reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A to jak bez przeciwgorączkowych to nie jest źle:tak:a na mojego Tońka nurofen nie działa:no::no::no::sorry:i ciekawa jestem czemu:sorry:bo apap tak padadol tak a nurofen wcale mu nie zbija temperatury:no:

Tak to juz jest, że na jednych działa ibiprofen a na innych panadol :tak: na mnie działa wszystko :-p

...

za pomoca zgrzewarki???
ja sie tym poslugiwac nie potrafie i szczerze nie dalabym sobie rady :sorry:

...

No nie koniecznie, moja nie jest zamontowana na stałe :rofl2: Wystarczyło przykręcić to i owo :rofl2:

reklama
Zapomniałam Wam napisać jak któraś ma intermarche blisko to są body po 3.99zł z krótkim i z długim rękawkiem:tak::tak:
super okazja ale ja niestety nie mam intermarche w okolicy:no::no::no:
Patrysia weź powidz chłopu że nie będziesz prała dokąd pralki ci automatycznej nie podłączy a zobaczysz sam to zrobi:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dalbo go sexem zaszantażuj:-D:-D:-D:-D:-D
a oblewanie no któregoś wieczorku:-p

no a tak poza tym to my juz po spacerku, sewek wstal zaraz dostanie zupke mala tez nakarmiona zasnela znowu
i nie wiem co teraz robic...
bo okna sobie umylam w pokoju, balkon posprztalam pozamaiatalam:tak:
chyba zrobie sobie teraz lenia :laugh2:

malinka wlansie on sam to powiedzial ze ja podlaczy - ale ja stwierdzilam ze nie zna sie na hydraulice wiem lepiej niech tego nie robi...

a Wy gdziesice sie podzialy :eek::eek::eek::eek:

a ja ogladam sie za sukieneczkami dla malej na chrzcinki
bo jutro pojde zamowic sobie na 21 marca... :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
U mnie było tak: M chciał sowjego brata ciotecznego, a ja swoją kuzynkę. A co się okazało, brat niema bierzmowania, a kuzynka zaciążyła, a jest z daleka więc nie będziemy jej ciągnąć :eek: Więc w końcu będzie siostra cioteczna M i mój kuzyn :-p Kuzyn ma kawałek do wawy,a lenie ma ryzyka ze zaciąży :-p:rofl2:

Do góry