reklama
anaconda27
styczniówka2006
Witam i ja :-):-)
Na dworze szaro i buro czyli jednym słowem kiepsko. Dzisiaj popołudniu idę z Mają do laryngologa, trzymajcie kciuki że wszystko dobrze poszło.

Dorota nie ty jedna osiwiejesz przez kasę, ja mam 50zł do 10 marca z czego mój mąż chce 100zł na wyjazd na szkolenie i z czego muszę jeszcze auto do pełna zatankować czyli jakieś 150zł bo inaczej do mamy nie pojadę
I na dodatek ponoć na weekend mąż chce znowu do swojej mamusi jechać - ja mam już dość tych częstych wizyt u nich 

As widzę że wreszcie słoneczko zaświeciło nad twoją głową, bardzo się cieszę razem z tobą

Na dworze szaro i buro czyli jednym słowem kiepsko. Dzisiaj popołudniu idę z Mają do laryngologa, trzymajcie kciuki że wszystko dobrze poszło.

Dorota nie ty jedna osiwiejesz przez kasę, ja mam 50zł do 10 marca z czego mój mąż chce 100zł na wyjazd na szkolenie i z czego muszę jeszcze auto do pełna zatankować czyli jakieś 150zł bo inaczej do mamy nie pojadę

As widzę że wreszcie słoneczko zaświeciło nad twoją głową, bardzo się cieszę razem z tobą

Mi też się bardzo ta piosenka pobodoba.
Fajną masz rodzinkę, u mnie na takich imprezach jest tylko rodzina męża.Roczek wypada w długi weekendA my mamy zjazd rodziny, wiec będą mega urodziny
Już muszę myśleć o dwóch tortach, bo jeden będzie mało
W załączniku rodzinka 2 lata temuW zeszłym roku nie byłam bo leżałam w szpitali z Niki :-(
Masz rację ztym czytaniem, ja kiedys też pochłaniałam książki jedna za drugą ale ludzie czytają coraz mniej - ja też.a ja spac nie moge wiec pewnie bede sobie czytac w lozeczku
wlasnie czytam zaćmienieco prawda zaczelam od konca bo najpierw widzialam film zmerzch a teraz czytam ostatnia czesc jezcze druga i zostala ciekawe czy najpierw ogladne czy zdaze przeczytac
juz zapomnialam jak fajnie jest czytac ksiazki
kasy nie za wiele a wydatki sa .Jakie masz wysztalcenie?
Skończyłam technikum ekonomiczne a teraz studiuję filologię angielską.
U nas też dzisiaj pochmurno i mokro, ale Amelka ma z tego mnóstwo zabawy bo skacze po kałużach i trzeba ja 5 razy dziennie przebierać. P zniósł im wczoraj rowerki ze strychu i obie zapomniały jak sie na nich jeździ. Ja jeszcze w pidżamie dziewczynki w łóżeczkach oglądają bajki, P śpi, szwagier w szkole to wykorzystuję neta.
Witam i ja
Myslalam ze bede pierwsza a tu psikus

;-)Wstalam uszykowac mlodego do szkoly,pocwiczylam i tearz czekam na Majke bo wczoraj nie ogladalam

Dominik mi robil takie sceny przed wyjsciem do szkoly ze myslalam ze zaraz zwariuje

Uparl sie ze nie idzie do szkoly bo jest zmeczony i ze dziewczyny beda braly Jego zabawki

Jak juz wyszli to dzwonil szwgier ze On stoi i ze twierdzie ze jest zimno i chce do domu

No cholera co za gad jeden

Ja Mu pokaze jek po Niego pojde

AS
Ja kiedys tez pobieralam w laboratorium przyszpitalnym i w samym szpitalu gdzie od razu mialam wyniki

Ale tearz musialam gdzies indziej bo to juz na skierowanie a tam to bylo cos innego;-):-)
Super ze dostalas taka propozycje pracy

Myslalam ze bede pierwsza a tu psikus

Dominik mi robil takie sceny przed wyjsciem do szkoly ze myslalam ze zaraz zwariuje

AS
Ja kiedys tez pobieralam w laboratorium przyszpitalnym i w samym szpitalu gdzie od razu mialam wyniki

Super ze dostalas taka propozycje pracy

wiktoria12
Mama i żona :)
Witam czwartkowo w ten słoneczny dzionek
Słoneczny?Ale masz fajnieWitam czwartkowo w ten słoneczny dzionek

Ja mam nadzieje ze u mnie tez wyjdzie dzisiaj słoneczko
wiktoria12
Mama i żona :)
Dowikla bardzo słoneczny ja zaraz zabieram sie za pranie i na balkon posciel wywiesze
medeuska
październikowa mama'09
ja juz nawet nie mam coNo i się babolki wykruszyły.
A ja moją wściekliznę wczoraj pochwaliłam, że ładnie mi zasypia, to dzis strajkuje, no ja tak mam, nie mogę się chwalić
Wykąpana już w łóżeczku, szynkę włożyłam do marynaty, przyprawy zaraz się przegotują jutro zacznę gotować w tym szyneczkę, mniami
Wygrzebuję wszystko co mam z zamrażalnika i ratuję się przez wypłatą
Wszystkie już spać poszły? Zlecicie się jak tylko kompa wyłączę, hehe
No to spadam dziewczyny, do juterka

prawie pusta zamrażarka- tylko szynka do kanapek i boczek mi został

dzisiaj robie kopytka cebulką i boczkiem

jutro jagies ala spaghetti z szynką i warzywami

wyplaty bo 2 zl w portfelu

ahaaaaaaaaa zapłaciłam prawie 500zl z wysyłkąMoja ciekawość się załączyła, ale pytałam o ten co teraz masz i go nie chceszNowy to pamiętam jaki sobie wybrałaś
Aż tak źle ze mną nie jest
Diewczyniska wykąpane. Kolacyjka i do wyrek![]()

cos w tym tylu tylko starszyyyyyyy
V-CROSS 3 KOŁOWY .OD PRODUCENTA.2010.collection. (919113908) - Aukcje internetowe Allegro
nie ma pompowanych kól i wogóle takie dupstwo

ciekawe za ile się tego pozbędę

ojjjj kochana pisałam pisałamja bym do allegro napisała![]()

a ze to bylo po porodie i nie mialam czasu latac do prokuratury składac zeznan to zwrotu nie dostałam

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ja ogladam MAJKE Oliwka bawi sie wozkiem :-).
ANACONDA no to przydaloby sie cudowne rozmnozenie kasy :-)
Ide zaraz ogarnac mieszkanie i cos wyprasowac .
ANACONDA no to przydaloby sie cudowne rozmnozenie kasy :-)
Ide zaraz ogarnac mieszkanie i cos wyprasowac .
reklama
Ja tez mam sterte ciuchów do prasowania i na strychu i na dworze, dzieci nie ubrane i jeszcze nie jadły ale nie moge się powstrzymac żeby nie zajrzeć na forum. Mam wrażenie że macie swoje tematy i ja do nich nie pasuję. Może mam złe wrażenie - mam nadzieję
Podziel się: