reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
aha....niektórym ludziom pasuja okularki...Tobie właśnie tak:tak:ja bym wyglądała jak oszołom chyba:eek:
:zawstydzona/y::sorry:
Postaram sie jutro bo dzisiaj jest w pracy do 24
:tak:
Dobrze że mają wspólne zainteresowania:-D:-D:-D:-D:-D
Zuza jeszcze uwielbia wszystkie reklamy, czołówkę z tvn tą gdzie sa te wszystkie nowe seriale i zapowiedź serialu Klub Szalonych Dziewic:-D:-D:-D:-D:-D
hhehe no w końu Zuzia to taka szalona dziewica:-D:-D:-D a seriale musi lubiec bo to kobieta:-D

Achaaaa:) Zapomniałam się pochwalic ze Zuzka między mną i moim G. wczoraj SAMA chodziła przez całą długość pokoju! Ale mieliśmy radochę, my i Zuzka:)
no no gratulacje!!!:tak::tak:

Witajcie;
ja już po kawce...
u mnie dzisiaj piękne słoneczko, więc pewnie brykniemy na spacerek trochę :-D.

Agatkas ani się obejrzysz, a Zuzia ruszy biegiem. To już kwestia dni :tak:.

Achaaaa:) Zapomniałam się pochwalic ze Zuzka między mną i moim G. wczoraj SAMA chodziła przez całą długość pokoju! Ale mieliśmy radochę, my i Zuzka:)

GRATULACJE!!!!!

Witajcie my wczoraj ciężko zasypialiśmy Jula nie chciała spać do 24 chyba jakieś ząbki idą bo i kupki luźne a do buzi nie mam jak zajrzeć bo zaciska szczękę:confused2::confused2::confused2:

U nas dzisiaj szaro buro ale wyciągam x-landera i idę na spacerek tylko kaloszy jeszcze nie mam:nerd::nerd::nerd:

Tygrysku bedziesz tęskniła za nami???:eek::eek::eek:a w jakich godzinach pracujesz??wracasz na caly etat??a może urywasz sobie godzinkę na karmienie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
GRATULACJE!!!!!

Witajcie my wczoraj ciężko zasypialiśmy Jula nie chciała spać do 24 chyba jakieś ząbki idą bo i kupki luźne a do buzi nie mam jak zajrzeć bo zaciska szczękę:confused2::confused2::confused2:

U nas dzisiaj szaro buro ale wyciągam x-landera i idę na spacerek tylko kaloszy jeszcze nie mam:nerd::nerd::nerd:

Tygrysku bedziesz tęskniła za nami???:eek::eek::eek:a w jakich godzinach pracujesz??wracasz na caly etat??a może urywasz sobie godzinkę na karmienie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

dobry pomysł i tą godzinkę posiedzisz na bb:growl::growl::growl::growl::-D

Do góry