reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i się babolki wykruszyły.
A ja moją wściekliznę wczoraj pochwaliłam, że ładnie mi zasypia, to dzis strajkuje, no ja tak mam, nie mogę się chwalić :(
Wykąpana już w łóżeczku, szynkę włożyłam do marynaty, przyprawy zaraz się przegotują jutro zacznę gotować w tym szyneczkę, mniami:)
Wygrzebuję wszystko co mam z zamrażalnika i ratuję się przez wypłatą:)

Wszystkie już spać poszły? Zlecicie się jak tylko kompa wyłączę, hehe
No to spadam dziewczyny, do juterka

reklama
witam :-):-):-):-)

Jak twoje do przedszkola pójdą to też odsapniesz:tak::tak:
A apropo przedszkola to kiedy się zaczyna rekrutacja? Która coś wie na ten temat?

w kazdym mieście podejrzewam będzie inaczej.u mnie w tym roku jest póxno,wczoraj pojawiła się informacja na necie ,we Wrocku jest od 19.04 dopiero elekrtoniczna.strasznie późno :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

U mnie 23 marca, zapisy w necie :tak:

fajnie Ci ze tak wczesnie,u mnie dopiero 19 kwiecień,dobry miesiąc później

Oliwka mi dzis szału jakiegoś dostała.prawie przez 30min albo i dłużej wyje mi cały czasw łożeczku.już mnie do sału tym rykiem doprowadza.teraz na nią wrzasnęła to sie uspokoiła:crazy:

niech ona juz usnie bo już mam dziś dość :sorry:

Ja tylko na chwilkę zasiadłam :tak::tak:
Dowikla biedna Wiktoria :-:)-(

Roczek wypada w długi weekend :rofl2: A my mamy zjazd rodziny, wiec będą mega urodziny :-D Już muszę myśleć o dwóch tortach, bo jeden będzie mało :sorry::rofl2:

W załączniku rodzinka 2 lata temu :-p W zeszłym roku nie byłam bo leżałam w szpitali z Niki :-(

No piękną masz rodzinkę zapewne wesoło macie na takich zjazdach, szkoda że u nas tak nie ma :-:)-(

Pozaznaczalam posty i dupa ich nie ma :-(.
DOWIKLA to sie dzis nachodzilas :-).Biedna Wiki ale dobrze ze udalo sie pobrac ta krew :-).Ty mi nawet nie gadaj ze mrozy zas maja przyjsc :-(.
LUNKA poprawy nastroju i zdolna bestia z Twojej malej :-)
PATRYSIA to mamy dokladnie taka sama spacerowke.Ja mam pomaranczowa a ty????
MEDEUSKA no to szybkiego zakupu nowego wozka zycze :-).

No to sobie dzis poleniuchowalam.Wyszlam z domu przed 16 a wrocilam po 20 :-).
Pogadalam sbie z psychologiem.Pozniej z kobietami.Przyszlo nowe malzenstwo.Dotychczas ja i G bylismy tylko malzenstwem .Oni maja coreczke 2,5 roczku wiec Oliwka bedzie miala sie czasem z kim pobawic.

G sie super zajal mala .Jak ja wrocilam to ona juz spala.
Ja padam na twarz wiec mowie dobranoc .

Bo zrobiłam edycję :-p Dlatego później zobaczyłaś :sorry: Weź ich wszystkich tortem obdziel :-D
no wlasnie teraz to sie nie dziwie ze planujesz dokupic torcicho :laugh2:
MH ten:
Ultralekki wózek VIVI 2010+Świąteczna Promocja (919721599) - Aukcje internetowe Allegro
tyle, że za tydzien to on bedzie juz płatną wysyłka;-) no ale co poradzić:-D:rofl2::rofl2:

ide kąpać maksa....

