reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Za olej chyba się nie da Lubiczanko.
Prawdopodobnie nie płaciłaś podatku i tyle.:tak:
Tzn-z tego co pamiętam z zeszłego roku to kserowała rachunki za olej,śmieci,edukację(przedszkole Dadzi)i za rent...A teraz nic:no:Ja jak ja-ja tam chętna do płacenia podatków(zwłaszcza jak maja mi zwracać),ale to mój Łysy:eek:aż to drań:crazy:;-)
Marta-bierz-całą trójkę(będziesz miała dwie pary bliżniaków-bo Dawid z damianem urodzeni blisko i daniel z Szymkiem-jeszcze bliżej):-D

reklama
Lubiczanko ale po co kserowałaś wszystko?
My nic nie wysyłamy oprócz formu do Taxu :eek:

No u nas jest troszeczkę do zwrotu,ale nie wiem co zrobią bo w zeszłym roku napisali nam,że mamy do oddania do renevue 200 euro,ale nam darują :eek::eek::confused2:

Witam mamunie.Dopiero wstalismy z Mankiem ihhih I zmast sie wziasc za jakas robote to oczywiscie hop do kompa!
Ja tez musze rozliczyc chate bo ciage zapominam...

Tichonek wspolczuje bolu pleckow.Ja mam tak co chwile.Na szczescie w ciazy mnie nie dopada.Tylko kochana rwa kulszowa...
Dobra jest podusia elektryczna ,ja bez swojej zyc nie moge i masc konska - ale z polski oczywiscie.Polecam goraco.

Witam!
Alez Wy produktywne dzis jestescie:tak::-D.
Mialam nadrobic ale nie dam rady,musze sie ogarnac bo dzis mam wychodne do kolezanki.....;-).
Zycze Wam milusiego dzionka:-)

Hej laseczki dzięki za życzenia i tak sobie myślę jak ten czas leci :tak:nie dawno miałam 18 ;-)Mój tato kończył przedwczoraj 64...30 lat starszy a trzyma się jak nastek hahaha...Pogoda u nas piękna piesek cały czas wygrzewa się na słoneczku a Julka ogląda Teletubisie synek w szkole M w pracy a ja mam urlop i się biorę za sprzątanie domu i nie mogę się zabrać :szok: no i potrzebuję POMOCY bo mój M włożył do pralki kurtkę brudną od ropy śmierdzi mi w pralce prałam już kilka razy na sucha 60-95c i nic wlałam octu i nadal śmierdzi może wy macie jakiś pomysł jak się tego pozbyć ...:wściekła/y:

Tichonek wspolczuje bolu pleckow.Ja mam tak co chwile.Na szczescie w ciazy mnie nie dopada.Tylko kochana rwa kulszowa...
Dobra jest podusia elektryczna ,ja bez swojej zyc nie moge i masc konska - ale z polski oczywiscie.Polecam goraco.
Szkoda,że ta maść tylko w Polsce:-(Ja mam jakieś inne z Polski,ale przez dzień noszę plaster i nie mogę przy nim jeszcze maści używać.Albo,albo...A najchętniej bym się położyła i pospała w ciepełku:-(

emili-zapomnialam napisac-zdrowka,zdrowka i jeszcze raz duzo pieniedzy;-):tak:
a ja wlasnie mialam prac bo moj wczoraj kerazyna zalal jak zwykle bo dolewal do baniaka i sie waham teraz..W sumie wczesniej pralam bo to nie pierwszy raz i nie smierdzialo:eek:

Tichonek-w super value mają plastry na plecki za niespełna 10 e sztuk-2 nazwa-THERMA CARE(power pain relief)w takim złotym pudełku.Specjalnie dla Ciebie zrobiłam wywiad:cool:
Anineczko-ja nie kserowałam,ona sama wzięła te wszystkie dok.i skserowała:szok:
Gastone-ale poszaleliście dziś w wyreczku:tak:
Ja oczywiście uciekam,bo wczorajsze urodziny Żółtka zostały przełożone na dziś-tak więc idę tworzyć tort:tak::-)

Asienko jeśli tylko M pracuje to on się rozlicza.
Za rent może się ubiegac o zwrot z ostatnich 5 lat jeśli tego wcześniej nie robił ;-)
My w zeszłym roku ubiegaliśmy się właśnie z 5 lat i nie wszędzie wpisywaliśmy PPS landlorda.Chyba wpisywaliśmy w jednym punkcie sam adres zamieszkania i też nam przeszło.;-)A zaznaczam,że w przeciągu 5 lat było chyba z 6 czy 7 domów,które zwiedzilismy :sorry:

Aha, a jak już wysłaliśmy P60 w tym roku to chyba lepiej poczekać i w następnym roku z dwóch lat się rozliczyć??? I wystarczy tylko tę formę wysłać i nic więcej??? Sorry, że tak zaśmiecam ogólny:sorry:

My po ważeniu i obiadku. Teraz Ania zje swoją zupkę jarzynową:-)

reklama
A Danielek po premierze biszkopcika:tak::-)Jabłuszko też juz zaliczył i na nieszczęście pokusiło mnie na bananka:confused2:-to ostatnie wywołało wysypkę na buzce ,na szczęście jednodniową:tak:

Do góry