reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

A Danielek po premierze biszkopcika:tak::-)Jabłuszko też juz zaliczył i na nieszczęście pokusiło mnie na bananka:confused2:-to ostatnie wywołało wysypkę na buzce ,na szczęście jednodniową:tak:

Ania jeszcze nie jada biszkopcików, głównie warzywa i owoce, no i kaszki smakowe oczywiście. U na rządzą ziemniaki:-D:-D:-D. A bananka to takiego malutkiego to juz całego potrafi wciągnąć

reklama
ja dawałam tylko jabłka ze śliwkami ale mi po jednym razie sie odechciało bo było wszędzie tylko nie w buźce:eek::confused2:

dziewczyny dowiedziałam sie dlaczego listy z CHB są z datą do przodu:eek:babka mnie uświadomiła ze idą 10 dni:szok::sorry:

Marta-nie wierz jej.Przecież do pl krócej idą.Jak ja wysyłam dziś do południa to odbiorca w Irl ma następnego dnia:tak:
Asieńko-a jak gotujesz dla Ani zupki?Bo ja w sobotę planuję ugotować pierwszą Danielkowi

Tichonek-w super value mają plastry na plecki za niespełna 10 e sztuk-2 nazwa-THERMA CARE(power pain relief)w takim złotym pudełku.Specjalnie dla Ciebie zrobiłam wywiad:cool:
Dziękuję,jesteś wielka!I nie chodzi mi tu,bynajmniej o wygląd zewnętrzny:-D,bo nie wiem jak wyglądasz:-DZakupię na pewno:tak:

dziewczyny dowiedziałam sie dlaczego listy z CHB są z datą do przodu:eek:babka mnie uświadomiła ze idą 10 dni:szok::sorry:
Tia,akurat!:eek:

Marta-nie wierz jej.Przecież do pl krócej idą.Jak ja wysyłam dziś do południa to odbiorca w Irl ma następnego dnia:tak:
Asieńko-a jak gotujesz dla Ani zupki?Bo ja w sobotę planuję ugotować pierwszą Danielkowi

Kroję drobno warzywa i zalewam przegotowaną wodą, gotuję do miękkości i blenduję, jak za rzadka jest to odrobinę kleiku ryżowego dodaję.

No tak mi się też wydaje, że kłamią w tym CHB, bez przesady

Kroję drobno warzywa i zalewam przegotowaną wodą, gotuję do miękkości i blenduję, jak za rzadka jest to odrobinę kleiku ryżowego dodaję.

No tak mi się też wydaje, że kłamią w tym CHB, bez przesady
Tak jak lubię kombinować z 2daniem i deserami wszelkiego rodzaju,tak o zupach pojęcia nie mam-a jakiewarzywka:zawstydzona/y:-marchewkę,ziemniaki,pietruszkę-cosik jeszcze?a przyprawiasz-w sensie solisz ciut do smaku?
Tichonek-nie ma sprawy:tak::-D

Dobrze do zupecKi jest dodac kapke oliwy z oliwek.Ale taka odrobineczke.Ja gotowalam identycznie.
A potem powolutku nowe warzywka i miesko.
Lubiczanka na pocztku daruj sobie sol.Dziecko jescze nie zasmakowalo wiec dla niego be roznicy a po co obciazac nereczki.

ps.napislam ci priva ;-)

Ło matko :szok::szok::szok: ale żeście się dzisiaj rozpisały :eek: dopiero zasiadłam do kompa a tu tyle czytania:sorry::-):-):-)
Witam się z Wami moje kochane ja dzisiaj miałam wizyte w szpitalu także dlatego tak późno ale tyle napisałyście ze teraz nei wiem co komu odpisać :sorry::sorry::sorry:
Na wizycie ok:tak: pomacały tętno małej idealne a P wieczorami ma mi masować nogi bo ja już od tygodnia nie wiem jak moje kostki wyglądają :confused2: zmykam teraz obiad robić ;-)
Frog kochana jeszcze raz dziękuję za to że zostałaś z rana z Wiktorkiem złota kobieta z Ciebie:tak::tak::-):-)
Lubiczanka więc sobota czy niedziela?? muszę wiedziec na kiedy szykować serniczek ;-)

Tak jak lubię kombinować z 2daniem i deserami wszelkiego rodzaju,tak o zupach pojęcia nie mam-a jakiewarzywka:zawstydzona/y:-marchewkę,ziemniaki,pietruszkę-cosik jeszcze?a przyprawiasz-w sensie solisz ciut do smaku?
Tichonek-nie ma sprawy:tak::-D

Dobrze do zupecKi jest dodac kapke oliwy z oliwek.Ale taka odrobineczke.Ja gotowalam identycznie.
A potem powolutku nowe warzywka i miesko.
Lubiczanka na pocztku daruj sobie sol.Dziecko jescze nie zasmakowalo wiec dla niego be roznicy a po co obciazac nereczki.

lub zamiast oliwy masło:-). Na początek wystarczy marchewka i ziemniak, potem jak się przyzwyczai to pietruszkę, brokuła i coraz więćej warzyw, od 6 miesiąca mięsko. Soli ni dodaję

reklama
Do góry