reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
a mój lubi tą reklamę"zgadnij kotku co mam w środku" m&m czy jak to sie tam pisze....
ta czekolada co wchodzi do przedziału :-Dno i oczywiscie reklame kinderków....odrazu mlaska :-D

a mój lubi tą reklamę"zgadnij kotku co mam w środku" m&m czy jak to sie tam pisze....
ta czekolada co wchodzi do przedziału :-Dno i oczywiscie reklame kinderków....odrazu mlaska :-D
oj mój na Tv uwagi nie zwraca oprócz rock your baby i Faktów:eek::eek::eek: chlopak lubi wiedziec co sie w świecie dzieje:-D

Jak robilam dzis badania do pracy , okulistka zbadala mi moje oczka i znow mi polecialo w dół:-(

oj mój na Tv uwagi nie zwraca oprócz rock your baby i Faktów:eek::eek::eek: chlopak lubi wiedziec co sie w świecie dzieje:-D

Jak robilam dzis badania do pracy , okulistka zbadala mi moje oczka i znow mi polecialo w dół:-(

i musisz zmieniac szkła?

a co sie dzieje???
nie mamy wciąż jednego jąderka.Poza tym nie ma Go nigdzie nisko tylko w jamie brzusznej.Ściągane bedzię zabiegowo badz operacyjnie pod narkozą:-(Dlatego jutro idziemy prywatnie do chirurga a żeby dokładnie sprawdził jajeczka i stwierdził na jaki rodzaj zabiegu bądz operacji się to zalicza:-(

i musisz zmieniac szkła?

nie mamy wciąż jednego jąderka.Poza tym nie ma Go nigdzie nisko tylko w jamie brzusznej.Ściągane bedzię zabiegowo badz operacyjnie pod narkozą:-(Dlatego jutro idziemy prywatnie do chirurga a żeby dokładnie sprawdził jajeczka i stwierdził na jaki rodzaj zabiegu bądz operacji się to zalicza:-(
tak jedno do wymiany mam:-(

biedny Alex :-:)-( chlopaki to maja przekichane z tymi jaderkami i siusiaczkami:-(

reklama
Do góry