reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madziula no spokojnaokolica tak myslę.............
u mnie tez wychodzi nieśmiało słoneczko:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
moje dziecię ma teraz fajny zwyczaj wchodzi do łazienki staje na wadze i sie waży i robi albo zdziwienie albo bije sobie brawo:-D:-D:-D:-Dno on się chyba tez odchudza:-D:-D:-Da mój Pietruszka tyje:szok::szok::szok:zawsze miał taką samą wagę odkąd się znamy ważył 71 kg a wczoraj mówi że coś mu się spodnie w pasie kurczą:-D:-D:-Dtaaaa a maja ze 2 lata:sorry::sorry: ja no coś ty taki się okrąglejszy zrobiłeś :eek:wskoczył na wage a tam 76:szok::szok::szok:no i powiedział że tyje do 80 bo by chciał troche przybrać:tak::tak:ja jestem za bo wysoki jest i lepiej jak będzie miał troche masy:tak::tak::tak:no i wkońcu będe ważyła mniej od niego:-p:-p:-p
Ania no hej:-)
a czemu agnieszka trolll????????????????????

Ostatnia edycja:
reklama
Kerna ,ani sie obejrzysz ,a będziesz parła:-p:-D

Jaka Agnieszka??

Wiki nie znam sie niestety,
Na karmieniu cyckiem też nie bardzo ,bo Ksawier ładnie jadł nie miałam problemu z bolacymi sutkami ,a Klaudia była butlowa szybko:tak:

Malinka to było do przewidzenia ,mowiłam ci ,ze on sie na twarzy wzmocnił i proszę:tak:

Witam was dziewczyny:tak::tak:
Ja chora i do niczego gardlo mnie boli okropnie czuje sie jak bym jakas wielka kluche w gardle miala katar i kaszel mnie meczy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj poszlam po 20 spac:szok::szok::szok::szok: a dzis o 10 nie umialam z lozka wstac :szok::szok:
wszystko mnie boli i jednym slowem czuje sie do d....py:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No to chorowanie widzę!! Zdrowia życzę:tak:
A z gg nie pomogę za bardzo..nie wiem jaka to była wczześniejsza wersja.
My już obiadkujemy a bejbe odmawia kanapek znowu..bo że szynka jest be:eek::wściekła/y:

witam
...Oazało się,że to pani z fundacji Pomocna ręka z propozycją pracy dla mnie jako dogoterapeuty.:szok::szok::szok::szok:
mało tego,jak powiedziałam,że mam dziecko z autyzmem i nie wiem czy uda mi się pogodzić jego zajęcia z moimi to usłyszałam
Tak ,my wiemy,Kubę wciągnięmy do fundacji i będzie miał zajęcia w TWOICH GODZINACH PRACY.
Byłam w ciężkim szoku :szok::szok::szok::eek::eek::eek:
Potem się jeszcze dowiedziałam ,że stawka całkiem rozsądna,sama ustalam grafik i mały będzie miał czesc zajęc gratis a częsc płatne po 10 ZŁ ZA GODZINĘ.
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::eek::eek::eek::eek::eek::eek:...
no to kochana tylko pogratulować tzwłaszcza tej twojej p Dyrektor anioł nie kobieta:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Dzien dobry :-).
NATALINECZKA A dlaczego spac nie mozesz?ozystaj jak jestes w ciazy bo jak sie male urodzi to mozesz juz nie postac :-).
wczoraj spac ie moglambo z m sie pożarliśy, nie bylo głośno ale ...
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja tez mam sterte ciuchów do prasowania i na strychu i na dworze, dzieci nie ubrane i jeszcze nie jadły ale nie moge się powstrzymac żeby nie zajrzeć na forum. Mam wrażenie że macie swoje tematy i ja do nich nie pasuję. Może mam złe wrażenie - mam nadzieję
chyba dziopi Ci juz wszystko wyjasniły;-);-)

dokładnie nawet pani powiedziała wczoraj że na najbliższym zebraniu tą sprawę poruszy bo to skandal żeby dzieci w tym wieku nie były choćby na rutynowym przeglądzie zębów:szok:a do tego rodzice straszą może nawet nieświadomie swoje dzieci stomatologiem tekstami typu no nie myj zębów a pójdziemy do dentysty będzie wiercił i zobaczysz jak będzie bolało!!!!!!albo opowiadając w obecności dziecka o bólu u dentysty czy o tym jak się go boją:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
Julina mówi że było fjnie pani pokazywała wiertełka można było dotykać usiąść na fotelu pani go rozkładała kto chciał mogła mu pani przjżeć ząbki lusterkiem no i na koniec płukali usta różowym płynem który pokazywał potem na ząbkach gdzie są nie domyte:tak::tak::tak:ale Julina mówi że niektórzy tak płakali że pani musiała z nimi wyjść na poczekalnię:szok::szok:
ja pierwszy raz u stomatologa bylam bardzo późno i bardzo tego zaluje:tak::tak::tak::tak:
As co się znów dzieje????
MH nosz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
słuchajcie zapomniałam wam napisać wczoraj wracam z pracy była gdzieś 21.20-30 a po ulicy biega kobieta i woła Martusia!!!!Martusia!!!!podchodzi do mnie i pyta zapłakana czy nie widziałam gdzies dziewczynki 6 letniej w czerwonej kurteczce białej czapce pyzatej?????ja że nie :no:ale co się stało ???a ona że córeczka wyszła o 18 do sąsiadki klatkę obok pobawić się z jej dziećmi i ona po 20 poszła po nią i się okazało że dziewczynka wcale tam nie doszła!!!!!:szok::szok::szok:biegała krzyczała szukała jej:-:)-:)-(ja jej mówę żeby zawiadomiła policję!!!a ona że to dopiero godzina!!!!ja mówię jaka godzina przecież od 18 to już ponad 3 godziny!!!!kobieta płakała była roztrzesiona krzyczała:-:)-:)-:)-(zapytałam czy mogę jakoś pomóc a ona żebym zadzwoniła na policję bo z tego wszystkiego nie wzieła telefonu:no::no:zadzwoniłam przy niej zgłoszenie przyjeli ona podała im adres numer do siebie:-:)-(Piotr mówi że potem do późna bo oglądał tv jeździły radiowozy:-:)-:)-(długo potem nie mogłam zasnąć jakieś głupoty mi się śniły:-:)-:)-(a teraz myślę boże czy ta dziewczynka się znalazła czy jest cała i zdrowa:-(
napisz jak tam z ta dziewczynka jak cos bedziesz wiedziala:tak::tak::tak::tak:
krcze az mi szkoda ej matki:no::no::no:
Dobra piszę coś o sobie, będziecie miały co czytać;-)
Zacznę od mojego dzieciństwa, które było okropne. Moi rodzice byli bardzo surowi i wiem tylko, że ja nie chcę wychowywać tak moich dzieci. Mam dwa lata młodszą siostrę i o 10 lat młodszego brata. My z siostrą dostawałyśmy porządne lanie o byle co. A w dodatku mój ojciec zaczął interesować się mną seksualnie gdy miałam 6 lat a 10 lat później mnie wykorzystywał tzn. uprawiał ze mną seks. Podejrzewam że mama o tym wiedziała i nie zrobiła z tym nic. Mam do nich okropny żal. Potem jak byłam w technikum poznałam Pawła - mojego obecnego męża, miałam wcześniej kilku chłopaków ale P miał to coś. 3 miesiące jak sie poznaliśmy poszedł do wojska, ja chciałam do niego jeździć na widzenia z jego rodzicami ale moi się nie zgodzili bo że niby prawie go nie znam a tym bardziej jego rodziny. Doszło do tego że zabrali mi telefon i nie puścili mnie do niego na przysięgę. P się zdenerwował (miałam wtedy prawie 20 lat) i powiedział że zamieszkam u niego i tak 2 miesiące później "uciekłam" z domu. Mieszkałam z obcymi ludźmi bo on nadal był w wojsku i było mi lepiej niz w domu.Po 2 miesiącach wzięliśmy ślub cywilny (wojsko płaciło mi prawie 1000 zł bo P był prawnie jedynym żywicielem rodziny), na kościelny chcieliśmy zaczekać aż wyjdzie z wojska, ale miesiąc później dowiedziałam się, żę jestem w ciąży i pobraliśmy się w styczniu. Wtedy byłam na studiach zaocznych ekonomicznych, których nie skończyłam przez ciążę. Urodziła się Klaudia a dwa lata później Amelka. W tym roku zaczęłam studia też zaocznie - filologia angielska. Z rodzicami nie utrzymuje kontaktu, na moich ślubach nie byli, swoich wnuczek nie znają a mieszkają 4 km od nas.
Ciekawa jestem czy którejś z Was będzie się chciało to przeczytać.

PRZEPRASZAM, żE MARUDZę
kochana nawet nie wiem co ci napisac, bardzo mi przykro ze przez tyle przeszłaś ale jak sama mowisz masz kochajacego meza i dwójke wspanialych dzieci
teraz tylk bedzie dobrze:tak::tak::tak::tak:

Ale dostała wiadomość PM :szok: Panianka mi " nie ładnie " odpisła na posta, dałam jej kartkę, ale niestety dopiero jak go zedytowała :eek: A potem dostałam od niej taka wiadomość:

jak dla mnie to ostrzeżenie możecie sobie wsadzić to forum jest i tak beznadziejne i możecie usunąć moje konto i tak mam to gdzieś!!! sama napisałaś ironicznie a później donosisz konfidentko, GNĘBIĆ KONFITURY!!!!!!!!!!!!!!!!! FRAJERKA ETC.

A to link do jej profilu

Forum BabyBoom - Zobacz Profil: ola652

Nie wiem, czy ruszać tę sprawę, czy zostawić :eek:

As, dobrze, ze ktoś za tobą stoi :)
masakra jacy ludzie sa beszczelni:no::no::no:
zostaw go na kilka dni to zobaczy i napewno zmieni zdanie
:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

witam was wrescie przbrnęłam ufffff
niby nic a jednak:tak::tak::tak::tak:
piszecie jakby wam za to placili:laugh2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
jesli tak dajcie cynk to tezsie dolacze:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Witam, Kuba właśnie zasnął na szczęście szybko i mam nadzieję że da mi obiad zrobić. Pogoda super, słonko świeci lekki wiatr wieje i jak się obudzi to do wózka go wepcham i się pójdę przejść w końcu na miasto :tak: mam nadzieję że mi wysiedzi w wózku bo od wakacji w nim nie siedział :sorry: dzisiaj byłam z nim na kontroli, bo tak mu z noska leci że się boję żeby mu na oskrzela nie siadło, przepisała mi antybiotyk jakiś i oby nie miał rozwolnienia po nim bo tak reaguje na nowe leki :sorry: śnieg topnieje i fajnie widać trawę brązowo zieloną z czego to brązowe to kupy :crazy: normalnie aż mnie obrzydzenie bierze :wściekła/y: ale normalnie zacznę zdjęcia robić i do straży miejskiej dzwonić bo to nawet nie mam jak z dzieckiem wyjść żeby na spokojnie pochodziło :no: denerwuje mnie to jak nie wiem co :wściekła/y: no to się trochę wyżaliłam :tak: idę wystawić ciuchy na allegro i za obiad się wziąć :tak:

Do góry