reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam i ja :-):-)
Na dworze szaro i buro czyli jednym słowem kiepsko. Dzisiaj popołudniu idę z Mają do laryngologa, trzymajcie kciuki że wszystko dobrze poszło. :tak::tak:
Dorota nie ty jedna osiwiejesz przez kasę, ja mam 50zł do 10 marca z czego mój mąż chce 100zł na wyjazd na szkolenie i z czego muszę jeszcze auto do pełna zatankować czyli jakieś 150zł bo inaczej do mamy nie pojadę :crazy::crazy: I na dodatek ponoć na weekend mąż chce znowu do swojej mamusi jechać - ja mam już dość tych częstych wizyt u nich :wściekła/y::wściekła/y:
As widzę że wreszcie słoneczko zaświeciło nad twoją głową, bardzo się cieszę razem z tobą :tak::tak::tak:

To jeszcze to wam dam, ta piosenka jest ponadczasowa :tak::tak::tak:

YouTube- Edyta Górniak - Dotyk
Mi też się bardzo ta piosenka pobodoba.

Roczek wypada w długi weekend :rofl2: A my mamy zjazd rodziny, wiec będą mega urodziny :-D Już muszę myśleć o dwóch tortach, bo jeden będzie mało :sorry::rofl2:

W załączniku rodzinka 2 lata temu :-p W zeszłym roku nie byłam bo leżałam w szpitali z Niki :-(
Fajną masz rodzinkę, u mnie na takich imprezach jest tylko rodzina męża.

a ja spac nie moge wiec pewnie bede sobie czytac w lozeczku :tak::tak::tak::tak::tak:
wlasnie czytam zaćmienie :tak::tak::tak::tak:co prawda zaczelam od konca bo najpierw widzialam film zmerzch a teraz czytam ostatnia czesc jezcze druga i zostala ciekawe czy najpierw ogladne czy zdaze przeczytac:-p:-p:-p
juz zapomnialam jak fajnie jest czytac ksiazki
Masz rację ztym czytaniem, ja kiedys też pochłaniałam książki jedna za drugą ale ludzie czytają coraz mniej - ja też.

kasy nie za wiele a wydatki sa .Jakie masz wysztalcenie?
Skończyłam technikum ekonomiczne a teraz studiuję filologię angielską.

U nas też dzisiaj pochmurno i mokro, ale Amelka ma z tego mnóstwo zabawy bo skacze po kałużach i trzeba ja 5 razy dziennie przebierać. P zniósł im wczoraj rowerki ze strychu i obie zapomniały jak sie na nich jeździ. Ja jeszcze w pidżamie dziewczynki w łóżeczkach oglądają bajki, P śpi, szwagier w szkole to wykorzystuję neta.

Witam i ja
Myslalam ze bede pierwsza a tu psikus:szok::szok::szok:;-)Wstalam uszykowac mlodego do szkoly,pocwiczylam i tearz czekam na Majke bo wczoraj nie ogladalam:no::no::no:
Dominik mi robil takie sceny przed wyjsciem do szkoly ze myslalam ze zaraz zwariuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Uparl sie ze nie idzie do szkoly bo jest zmeczony i ze dziewczyny beda braly Jego zabawki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jak juz wyszli to dzwonil szwgier ze On stoi i ze twierdzie ze jest zimno i chce do domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No cholera co za gad jeden:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ja Mu pokaze jek po Niego pojde:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

AS
Ja kiedys tez pobieralam w laboratorium przyszpitalnym i w samym szpitalu gdzie od razu mialam wyniki:tak::tak::tak:Ale tearz musialam gdzies indziej bo to juz na skierowanie a tam to bylo cos innego;-):-)

Super ze dostalas taka propozycje pracy:tak::tak::tak::tak:

No i się babolki wykruszyły.
A ja moją wściekliznę wczoraj pochwaliłam, że ładnie mi zasypia, to dzis strajkuje, no ja tak mam, nie mogę się chwalić :(
Wykąpana już w łóżeczku, szynkę włożyłam do marynaty, przyprawy zaraz się przegotują jutro zacznę gotować w tym szyneczkę, mniami:)
Wygrzebuję wszystko co mam z zamrażalnika i ratuję się przez wypłatą:)

Wszystkie już spać poszły? Zlecicie się jak tylko kompa wyłączę, hehe
No to spadam dziewczyny, do juterka
ja juz nawet nie mam co:zawstydzona/y:
prawie pusta zamrażarka- tylko szynka do kanapek i boczek mi został:rofl2:

dzisiaj robie kopytka cebulką i boczkiem:eek::-D
jutro jagies ala spaghetti z szynką i warzywami:-D:-D jakies jeszcze ma pozamrazane, musze wszystko wyjeść zeby lodówke wymyć:-D:-D no i dozyc do
wyplaty bo 2 zl w portfelu:rofl2:
Moja ciekawość się załączyła, ale pytałam o ten co teraz masz i go nie chcesz :-D:-D:-D Nowy to pamiętam jaki sobie wybrałaś :tak: Aż tak źle ze mną nie jest :-D

Diewczyniska wykąpane. Kolacyjka i do wyrek :-p
ahaaaaaaaaa zapłaciłam prawie 500zl z wysyłką:confused2:
cos w tym tylu tylko starszyyyyyyy
V-CROSS 3 KOŁOWY .OD PRODUCENTA.2010.collection. (919113908) - Aukcje internetowe Allegro

nie ma pompowanych kól i wogóle takie dupstwo:eek:
ciekawe za ile się tego pozbędę:eek::eek:

ja bym do allegro napisała :tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ojjjj kochana pisałam pisałam:eek: gość przez cały miesiąc sporu nie dał znaku życia:eek:

a ze to bylo po porodie i nie mialam czasu latac do prokuratury składac zeznan to zwrotu nie dostałam:eek::eek::eek::crazy:

reklama
Ja tez mam sterte ciuchów do prasowania i na strychu i na dworze, dzieci nie ubrane i jeszcze nie jadły ale nie moge się powstrzymac żeby nie zajrzeć na forum. Mam wrażenie że macie swoje tematy i ja do nich nie pasuję. Może mam złe wrażenie - mam nadzieję

Do góry