tygrysek82
Fanka BB :)
Wstawać!!!!!!!!!!!!!! czas na kawę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aha....niektórym ludziom pasuja okularki...Tobie właśnie takja bym wyglądała jak oszołom chyba
![]()
Postaram sie jutro bo dzisiaj jest w pracy do 24
hhehe no w końu Zuzia to taka szalona dziewicaDobrze że mają wspólne zainteresowania
Zuza jeszcze uwielbia wszystkie reklamy, czołówkę z tvn tą gdzie sa te wszystkie nowe seriale i zapowiedź serialu Klub Szalonych Dziewic![]()
no no gratulacje!!!AchaaaaZapomniałam się pochwalic ze Zuzka między mną i moim G. wczoraj SAMA chodziła przez całą długość pokoju! Ale mieliśmy radochę, my i Zuzka
![]()
alex zjadl 2 kromki chlebka z piersia z indyka i wypił cała butle sokuWstawać!!!!!!!!!!!!!! czas na kawę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
oj tam ostatni zarazTygrysie wyłaz to Twoja ostatnia poranna kawka z nami![]()
oj tam ostatni zarazjuz chcesz sie mnie pozbyc tak
![]()
AchaaaaZapomniałam się pochwalic ze Zuzka między mną i moim G. wczoraj SAMA chodziła przez całą długość pokoju! Ale mieliśmy radochę, my i Zuzka
![]()
GRATULACJE!!!!!
Witajcie my wczoraj ciężko zasypialiśmy Jula nie chciała spać do 24 chyba jakieś ząbki idą bo i kupki luźne a do buzi nie mam jak zajrzeć bo zaciska szczękę
U nas dzisiaj szaro buro ale wyciągam x-landera i idę na spacerek tylko kaloszy jeszcze nie mam
Tygrysku bedziesz tęskniła za nami???a w jakich godzinach pracujesz??wracasz na caly etat??a może urywasz sobie godzinkę na karmienie
![]()