Mama Helenki
i Aniki :D
Jak twoje do przedszkola pójdą to też odsapniesz
A apropo przedszkola to kiedy się zaczyna rekrutacja? Która coś wie na ten temat?
U mnie 23 marca, zapisy w necie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak twoje do przedszkola pójdą to też odsapniesz
A apropo przedszkola to kiedy się zaczyna rekrutacja? Która coś wie na ten temat?

kochane alescie wczoraj mialy spust 

teraz za późno bo po Julinę zaraz trzeba iść
no nic czapkę założę i nic nie będzie widać

a laski w biedronce jest promocja na wizir sensitiw 5.5 kg za 30.99 zł wiec tanio ja używam wizira do kolorów i persila gold do białego i jestem zadowolona więc gdyby któras chętna to jest do 28 na promocji:-)No niestety mama neta nie ma, chyba będę miała drgawki odstawienne bo tydzień bez was !!![]()

a może od nowego roku minister pozmieniał kolejność??Joasiu to super
mój Adam wczoraj rozwiązywał ze mną rebus z polskiego i zadania z matmy powiem szczerze wyszłam do kuchni bo bym utukła gada jak bym nie wyszłamianownik odpowiada na pytani komu czemu?????
i jeszcze się kłóci że się uczył i wie
![]()

no to trzymamja pisałam kiedys ze mial zadanie z polaka i nie zrobił i wogole olał całkiem
a trzymajcie kciuki bo przedłuża mie chyba umowe bede pracowac na 3/4 etastu![]()

czyli co?? Poprawa w końcu???? Koniec z fochami??? Mam nadzieję, że Twoj M zrozumiał lekcjęWczoraj m poszedł dzieci kompac bo mu powiedziałam ze to tez jego dzieci i ma sie też nimi zajmowac i postawiłam na swojim Martynka sie rozebrała i nie miał wyjscia i poszedł kompac później mi barszczyk zrobił wypilismy i poszłam uspic dzieci bo nie miałam juz sił walczyc jeszcze z nimi i zasnełam obudziłam sie o 22:00 poszłam sie umyc i do oglądalismy film i poszłam spac.

uuuu na pewno mu się tęskniło za resztą palcówa jeszcze zapomniałam zamykając dzwi w aucie zamkłam sobie kciuka

sorki ale fajnie to napsiałaś

ale może obejdzie się bez tekstów pchaj w Michała ile się da

Widziałam te kurteczki ale za duże ja chciałam Kamilkowi kupic ale u nas najmniejszy rozmiar to 120cmNatalineczka ciężko coś doradzić jak się nie zna wieku upodobań itp
Antek wstał po godzince drzemki ja zdążyłam kuchnie ogarnąć i łazienkę tylko zapomniałam że głowę mam umyćteraz za późno bo po Julinę zaraz trzeba iść
no nic czapkę założę i nic nie będzie widać
Kurcze w biedronce fajne kurteczki wiosenno -jesienne tylko w rozmiarach Julkowo Adamowych a oni nie potrzebują a na Antka nie maa laski w biedronce jest promocja na wizir sensitiw 5.5 kg za 30.99 zł wiec tanio ja używam wizira do kolorów i persila gold do białego i jestem zadowolona więc gdyby któras chętna to jest do 28 na promocji:-)
Tak koniec z fochami wczoraj bez niczego poszedł kompac dzieci no to chyba duży plus
a może od nowego roku minister pozmieniał kolejność??
no to trzymam
czyli co?? Poprawa w końcu???? Koniec z fochami??? Mam nadzieję, że Twoj M zrozumiał lekcję
uuuu na pewno mu się tęskniło za resztą palcówsorki ale fajnie to napsiałaś
Ja dizś robie spaghetti, i jedziemy na wieś do teściowej...jeszcze dzis się nie denerwowałam...ale może obejdzie się bez tekstów pchaj w Michała ile się da
![]()
Wiki u mnie najmniejsz była niby na 116 ale Antek nosi 80 ewentualnie 86 więc one były dla niego ogromneWidziałam te kurteczki ale za duże ja chciałam Kamilkowi kupic ale u nas najmniejszy rozmiar to 120cm

a Julina ma kurtkę z Biedronki od kogoś w spadku dostała różowa w kwiatki i powiem szczerze że jest git bo nie jest nowa my tez już ją z 3 razy praliśmy a jest super nic się z nią nie dzieje
ogólnie rzeczy z biedronki tzn ubranka jak dotąd wszystkie które kupiłam są ok jakośćiowo bo i skarpetki i majtki i bodziaki mają dobry skład i nic się nie rozwlaek nie kurczy nie pruje nie traci kolorów

tak mozna tak poweidziec tzn Zuzi sama wszysko odrabia od poczatku nauki a Wojtek cały czas potrzebuje pomocyto po czym poznałaś, że to zęby?
fach fachem
A twoje maluchy same odrabiają lekcje? Jak to olał?Wiek buntowniczy.
Trzymam kciuki. Nareszcie lepsze wieści.
O.K. spadam![]()