reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Meduska malowany pędzlem taaa i używany tylko trochę:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DAntek swój wózek ma 15m-cy i poza kołem które trzeba wiosną naprawić i lekko obtartymi plastikami przy składaniu nie ma żadnych zniszczeń:no::no:kolory wcale nie wyblakły są nadal soczyście zielone a my też chodzimy codziennie czy deszcz czy słońce:tak::tak::tak::tak:

reklama
Hej mamuśki ,ja dzis coś formy i weny do pisania nie mam:no:,czytam sobie ,ale nie mam siły poklikać:tak:jakieś przygnebienie mnie bierze,znowu snieg pada.

Hej mamuśki ,ja dzis coś formy i weny do pisania nie mam:no:,czytam sobie ,ale nie mam siły poklikać:tak:jakieś przygnebienie mnie bierze,znowu snieg pada.

To witam w klubie, tylko, że u mnie deszcz :eek: Jeszcze oczy mi sie kleja :eek:

Madea, to straszna lipa z tym powozem :-( A napiszesz i le kasy wydałaś i jaki to wózek ?? Koleżance sklerotyczne :sorry:

Niki poszła spać, znowu ma 39 :wściekła/y: Helenka koloruje sobie w kuchni :tak:

Kurcze 39 sporo:-:)-:)-(a marudzi bidulka????MH a nie wychodzą jej tak przy okazji zębiska???????
u was deszcz to tak prawie przedwiośnie:rofl2:a u mnie wali snieg:cool:
edit: to mój 5000post!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Niema zębów, a lekarka powiedziała, że się na razie nie zanosi :eek:

Wczoraj było 39,5 wiec i tak lepeij :eek: No ale ostatni raz dawałam jej nurofen o 7rano, apotem dopiero teraz więc było całkiem nieźle :sorry:

Malinka garatki 5000 posta :-D A ja miałam dopiero co 4000 tys a nie zauważyłam :-p

Ostatnia edycja:
A to jak bez przeciwgorączkowych to nie jest źle:tak:a na mojego Tońka nurofen nie działa:no::no::no::sorry:i ciekawa jestem czemu:sorry:bo apap tak padadol tak a nurofen wcale mu nie zbija temperatury:no:

Patrysia ja tam swoją nauczyłam że jak ktoś puka do drzwi to trzeba cichutko siedzieć :-p:-p:-p:-D:-D:-D
ja hcyba tez bede musiala wpoic co nie co

JA sobie sama pralkę podłączyłam :-p w kuchni :rofl2:
za pomoca zgrzewarki???
ja sie tym poslugiwac nie potrafie i szczerze nie dalabym sobie rady :sorry:
Kurcze w biedronce fajne kurteczki wiosenno -jesienne tylko w rozmiarach Julkowo Adamowych a oni nie potrzebują a na Antka nie ma:no::no:a laski w biedronce jest promocja na wizir sensitiw 5.5 kg za 30.99 zł wiec tanio ja używam wizira do kolorów i persila gold do białego i jestem zadowolona więc gdyby któras chętna to jest do 28 na promocji:-)
jak ja dawno w biedroncre nie bylam :szok:
bylam maksem na spacerze... ale dzisiaj jakis marudny....
ostatmnionaet jak z nim wychdodze to mi wyje w gondoli.....

jak go wielam na ręce i chodzilam z nim na rekach to sie rozglądał z zaciekawieniem i jak go wlozylam spowrotem to calą drogę do domu mi wył:wściekła/y:
muszę jk najszybciej zdobyc tą spacerówkę, bo nie da rady nim wychodzić:eek:

dzisiaj przycięłam mu skóre pod szyjka:-:)-:)-( biedny tak płakał, ja mowie zcemu on tak płacze, mówie moze mu za ciepło, odpinam, nie da die, a on mial caly czas przycięte:szok::szok::szok::szok:
biedny, a ja jescze mu tak sarpnęłma jak chcialam odpiąc, az do krwi mu robiłam ała:-:)-:)-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Boroek mój malutki tak płakał bardzo:-( ale od razu wiełam go na ręce i mu przeszło zaraz ja go pocałowałam i przytuliłamn:tak::tak::tak::tak:
ae teraz mam wyrzuty sumienia:-( mam nadzieje ze ju go to nie boli tak mocno:-(
ojjjj
to zdrówka:tak:
:-D

masz juz prawko?
pogadaj ogadaj:tak:

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ojjjjj

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

respect:-)
ojejjjjjjjj biedny Maksio och mamuska :no::sorry:
trzeba uwazac ;-)
nie mam prawka :-p:laugh2:
a nie chcialabys pozyczyc naszej spacerowki??
tu masz link
SUPER LEKKA SPACERÓWKA CONECO FLASH +8 x GRATIS ! (932542874) - Aukcje internetowe Allegro
Nadrobilam tylko troche bo musialabym siedziec i siedziec:-p.
JOASIU 3 mam kciuki za umowe.
JUSTA Zdrowka dla Amelki i wspolczuje nocki.
PATRYSIA niestety nie ma kogos kto da G kase.Trzeba czekac na szefa:wściekła/y:.

Wielki szacun.Ja bym nie dala we frani rade przy 2 dzieci.

.
ja tez mam problem ale to kwestia przyzwyczajenia...
najgorzej jest z posciela :confused2::confused2::confused2:
To jeszcze to wam dam, ta piosenka jest ponadczasowa :tak::tak::tak:

YouTube- Edyta Górniak - Dotyk
no mnie sie tez podoba

reklama
Niki poszła spać, znowu ma 39 :wściekła/y: Helenka koloruje sobie w kuchni :tak:
oejjku bidulka
Kurcze 39 sporo:-:)-:)-(a marudzi bidulka????MH a nie wychodzą jej tak przy okazji zębiska???????
u was deszcz to tak prawie przedwiośnie:rofl2:a u mnie wali snieg:cool:
edit: to mój 5000post!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
brawo za 5000 post :laugh2: to kiedy oblewamy :-p
Zapomniałam Wam napisać jak któraś ma intermarche blisko to są body po 3.99zł z krótkim i z długim rękawkiem:tak::tak:
nie mam tego sklepu blisko :no:

Do góry