reklama
Joanna73
uzależniona od BB
Wojtek mnie tak wpienił ze o malo co nie podarlam mu zeszytu 

naopisze jaka ma prace domowa
w podanych zdaniach podkresl rzeczownik wraz z okreslajacym go przymiotnikiem napisz w jakim przypadku liczbie rodzaju wystepuje
i zdania
Szypko (tak moj synek napisał)dogadałem sie z nowymi chłopakami
W pociągu opowiadał o sprzece narciarsim
wyciag narciarski jest blisko
Na zimowisko zabrałem wełnaiana czapke
MAMA nie kupiła mi nowego szalika
Jezdziismy po stomym stoku
w kazdym zdaniu podkreslil czasownik
a jak mu podpowiedzialm i wytlumaczylam to czekal ze dalej mu podyktuje 

pomijajc ze nie odrobil histori przyrody na jutro 

w podanych zdaniach podkresl rzeczownik wraz z okreslajacym go przymiotnikiem napisz w jakim przypadku liczbie rodzaju wystepuje
i zdania
w kazdym zdaniu podkreslil czasownik

Joanna73
uzależniona od BB
Wiki pisalam kiedys ze moj do mnie powiedzial spier .... i pierwszy mnie przeprosił wytlumaczylam mu co i jak rozmowa pomogla takze sprobuj z m pogadac niech nie mysli ze jest pępkiem świata chłopów jak nie nauczysz to nie beda umiec ja mojemu czesto powtarzam jak zaczyna narzekac ze sama sobie dzieci nie zrobilam i minely te czasy ze kobiety wszytko robilyAż mi sie do płaczu zrobiło ale taka jest prawda,on czasem potrafi byc chamski np.potrafi domnie powiedziec nie wkurw**aj mnie babo :--(mało co i sie złości ech szkoda gadac ide zapalic zaraz wracam

Joanna73
uzależniona od BB
ide się myc do jutro kobietki :-) DOBRANOC
wiktoria12
Mama i żona :)
Asiu z nim sie nie da rozmawiam jak zaczynam rozmowe to on mówi przestan i nie wymyslaj ja cie nie trzymam ze jak mi zle to zebym poszła sobie.Wiki pisalam kiedys ze moj do mnie powiedzial spier .... i pierwszy mnie przeprosił wytlumaczylam mu co i jak rozmowa pomogla takze sprobuj z m pogadac niech nie mysli ze jest pępkiem świata chłopów jak nie nauczysz to nie beda umiec ja mojemu czesto powtarzam jak zaczyna narzekac ze sama sobie dzieci nie zrobilam i minely te czasy ze kobiety wszytko robilyteraz ja kpracuje to tez czesc obowiazkow przeszlo na m i nie ma przepros kiedys jak wrocilam o 22 to sie wydarlam ze gary nie umyte i podloga w kuchni sie kleii to lecial po mopa do łazienki szybcuitko bo mu powiedzial jak siedzialm w domui przszedlas i bylo co nie tak to zaraz darcie ze co ja robie caly dzien a on sie tlumaczyze zaponial a ja ze ja nie moglam zapomniec malymi kroczkami do celu
![]()

Madziula pytałas ile mój M ma lat w tym roku bedzie miał 30
Ostatnia edycja:
wiktoria12
No to wszystkim dziewczyną dobranoc.
anka26_x_07
Mama Laury :)
BARDZO ALE TO BARDZO FAJNEDomino, takie podobne
DOMINO DREWNIANE ZWIERZĄTKA +CYFRY 3+!KURIER 24h! (920423425) - Aukcje internetowe Allegro
Helenka zadowolonaNawet granie jej nieźle wychodzi
A farta ma giganta, bo cały czas wygrywa
![]()
a co to za masc?A to M ma wolne?jak dlugo?Fajnie ze udalo wam sie zalatwic rodzinne.Fotki super.Michal ma super wielkie Oczka i Ty ladnie wygladasz
Zgadzam sie .
Smutne jest to co piszesz.On sie tak zachowuje jakby mu na was nie zalezaln chce aby dzieci z nim zostaly jak wy byscie sie rozstali?????To te dzieci to by lazily,glodne i chlodne.Brudne i zasmarkane skoro on nic przy nich nie umie zrobic
.
Sliczna masz ta Twoja 3 dzieciaczkow.
Pediatra dala cos do smarowania dziaselek.To nie jest na szczescie zapalenie.
Bylam na klachach i bylo bardzo milo.Pozniej na spacerku z kolezanka bylam.W domu obiadek i sprzatanie.G dzis nie idzie do klubu wiec mamy czas dla siebie.Zaraz idziemy sie wszyscy pobawic z Oliwka.Wejde wieczorem .
nie ma jak dobra zabawa
ja nawet nie odkurzylam dzisiajCzyli rozumiem ze szykuje sie jakies spotkanko;-):-):-):-)
Fajne to dominoNo i super ze Helenka tak sie nim bawi
DOROTA
Fajne foteczkiOliwka jest taka slodziutka
Mlodzi ogladaja mini-mini wiec mam chwilke spokoju:-);-)Zdazylam sie wykapacPo obiedzie wysprztalam sobie chatke ,ale nie mylam podlog bo juz mi sie nie chcialo

