Mama Helenki
i Aniki :D
Jak twoje do przedszkola pójdą to też odsapniesz
A apropo przedszkola to kiedy się zaczyna rekrutacja? Która coś wie na ten temat?
U mnie 23 marca, zapisy w necie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak twoje do przedszkola pójdą to też odsapniesz
A apropo przedszkola to kiedy się zaczyna rekrutacja? Która coś wie na ten temat?
No niestety mama neta nie ma, chyba będę miała drgawki odstawienne bo tydzień bez was !!![]()
a może od nowego roku minister pozmieniał kolejność??Joasiu to super
mój Adam wczoraj rozwiązywał ze mną rebus z polskiego i zadania z matmy powiem szczerze wyszłam do kuchni bo bym utukła gada jak bym nie wyszłamianownik odpowiada na pytani komu czemu?????
i jeszcze się kłóci że się uczył i wie
![]()
no to trzymamja pisałam kiedys ze mial zadanie z polaka i nie zrobił i wogole olał całkiem
a trzymajcie kciuki bo przedłuża mie chyba umowe bede pracowac na 3/4 etastu![]()
czyli co?? Poprawa w końcu???? Koniec z fochami??? Mam nadzieję, że Twoj M zrozumiał lekcjęWczoraj m poszedł dzieci kompac bo mu powiedziałam ze to tez jego dzieci i ma sie też nimi zajmowac i postawiłam na swojim Martynka sie rozebrała i nie miał wyjscia i poszedł kompac później mi barszczyk zrobił wypilismy i poszłam uspic dzieci bo nie miałam juz sił walczyc jeszcze z nimi i zasnełam obudziłam sie o 22:00 poszłam sie umyc i do oglądalismy film i poszłam spac.
uuuu na pewno mu się tęskniło za resztą palcówa jeszcze zapomniałam zamykając dzwi w aucie zamkłam sobie kciuka
Widziałam te kurteczki ale za duże ja chciałam Kamilkowi kupic ale u nas najmniejszy rozmiar to 120cmNatalineczka ciężko coś doradzić jak się nie zna wieku upodobań itp
Antek wstał po godzince drzemki ja zdążyłam kuchnie ogarnąć i łazienkę tylko zapomniałam że głowę mam umyćteraz za późno bo po Julinę zaraz trzeba iść
no nic czapkę założę i nic nie będzie widać
Kurcze w biedronce fajne kurteczki wiosenno -jesienne tylko w rozmiarach Julkowo Adamowych a oni nie potrzebują a na Antka nie maa laski w biedronce jest promocja na wizir sensitiw 5.5 kg za 30.99 zł wiec tanio ja używam wizira do kolorów i persila gold do białego i jestem zadowolona więc gdyby któras chętna to jest do 28 na promocji:-)
Tak koniec z fochami wczoraj bez niczego poszedł kompac dzieci no to chyba duży plus
a może od nowego roku minister pozmieniał kolejność??
no to trzymam
czyli co?? Poprawa w końcu???? Koniec z fochami??? Mam nadzieję, że Twoj M zrozumiał lekcję
uuuu na pewno mu się tęskniło za resztą palcówsorki ale fajnie to napsiałaś
Ja dizś robie spaghetti, i jedziemy na wieś do teściowej...jeszcze dzis się nie denerwowałam...ale może obejdzie się bez tekstów pchaj w Michała ile się da
![]()
Wiki u mnie najmniejsz była niby na 116 ale Antek nosi 80 ewentualnie 86 więc one były dla niego ogromneWidziałam te kurteczki ale za duże ja chciałam Kamilkowi kupic ale u nas najmniejszy rozmiar to 120cm
tak mozna tak poweidziec tzn Zuzi sama wszysko odrabia od poczatku nauki a Wojtek cały czas potrzebuje pomocyto po czym poznałaś, że to zęby?
fach fachem
A twoje maluchy same odrabiają lekcje? Jak to olał?Wiek buntowniczy.
Trzymam kciuki. Nareszcie lepsze wieści.
O.K. spadam![]()