reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
Kurcze, ale ze mnie matka. Ja się właśnie zorientowałam, że mój Mateusz wczoraj skończył 7 miesięcy:szok:
Ale wstyd, nawet nie zajarzyłam wczoraj:cool: A tak mi coś się kojarzyło, że Julek urodził się dzień później...

jak Fifi usnal to Madzia nadawaj na forum....
Vercik nie zazdroszcze sniegu, na szczescie tu nie ma i dzis bylo cieplo jak na wiosne, ja z Mari na dwor a mala w krzyk, placz i po pol godz do domu. jak jej zdejmowalam kombinezon to na szyjce miala malego pajaczka i male ugryzienie:szok::wściekła/y: zgniotlam gnoja:crazy: zrobil alka mojej niunce:angry:
Olcia ja tez mam @ i caly dzien faszeruje sie tabletami, humor lepszy, mam nadzieje ze klopoty chwilowe.
koncze tego posta bo nastepne ida i ida....
ps. przylaczam sie do grona sleponow
nie mam polskich znakow dlatego tak pisze

Beacia- pająk???? Masakra! Jak ja nienawidzę pająków:angry: A jak jeszcze by miał ugryźć moje maleństwo:crazy:

lecę pod prysznic....

Kurcze, ale ze mnie matka. Ja się właśnie zorientowałam, że mój Mateusz wczoraj skończył 7 miesięcy:szok:
Ale wstyd, nawet nie zajarzyłam wczoraj:cool: A tak mi coś się kojarzyło, że Julek urodził się dzień później...

OLA nie przejmuj sie,ja ostatnio nawet nie skojażyłam ,że JULEK urodził sie 24,dopiero bodajże abudzka mi przypomniała.

No i DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA!!
bo zaraz kolejne maluszki beda przyjmować!!

O nawet IWONKA się pojawiła!!DOBRY WIECZÓR KOCHANA!!!:-)

Asiu, no ja jestem minus 8 na jedno i drugie oko , ale nosze soczewki i daje rade, ale kiedys jak nosiłam okulary, to szok, normalnie rano musiałam jak kret szukac ich, a najgorzej ze czaem nie pamietalam gdzie odłozyłam:szok::-D:tak:

no to spoznione zyczonka dla wampirka!:-D buziaki
olcia nie wiem skad ten pajak, ale tu duzo jest tego robactwa, swoja droga az dziw ze taki malutki i gryzie:cool:

Asiu, no ja jestem minus 8 na jedno i drugie oko , ale nosze soczewki i daje rade, ale kiedys jak nosiłam okulary, to szok, normalnie rano musiałam jak kret szukac ich, a najgorzej ze czaem nie pamietalam gdzie odłozyłam:szok::-D:tak:

Ja mam -6 i -6,5, więc doskonale Cię rozumiem. I też noszę soczewki a okulary tylko wieczorem. Nie myślisz o zabiegu korekcyjnym?

Witam Iwon:)

reklama
Madzia -8:szok::szok::szok::szok::szok:
ja mam -1.5 i-1 i mysle ze jestem slepa.:-D tez nosze soczewki ale zdejmuje je na noc, no ale ja jeszcze cos dojze rano ale ty....:szok:

Do góry