boja babcia przyszła w odwiedziny wieczorne niezapowiedziane:eek: uwielbiam:eek:

pati dzieki, ten tydzien juz wytrzymam, bez sensu, a i tak przeciez musze kupić wózek:tak:

a Ty w koncu kupiłaś juz wózek??:-)
no jasne zaraz jakos po Waszej wizycie u nas... :tak::tak::tak:
A wiecie, że to mó kolega dobry? hehe, taki dobry, że ostatnio to 3 lata temu na piwku byliśy, no ale ja w ciąży, póżńiej prawie rok cyc, no i zleciało, ech
YouTube- EUROWIZJA 2010 (Eurovision Song Contest 2010) "Legenda" (The Legend) - Marcin Mrozinski

poczezkaj, bratowa chce odsprzedać po swojej małej komplecik śłiczny z resztą, napisałam, że ma szybko foty strzelac i przyjść z komplecikiem, to i wymiary porobię. A ten kombinezon co Ci mówiłam-odpada-za malusi.
mmmmmm przystojniacha :-D:-D:-D
no to pokazuj zdjeice - ja mam na allegro juz w obserwowanych ;-)
A ja mam dzień do kitu, no lipa i dołek i lipa...

Ale też musze się pochwalić, mała zna juz kilka kolorów, nie potrafi wszystkich wypowiedzieć, ale pokaże o co loto:-D
biały, żółty, pomarańczowy, fioletowy, czerwony, jasno niebieski, ciemnoniebieski, szary, czarny, ( brązowy-jak mówie, że taki jak kupa:-D:-D:-D), zielony. ładnie co nie???!!!
no to mala geniuszka :tak:
Wkoncu dotarlam do domu i jestem mega ale mega padnieta:no::no::no:
A wiec najpierw bylam z Wiktoria na pobraniu krwi i bidulka strasznie plakala:no::no::no:W tej przychodni wogole nie maja sprzetu odpwiedniego do piebierania krwi takim malym dzieciom:szok::szok::szok::szok:Pani pobierajaca krew jest naprawde przemila ale co z tego:no::no::no:Mialam zapisane 4 badani OB,morfologia z rozmazem,CRP i ASO a do tego potrzeba jakies 20 ml krwi.No i nie bylo szans zeby pobrac to z paluszka ale z pobraniem z zyly tez bylby problem:no::no::no:Dlatego zdecydowalysmy ze pobierze krew strzykawka,ale najmniejsza igla jaka miala to byla "osemka":szok::szok::szok:No ale jakos dalysmy rade:no::no::no:
Pozniej poszlam na ploty do kolezanki ,od Niej do jednej siory do pracy,pozniej na zakupy i do drugiej siory do domu:szok::szok::szok:
Mlode pospaly w drodze moze po 15-20 minut i teraz wariuja:szok::tak::tak::tak:
Sprobuje poczytac co napisalscie:tak::tak::tak:
A moze pozniej wstawie foteczki :tak::tak::tak:Ale jak mam to zrobic zeby byly w pelnym rozmiarze?Kiedys mi tak wychodzilo a teraz juz nie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oj biedna Wiki musiala sie nameczyc :-(
Oliwka mi dzis szału jakiegoś dostała.prawie przez 30min albo i dłużej wyje mi cały czasw łożeczku.już mnie do sału tym rykiem doprowadza.teraz na nią wrzasnęła to sie uspokoiła:crazy:

niech ona juz usnie bo już mam dziś dość :sorry:
hehe ja to wczoraj przerabialam ale z dwojka :confused2::confused2::confused2:
PATRYSIA to mamy dokladnie taka sama spacerowke.Ja mam pomaranczowa a ty????

No to sobie dzis poleniuchowalam.Wyszlam z domu przed 16 a wrocilam po 20 :-).
Pogadalam sbie z psychologiem.Pozniej z kobietami.Przyszlo nowe malzenstwo.Dotychczas ja i G bylismy tylko malzenstwem .Oni maja coreczke 2,5 roczku wiec Oliwka bedzie miala sie czasem z kim pobawic.

G sie super zajal mala .Jak ja wrocilam to ona juz spala.
Ja padam na twarz wiec mowie dobranoc .
ja mam czerwona, dobranoc

moje bejbolandy juz spia, m juz w robocie, ja pomylam gary, wykapalam sie juz, jeszcze tylko jakas kolacyjka i pojde spac...

a ja spac nie moge wiec pewnie bede sobie czytac w lozeczku :tak::tak::tak::tak::tak:
wlasnie czytam zaćmienie :tak::tak::tak::tak:co prawda zaczelam od konca bo najpierw widzialam film zmerzch a teraz czytam ostatnia czesc jezcze druga i zostala ciekawe czy najpierw ogladne czy zdaze przeczytac:-p:-p:-p
juz zapomnialam jak fajnie jest czytac ksiazki

reklama
Do góry