadanie z polaka i nie zrobił i wogole olał całkiem :no:
a trzymajcie kciuki bo przedłuża mie chyba umowe bede pracowac na 3/4 etastu :tak:

Wojtek mnie tak wpienił ze o malo co nie podarlam mu zeszytu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:naopisze jaka ma prace domowa
w podanych zdaniach podkresl rzeczownik wraz z okreslajacym go przymiotnikiem napisz w jakim przypadku liczbie rodzaju wystepuje
i zdania
Szypko (tak moj synek napisał)dogadałem sie z nowymi chłopakami
W pociągu opowiadał o sprzece narciarsim
wyciag narciarski jest blisko
Na zimowisko zabrałem wełnaiana czapke
MAMA nie kupiła mi nowego szalika
Jezdziismy po stomym stoku

w kazdym zdaniu podkreslil czasownik :szok:a jak mu podpowiedzialm i wytlumaczylam to czekal ze dalej mu podyktuje :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:pomijajc ze nie odrobil histori przyrody na jutro :crazy:
no to ten post :tak:

reklama
Do góry