oj skarb! fajna babciataaaa ja tez lubie- tylko chciałabym miec na to dużo kasy zeby nie kupowac tego na co mnie stać tylko to co mi sie podoba
na szczęście jest jeszcze babcia która od czasu do czasu coś kupi;-)
wkurzaja mnie te humory bo duzo miejsca zajmuja i trzeba przeiwjac stroneeeeeeeeee, Ania, no co TY??? Nie lubisz sobie podczytac dowcipa na lepszy humorek i to od kolezanki??? no nie bądź taka, bo Ci nic fajnego nie zadedykuję
Co do tego porwania-matko kochanna, aż strach, nap prawdę, ja małą zawsze zostawiałam pprzed sklepem jak spała zeszłej zimy, bo mała, w mięsnym gorąco jak cholera, a nie rozbierzesz żeby nie obudzić, ale ja ją przez okno widziałam jak na dłoni a w razie czego miałam do niej może ze 4 metry.
słów brak, dobrze, z enie dasz sobie w kasze dmuchać!!!!!!!!!!
heheh, moja strasznie polubiła gry na mini mini , kolorki, parki, zwierzaczki, ale boje sie ja czesto sadzac, bo mi dziecko sobie oczeta popsuje, a ta jak zasiadzie, to dnia by miala mało!
Mysle, ze tak po 10 minut co 2-3 dzien nie wyrzadzi jej krzywdy, a kolorków się już nauczyła kilku ( 9 tylko z gry )
Dzielny chłopak, zuch!!!!!!!
ja ze swoją czekam aż się cieplej zrobi, bo leje w nocy na potęgę!

Mysle ze 10 minut nie zaszkodzi a i edukuje:-)
jak ja cis wspolczuje tych boli kochana oby jak najszybciej Cie opuscily no i trzymam kciuki zdrowia za WikiNo to moge się w reszcie przywitać.
10 mega stron!!!
A u mnie tak średnio na jeża.
W czwartek zalała mnie sąsiadka, w piątek do południa leciałam do tesciowej , od niej do brata i przeprawa to byla okropna.
Snieg mokry i wózek nie po śniegu jechał, ale w sniegu byl pchany, masakra, i tak przez całe miasto w tę i tamtą. Buty mokre w srodku, że szok, u góry spocona i umeczona na dole stopy lodowate, tak więc w sobote rano rozłożyło mnie na łopatki. Troszkę sie przespałam i myśłałm, ż ejuz lepiej, umówiłam sie na odbiór ryb w Toruniu i szlak mnie do końca trafił. A no właśnie. W niedziele o 14 zawieźliśmy mała do mojej mamy i pojechaliśmy do Torunia po ryby. Wróciliśmy do domu po 19, masakra, ledwo stałam na nogach.
Później wstawię fotki co tez pięknego kupiłam.
W tym tygodniu P ma na 14, więc c ały dzień rozbity, no fakt, pomógł mi rano sporo bo i zakupy i obiad i małą się zajął i posprzątał, ale nie mialam szans zasiąść dokompa. Później szybki obiad , on pojechał a mała w ryk, ze chce tatusia! No i tak trochę przy kompie na nadrabianiu, i sporo z mała na zabawianiu.
Na oczy ledwo patrzę, zatoki aż pulsują, nie mogę przełknąć śliny, bo mnie dusi, tak mnie zatkało. No ale jak juz mówiłąm, jak nie urok, to...
Mam tylko nadzieję, że Wiki nic nie złapie, póki co już kicha, liczę po cichu , że na tym się skończy, bo nie mam nawet syropku dla niej, a pieniądze dopiero najwczesniej w piątek. No ale może się uda ...
No i tyle, jak widzicie nuda, tylko to uzależnienie mi żyć nie dawało. Budziłąm sie rano, skoro świt, żeby zasiąść na bb, a tu dupa, mój juz nie spał i na kompie siedział![]()
Wojtek mnie tak wpienił ze o malo co nie podarlam mu zeszytunaopisze jaka ma prace domowa
i zdania
w kazdym zdaniu podkreslil czasownika jak mu podpowiedzialm i wytlumaczylam to czekal ze dalej mu podyktuje
pomijajc ze nie odrobil histori przyrody na jutro
![]()
ehhh mozna sie zlamac, rece opadaja

anka26_x_07
Mama Laury :)
Asiu z nim sie nie da rozmawiam jak zaczynam rozmowe to on mówi przestan i nie wymyslaj ja cie nie trzymam ze jak mi zle to zebym poszła sobie.Dzisiaj jechalismy do sklepu to mówi mi zebym mu ubranie naszykowała a ja mu mówie ze tam jest szafka i sam sobie wzią ale mysle nad tym zeby mu powiedziec ze nie kocham go tak jak kiedys i ze nie jestem szczęsliwa z nim i jak dalej bedzie taki to bedziemy w jednym domu ale nie bedzie juz tak jak dotych czas
Madziula pytałas ile mój M ma lat w tym roku bedzie miał 30
Kochana mi to sie w pale nie miesci co piszesz.Nie ubierze sie sam, masz mu ciuchy przygotowac

Jak piszesz co mowi jak chcesz z nim rozmwiac itd to mysle ze Twoje slowa ktorych chcesz uzyc nie zrobia na nich wrazenia:-(
Bopje sie ze Ci powie ze skoro go juz tak nie kochasz to mozesz odejsc:-( i szukac szczescia gdzies indziej:-
Dobranoc
reklama
wiktoria12
Też sie tego boje bo napewno tak by powiedział :-Kochana mi to sie w pale nie miesci co piszesz.Nie ubierze sie sam, masz mu ciuchy przygotowacKurde facet ma 30 lat a zachowuje sie jakby mial 3.No sory ale moja Lali sama z szafki ciuchy wyciaga
Jak piszesz co mowi jak chcesz z nim rozmwiac itd to mysle ze Twoje slowa ktorych chcesz uzyc nie zrobia na nich wrazenia:-(
Bopje sie ze Ci powie ze skoro go juz tak nie kochasz to mozesz odejsc:-( i szukac szczescia gdzies indziej:--(
Dobranoc
Dobranoc
Podziel się: