reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam
Czytam czasami wasze posty i przezywam wszystkie proby zajscia w ciaze z Wami.Wiem jak to jest my z mezem staralismy sie 3 lata o dzidziusia(obydwoje jestesmy po 30-tce) i w koncu sie udalo.Na 1 marca mam termin porodu nie moge sie doczekac.To nasze pierwsze dzieciatko.

W momencie kiedy zaszlam w ciaze maz bral tabletki MACA firmy NOW sa one miedzy innymi na bezplodnosc a ja trzymalam nogi w gorze:)Nie wiem czy to dzieki tym tabletkom ale warto wyprobowac.
no to fajniutko gratuluje jaka plec dziecka???+

o to jestem spokojna bo wiesz ja mam małą schizę po tych 2 poronieniach więc pewnie bym dostała a poza tym jak chodzisz prywatnie to zawsze dają :tak:

a że ja jestem maniakiem sklepowym to nic bym nie robiła tylko po 3 m-cu łaziłabym do sklepów z gadżetami dziecięcymi i byłabym w 7 niebie :-D
ja tez dopiero 4 tydzien a ja juz po sklepach dzisiaj buszowalam haha
wscieklam sie jutro moj synek ma pizama party w przedszkolu a nie bylo rozmiaru na niego pizamy moze meul kupi po drofdze do domu
Co tam na obiad kobitki gotujecie ja tacos z miesem mielonym fasola papryka zawijane w placek
nawet nie wiem czy moge jesc mieso mielona jaja jak balony hehe

Kurcze,tak myślę nad tymi ziółkami...
Chciałabym też już je pić,ale nie wiem które (bo w sumie nie wiem,jaka jest przyczyna niezaciążania) i tak po głowie mi chodzą te na drugą fazę cyklu... Ale jeśli z nimi nie trafię,to ... nie zaszkodzą mi jakoś? :zawstydzona/y:

ja tez dopiero 4 tydzien a ja juz po sklepach dzisiaj buszowalam haha
wscieklam sie jutro moj synek ma pizama party w przedszkolu a nie bylo rozmiaru na niego pizamy moze meul kupi po drofdze do domu
Co tam na obiad kobitki gotujecie ja tacos z miesem mielonym fasola papryka zawijane w placek
nawet nie wiem czy moge jesc mieso mielona jaja jak balony hehe
Dawaj dokladny przepis!!!
Z tego co wiem, to nie mozesz jesc miecha surowego:tak:

Kurcze,tak myślę nad tymi ziółkami...
Chciałabym też już je pić,ale nie wiem które (bo w sumie nie wiem,jaka jest przyczyna niezaciążania) i tak po głowie mi chodzą te na drugą fazę cyklu... Ale jeśli z nimi nie trafię,to ... nie zaszkodzą mi jakoś? :zawstydzona/y:
Ja tez nie moglam sie zdecydowac - ja wiem, ze z owulka jest problem, ale wiem dlaczego (prl). Dlatego w tym cyklu bede pila na 2 faze, a od nastepnego nr 3 - bo wyglada, ze sa najbardziej skuteczne:tak:

Dawaj dokladny przepis!!!
Z tego co wiem, to nie mozesz jesc miecha surowego:tak:

Ja tez nie moglam sie zdecydowac - ja wiem, ze z owulka jest problem, ale wiem dlaczego (prl). Dlatego w tym cyklu bede pila na 2 faze, a od nastepnego nr 3 - bo wyglada, ze sa najbardziej skuteczne:tak:
nom miska kup mieso mielone usmaz z cebylka dodaj czerwonej faoli i sosu pomodorowego czy czyli
podsmarz w plasterki dlugie papryke tez dodaj do calosci poddus i juz
na placek taki do tacos daj salate zielona jak lubisz to mieso cieplutkie i kukurysze z puszki troszke i jedz ile wlezieeeeeeeeeee haha
szybkie i proste z kurczaka tez

Nosz kurde właśnie. Ja nie miałam żadnych badań i dlatego nie wiem,co pić,a czego nie. :-( Kiszka... Wielka. :-(
tak z ciekawosci czemu ty z cora w domu siedzisz ona nie chodzi do przedszkola? przezieebiona?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nom miska kup mieso mielone usmaz z cebylka dodaj czerwonej faoli i sosu pomodorowego czy czyli
podsmarz w plasterki dlugie papryke tez dodaj do calosci poddus i juz
na placek taki do tacos daj salate zielona jak lubisz to mieso cieplutkie i kukurysze z puszki troszke i jedz ile wlezieeeeeeeeeee haha
szybkie i proste z kurczaka tez
Dobra - bede jadla!:tak:

Uciekam do gina - trzyajcie kciuki, zeby bylo duzo duzych bombli:tak:;-)

reklama
Do góry