reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

CHolera jedna... słuchajcie, zrobiłam dzisiaj teściora na owulację. Rzucił mi się w oczy w łazience i to już ostatni...więc myślę, zrobię i będę już miała spokój. Nowych nie zamówię...a tu dwie czerwone kreski! Czyli tak jakbym miała teraz owulkę. A ja już głupia na @ czekałam...
Już sama nie wiem co mam o tym myśleć.

Żadna owulka! Bobasio! :-D :-p

To szybko,a nie tu jeszcze siedzisz! :-p ;-)

reklama
:szok:o nasza wróżbitka się pokazała :-) hello svensonka :-D

do moich objawów dołączam jeszcze ból podbrzusza ;-) całkiem jak na @ tylko że jeszcze tydzień to tej czarownicy :wściekła/y:

svensonka zrób coś żeby nie przyszła odpraw jakieś modły :rofl2:
czary mary chokus pokus file jokus znikaj wstreciucho na 9 miesiecy won mi z tad nie chcemy cie widziec!!!!!!!!!!

wiesz u mnie to trudne zjawisko jest w ogóle zawsze mylę objawy i tak wychodzi że @ przyłazi wstrętna poczwara

mnie w tym cyklu boli lewy jajnik od owu do dziś praktycznie czuję jego obecność inaczej niż prawego a do tego boli mnie podbrzusze jak na @:-(

dziś mam 21 dc a owu jak robiłam dwa cykle temu test owu to wyszło że była 17dc w tym cyklu wydaje mi się że była wcześniej ze względu na śluz

a to wszystko jest głupota to nakręcanie się bo przecież na 10 dni przed @ można już odczuwać dolegliwość z nią właśnie związane :-(
no wlśnie te wkrety ach ... :-(
ja mam wkrete na maxa , a moja gin mnie jeszcze nakrecila i pow ze jest pewna ze tym razem sie uda ,
a ja mam zupelnie inne przeczucia i chyba juz warjuje

no wlśnie te wkrety ach ... :-(
ja mam wkrete na maxa , a moja gin mnie jeszcze nakrecila i pow ze jest pewna ze tym razem sie uda ,
a ja mam zupelnie inne przeczucia i chyba juz warjuje
kazdy lekarz ci powie to samo bedzie dobrze to tylko od ciebie zalezy jak wsluchasz sie w swoje cialo i jak do sytuacji podejdziesz!!
Luz blues i orzeszki haha

reklama
Do góry